Lees hier al onze blogs

Let’s connect together and innovate with a smile

Nieuws

Onze Nieuwste Blogs

Azure Kosten

Azure: wat is het en hoe bespaar je kosten?

Microsoft Azure is het cloud computing platform van Microsoft. Azure kan gebruikt worden om applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren. Azure is daarbij volledig schaalbaar. Dat is mogelijk omdat Microsoft over een wereldwijd netwerk van datacenters beschikt.

Lees meer »
MS Teams

Werken met MS Teams: wat is er nieuw? Deel 3

Om het meeste uit Teams te halen hoef je niet alle functionaliteiten te kennen, want dat zijn er teveel om op te noemen. Het interessante is, dat het werken met Teams zich steeds verder ontvouwd. Bij die ontwikkeling staat niet de techniek centraal, maar de behoeften van de gebruikers.

Lees meer »
Gratis demo

Microsoft Teams Tips

Microsoft Teams staat nooit stil, net als de behoeften van gebruikers en de vereisten van wetgevers. Ook maakt de techniek steeds meer mogelijk.

Lees meer »

Slimmer samenwerken is goed communiceren

De uitvoering van het project ging echter niet zo soepel als we van te voren hadden gedacht. De organisatie valt onder een gemeentelijk samenwerkingsverband. Dit zorgde voor een aantal (technische) afhankelijkheden en dus uitdagingen, die niet voorzien waren en die we moesten oplossen.

Lees meer »
Focus op Intranet

Alles over het Social Intranet

Social Intranet: 5 trends en ontwikkelingen voor 2022

Niemand kan natuurlijk de toekomst voorspellen, maar het is wel mogelijk om een tipje van de sluier op te lichten. Dat doen we dan ook graag met dit blog over de trends en ontwikkelingen voor een Social Intranet in 2022. Een Social Intranet is van waarde voor iedere organisatie die medewerkersen teams met elkaar en het bedrijf willen verbinden, met alle positieve gevolgen van dien. Efficiëntere samenwerking, meer data-analyse, gestructureerder documentmanagement en meer leren en opleiden: als we vooruitkijken naar 2022, wat is dan next voor een Social Intranet?

Lees meer »

Sociaal intranet op SharePoint: waarom, hoe en wat?

Waarom een sociaal intranet? En hoe verwezenlijk je een sociaal intranet? En wat is een sociaal intranet als eindproduct? De gouden cirkel van Simon Sinek (Youtube)begint met ‘waarom’? The Big Why. Dat is de missie van een bedrijf. Vervolgens behandelen we het ‘hoe’. Hoe verwezenlijken we onze missie, namelijk sociaal intranet implementeren? En uiteindelijk belanden we aan bij ‘wat’. Wat we doen. Met andere woorden: wat is sociaal intranet op SharePoint als operationeel eindproduct?

Lees meer »

Zo maak je SharePoint intranet onderdeel van je digitale werkplek

Veel organisaties gebruiken voor verschillende functies meerdere systemen naast elkaar: een documentbeheersysteem, zakelijke sociale netwerken, een e-mailprogramma en samenwerkingssoftware. Om te voorkomen dat informatie versnipperd raakt over al die systemen kun je diverse interfaces bouwen. Maar dat is kostbaar en werkt niet optimaal. Met een SharePoint intranet en een digitale werkplek op basis van Office 365 kun je alle functionaliteiten integreren. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een (sociaal) intranet en een digitale werkplek? Is het niet gewoon een andere term voor hetzelfde pakket? En hoe houd je het intranet en de digitale werkplek interessant voor medewerkers?

Lees meer »

Wat is een sociaal intranet? Dit zijn de 8 musthaves!

Intranet is de interne website die medewerkers helpt om hun werkzaamheden uit te voeren en taken gedaan te krijgen. De plek waar je alle relevante kennis en informatie deelt met je collega’s en zelf benodigde documenten kunt vinden. Via intranet blijf je op de hoogte van al het bedrijfsnieuws. En sociaal zijn, is met anderen omgaan: samenwerken, betrokken zijn en relaties opbouwen. Als we dat samenbrengen, wordt intranet een sociaal platform en online ontmoetingspunt voor medewerkers.

Lees meer »
Microsoft Teams

Alles over Microsoft Teams

MS Teams

Werken met MS Teams: wat is er nieuw? Deel 3

Om het meeste uit Teams te halen hoef je niet alle functionaliteiten te kennen, want dat zijn er teveel om op te noemen. Het interessante is, dat het werken met Teams zich steeds verder ontvouwd. Bij die ontwikkeling staat niet de techniek centraal, maar de behoeften van de gebruikers.

Lees meer »
Even iets anders

Fun met I-Experts

Kom werken in een gedreven team. We zijn ambitieus en helpen elkaar en onze klanten (digitaal) vooruit. In ons werk zijn we uiterst serieus, maar daarnaast zijn we altijd in voor een geintje. Binnen I-Experts heerst een informele werksfeer en je salaris wordt eerlijk bepaald op basis van jouw inzet, ervaring en ambities. Daarnaast wil I-Experts continu inspireren, dus we nemen je graag mee naar innovatieve events of we organiseren die zelf. 

Scroll naar top
Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.

Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.