Lees hier al onze blogs

Let’s connect together and innovate with a smile

Nieuws

Onze Nieuwste Blogs

Security Awareness

SharePoint: security awareness

Security awareness is “de kennis en gedragshouding die medewerkers van jouw organisatie hebben met betrekking tot de bescherming van de fysieke, en voornamelijk informatieve, activa van de organisatie”.

Lees meer »
Microsoft Teams

Nieuwe Microsoft Teams features 2022

De ontwikkelingen van Microsoft Teams gaan hard. Microsoft voert om de haverklap wijzigingen door en komt continu met handige nieuwe features. In deze blog lees je de meest interessante en bijzondere nieuwe features die Microsoft in 2022 heeft uitgebracht.

Lees meer »
I-Experts kantoordagen

Een lach voor onze klanten!

Ik knipper met mijn ogen en ik ben anderhalf jaar in dienst bij I-Experts. Ergens midden in coronatijd stapte ik met gepaste afstand en een mondkapje voor, het kantoor binnen voor mijn sollicitatiegesprek. We hadden een klik, ik kon beginnen.

Lees meer »
Focus op Intranet

Alles over het Social Intranet

De cloud - I-Experts

Social Intranet: 5 trends en ontwikkelingen voor 2022

Niemand kan natuurlijk de toekomst voorspellen, maar het is wel mogelijk om een tipje van de sluier op te lichten. Dat doen we dan ook graag met dit blog over de trends en ontwikkelingen voor een Social Intranet in 2022. Een Social Intranet is van waarde voor iedere organisatie die medewerkersen teams met elkaar en het bedrijf willen verbinden, met alle positieve gevolgen van dien. Efficiëntere samenwerking, meer data-analyse, gestructureerder documentmanagement en meer leren en opleiden: als we vooruitkijken naar 2022, wat is dan next voor een Social Intranet?

Lees meer »
why how what golden circle - I-Experts

Sociaal intranet op SharePoint: waarom, hoe en wat?

Waarom een sociaal intranet? En hoe verwezenlijk je een sociaal intranet? En wat is een sociaal intranet als eindproduct? De gouden cirkel van Simon Sinek (Youtube)begint met ‘waarom’? The Big Why. Dat is de missie van een bedrijf. Vervolgens behandelen we het ‘hoe’. Hoe verwezenlijken we onze missie, namelijk sociaal intranet implementeren? En uiteindelijk belanden we aan bij ‘wat’. Wat we doen. Met andere woorden: wat is sociaal intranet op SharePoint als operationeel eindproduct?

Lees meer »
I-Experts - Blog sharepoint intranet

Zo maak je SharePoint intranet onderdeel van je digitale werkplek

Veel organisaties gebruiken voor verschillende functies meerdere systemen naast elkaar: een documentbeheersysteem, zakelijke sociale netwerken, een e-mailprogramma en samenwerkingssoftware. Om te voorkomen dat informatie versnipperd raakt over al die systemen kun je diverse interfaces bouwen. Maar dat is kostbaar en werkt niet optimaal. Met een SharePoint intranet en een digitale werkplek op basis van Office 365 kun je alle functionaliteiten integreren. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een (sociaal) intranet en een digitale werkplek? Is het niet gewoon een andere term voor hetzelfde pakket? En hoe houd je het intranet en de digitale werkplek interessant voor medewerkers?

Lees meer »
Social intranet

Wat is een sociaal intranet? Dit zijn de 8 musthaves!

Intranet is de interne website die medewerkers helpt om hun werkzaamheden uit te voeren en taken gedaan te krijgen. De plek waar je alle relevante kennis en informatie deelt met je collega’s en zelf benodigde documenten kunt vinden. Via intranet blijf je op de hoogte van al het bedrijfsnieuws. En sociaal zijn, is met anderen omgaan: samenwerken, betrokken zijn en relaties opbouwen. Als we dat samenbrengen, wordt intranet een sociaal platform en online ontmoetingspunt voor medewerkers.

Lees meer »
Microsoft Teams

Alles over Microsoft Teams

Microsoft Teams

Nieuwe Microsoft Teams features 2022

De ontwikkelingen van Microsoft Teams gaan hard. Microsoft voert om de haverklap wijzigingen door en komt continu met handige nieuwe features. In deze blog lees je de meest interessante en bijzondere nieuwe features die Microsoft in 2022 heeft uitgebracht.

Lees meer »
Even iets anders

Fun met I-Experts

Kom werken in een gedreven team. We zijn ambitieus en helpen elkaar en onze klanten (digitaal) vooruit. In ons werk zijn we uiterst serieus, maar daarnaast zijn we altijd in voor een geintje. Binnen I-Experts heerst een informele werksfeer en je salaris wordt eerlijk bepaald op basis van jouw inzet, ervaring en ambities. Daarnaast wil I-Experts continu inspireren, dus we nemen je graag mee naar innovatieve events of we organiseren die zelf. 

out of the office teamdag
Scroll naar top
Download de whitepaper!

Veranderen zonder adoptie is geen optie​

Download onze gratis whitepaper en kom achter de 5 belangrijkste redenen waarom adoptie zo belangrijk is.

[hubspot type=form portal=6863165 id=9e62a452-fd6b-4efc-b565-d5f967587d81]
Download de whitepaper!

Waarom Cloud diensten het einde betekenen van de ICT-manager

Download de gratis whitepaper Waarom clouddiensten het einde betekenen van de ICT-manager.

[hubspot type=form portal=6863165 id=611a7c29-b4b9-47e9-944e-b5f716db7a68]
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

[hubspot type=form portal=6863165 id=ebff65a3-151a-4cb5-b275-1ef997ca58bd]
Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.

[hubspot type=form portal=6863165 id=a99a1854-c726-4785-877a-6c20dbd39121]