Onze #ExpertsTogether aanpak

Samen naar de optimale digitale werkplek.

groene stipjes
Adoptie

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers.

Strategie en advies

Om succesvol te zijn met nieuwe technologie is het heel belangrijk dat deze aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Het introduceren van nieuwe ICT-oplossingen en tools is bij ons nooit een doel op zich. We bespreken allereerst wat je uitgangssituatie is en waar je naartoe wilt. Vervolgens helpen we je om de juiste keuzes te maken om deze doelen te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat deze passen binnen jouw bedrijfsstrategie en budget. We werken dus altijd op basis van deskundig en praktisch advies en een heldere ICT-strategie. Ook maken we een concreet plan voor het ontwerpen, inrichten, testen en invoeren van jouw digitale oplossing.

Implementatie en migratie

Of het nu gaat om een volledig ingerichte digitale werkplek, een sociaal intranet, de ontwikkeling van een applicatie, een transitie naar de Cloud of het inrichten van management dashboards: wij zorgen ervoor dat de inrichting en implementatie van jouw digitale oplossing soepel verloopt. Voor omvangrijke projecten begint dat met een governanceplan en roadmap. Daarin vertalen we jouw strategie naar concrete keuzes en oplossingen, inclusief een duidelijk stappenplan. Migraties stemmen we af op jouw specifieke situatie. We zorgen ervoor dat primaire processen niet in gevaar komen en dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt voor alle betrokkenen.

Kennismaken

We begeleiden klanten naar de moderne werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project proberen we zo het team en de klant te enthousiasmeren.

I-experts - CTA - Fabian

Training en adoptie

Onze oplossingen zijn erop gericht om digitaal samenwerken gemakkelijker, productiever en leuker te maken. Dat wil echter nog niet zeggen dat iedereen gelijk met de nieuwe toepassingen kan en wil werken. Het invoeren van nieuwe tools en werkwijzen heeft veel impact en vraagt om verandering. Wij besteden daarom net zoveel aandacht aan gebruikersadoptie als aan ontwerp en implementatie. Ook daarvoor maken we samen met jou een gedegen plan. Onze ervaren consultants bieden bovendien de juiste begeleiding en training. We leren medewerkers de benodigde vaardigheden aan en creëren draagvlak in je organisatie.

>> Lees meer over training en adoptie

Beheer en innovatie

Onze dienstverlening stopt niet na de inrichting van een digitale werkplek of de implementatie van nieuwe (Microsoft-)toepassingen. Een digitale transformatie is namelijk nooit af. Wij kunnen je enerzijds ontzorgen door het technisch en functioneel beheer uit handen te nemen, en anderzijds proactief adviseren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zo is jouw IT-omgeving altijd voorbereid op de toekomst en borgen we de continuïteit van je bedrijfsprocessen.

>>  Lees meer over onze managed services

Standaard waar mogelijk en maatwerk waar nodig

Als Microsoft Gold Partner zijn wij als geen ander op de hoogte van de vele mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft. Alle oplossingen zijn erop gericht om digitaal samenwerken mogelijk te maken. En dat op een volledig geïntegreerde manier: alle tools en applicaties zijn optimaal op elkaar afgestemd. Het is onze ervaring dat Microsoft de juiste oplossing heeft voor iedere organisatie en situatie. Het maken van de juiste keuzes kan echter een uitdaging zijn en daar kunnen wij bij helpen. Ook kan blijken dat je naast de beschikbare standaardoplossingen behoefte hebt aan een gedeelte maatwerk. Bijvoorbeeld om een applicatie net iets gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor jouw medewerkers. Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij denken altijd met je mee om digitaal samenwerken nog gemakkelijker en (kosten)efficiënter te maken voor jouw bedrijf. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie? Wacht niet langer en neem contact op!