Werken bij I-Experts

Maak je zelf onmisbaar binnen de IT-sector

I-Experts Recruiter

Cloud Engineer

Cheerful,Man

BI Consultant

Datamigratie

Power Platform Consultant

Klaar voor het volgende hoofdstuk in je carrière?

Wij zijn I-Experts, en wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties slimmer kunnen samenwerken. Dat doen wij met innovatieve en krachtige digitale oplossingen in de Cloud. Maar dat kunnen we niet zonder getalenteerde en gepassioneerde mensen. Voor onze mensen is het belangrijk om dat te doen met collega’s die onze ambitie delen en hetzelfde enthousiasme hebben.

Wil jij je stempel drukken op de toekomstige groei van ons IT-bedrijf, jezelf en je vaardigheden verder ontwikkelen en tegelijkertijd profiteren van goede voorwaarden en een goede werksfeer? Dan is I-Experts de plek voor jou.

Het DNA van een i-expert

I-Experts zetten zich dag in dag uit in met een algemeen doel, het digitaal samenwerken elke dag een beetje leuker en makkelijker maken. We hebben een hecht team, dat hard werkt, maar ook haar successen viert. Een echte I-Expert herkent zich in de volgende kenmerken:

With a smile

Werk en privé in balans

Gelukkige medewerkers leveren betere resultaten. En gelukkige medewerkers weten de balans te houden. Daarom heb je bij I-Experts zelf die balans in de hand door een keuze te maken in de hoeveelheid uur die je voor ons aan de slag gaat. Zo houd je werk en privé in harmonie met elkaar, en zien ze je thuis ook nog eens.

In die werkweek werken we hard, maar genieten ook hard met elkaar, en dat vinden we superbelangrijk. Iedere week op donderdagmiddag houden we een gezellige borrel, eens per maand steken we de koppen bij elkaar voor het delen van kennis én het uitvoeren van een sportieve activiteit. We hebben van een van deze dagen een toffe video gemaakt, je bekijkt hem hiernaast.