Training en Adoptie

De naam Microsoft kent iedereen. De kans is groot dat jouw organisatie al werkt met het Office-pakket en dat iedereen Outlook, Word, Excel en PowerPoint kent. Maar Microsoft heeft nog veel meer producten die de productiviteit en effectiviteit kunnen verhogen.

Online werken

Heel leuk natuurlijk, werken met de nieuwste technologie├źn, maar ze schieten hun doel voorbij als medewerkers er niet mee kunnen of willen werken. En wat denk je van alle vragen die jouw afdeling te verwerken krijgt als nieuwe systemen of processen niet duidelijk zijn? Wij worden heel blij van online werken, maar we weten ook dat de mogelijkheden en voordelen niet voor alle medewerkers meteen duidelijk zijn.

Met Training en Adoptie geven we vooraf de juiste training, nemen we onzekerheden weg en laten we duidelijk zien wat de voordelen van de vernieuwingen of aanpassingen zijn. Na de training weten de gebruikers hoe ze de applicatie optimaal moeten gebruiken.

Mooie bijkomstigheid is dat je door het optimaal gebruiken van de Microsoft-mogelijkheden de licenties voor andere applicaties met soortgelijke functionaliteiten kunt laten vervallen

Succesvol starten met nieuwe applicaties

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action

Whitepaper

Kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Scroll naar top