Office 365 voor bedrijven

Office 365 is de oplossing van Microsoft om jouw kantooromgeving volledig digitaal beschikbaar te stellen. En dat op ieder gewenst apparaat: desktop, laptop, tablet of smartphone. Medewerkers hebben altijd en overal veilig toegang tot alles wat zij nodig hebben om effectief en productief (samen) te werken en te communiceren. Denk aan e-mail, het maken en delen van bestanden, digitaal vergaderen en sociaal intranet.

Altijd veilig en up-to-date

Altijd en overal toegankelijk

Apps werken naadloos samen 

Haal het maximale uit Microsoft Office 365 

De kans is groot dat jouw organisatie al gebruik maakt van Microsoft Office. Bijvoorbeeld van standaardapps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar veel bedrijven blijken nog niet het maximale te halen uit de totaaloplossing die Microsoft biedt. Functionaliteiten worden niet of slechts gedeeltelijk gebruikt, of niet op de meest efficiënte manier. Of er wordt gewerkt met allerlei andere losse tools en systemen, waar Office 365 ook uitstekende oplossingen voor heeft. Kortom, de meeste werkgevers lopen nog flink achter als gaat om gebruiksgemak en digitaal samenwerken! 

 

Office 365 als totaaloplossing voor digitale werkplek 

Office 365 biedt tal van apps en functionaliteiten die jouw medewerkers, teams en organisatie optimaal faciliteren. En dat gaat veel verder dan veelgebruikte programma’s als Word en Outlook. Met Office 365 kun je een compleet digitaal samenwerkingsplatform creëren en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Dat maakt de software ideaal voor het inrichten van een digitale werkplek. Met Office 365 bevorder je teamwork, communicatie, mobiliteit en productiviteit onder je medewerkers. Je kunt beter sturen op resultaten en bovendien voldoe je aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. 

Kennismaken

Als office 365 consultant begeleid ik klanten naar de moderne digitale werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project probeer ik met mijn sociaal gedreven karakter het team en de klant te enthousiasmeren.

I-experts - Kennismaken - Meindert Jan

Slimmer samenwerken met SharePoint en Teams 

Apps als Microsoft Teams en SharePoint zijn bijvoorbeeld volledig ingericht om teamwork te bevorderen. Met SharePoint bouw je dynamische team- en intranetsites om nieuws en informatie te delen, documenten en werkprocessen te beheren en samen te werken binnen teams en projecten. Met Microsoft Teams kun je onder meer real-time samen aan bestanden werken, maar ook chatten, (video-)vergaderen en bellen. Kortom, je kunt altijd en overal optimaal samenwerken met wie je maar wilt, zowel intern als extern.  

 

Meer grip op je bedrijfsomgeving 

Met Office 365 zijn overal verspreide bestanden en allerlei losse tools, apps en systemen verleden tijd. Zo heb je als organisatie meer grip op je bedrijfsomgeving, kun je efficiënter en productiever werken en bespaar je kosten. Alle Office-applicaties werken naadloos met elkaar samen en bovendien zijn koppelingen met andere bedrijfssystemen mogelijk. En door optimaal gebruik van de Microsoft-mogelijkheden kun je licenties voor andere applicaties met soortgelijke functionaliteiten laten vervallen en daarmee kosten besparen. 

 

Veilig werken in de Cloud 

Microsoft brengt alles samen in de Cloud. Dat betekent dat je IT-beheer een stuk eenvoudiger wordt en alle applicaties altijd up-to-date zijn. Office 365 synchroniseert versies van bestanden automatisch, zodat iedereen altijd over de meest recente informatie beschikt. Allerlei lokale kopieën op verschillende apparaten zijn daarmee verleden tijd. Medewerkers zijn bovendien niet langer tijd kwijt aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Vanuit programma’s als Word kun je bestanden rechtstreeks opslaan in Office 365 en synchroniseren met apps als OneDrive.  

Beveiliging staat bij Microsoft voorop, dus klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn altijden overal maximaal beschermd. Office 365 beschikt over geavanceerde technieken die datalekken voorkomen en waarmee je eenvoudig kunt voldoen aan compliancevoorwaarden. Informatie met financiële gegevens of het woord ‘vertrouwelijk’ erin kun je bijvoorbeeld automatisch beschermen door delen, printen of opslaan te beperken.  

 

Onze #ExpertsTogether aanpak 

Office 365 biedt enorm veel mogelijkheden. Dat maakt het lastig om de beste keuzes te maken voor jouw organisatie. Daar kunnen wij bij helpen. Als Microsoft Gold Partner weten wij als geen ander welke apps, tools en functionaliteiten het beste aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie.  

De behoeften van jouw organisatie staan bij ons centraal. We kijken samen met de experts van jouw IT-, communicatie-, HR en financiële afdeling hoe je het beste gebruik kunt maken van Office 365. We maken een plan van aanpak voor de informatiestructuur, de implementatie binnen je huidige IT-omgeving, de datamigratie en de begeleiding van jouw medewerkers. We adviseren je daarnaast over het beheersbaar houden van data, door ook aandacht te besteden aan zaken als archivering en afvoer van gegevens. Ook na de implementatie volgen we ontwikkelingen en nieuwe technologieën op de voet, zodat we je kunnen blijven adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.  

Op deze manier helpen we je om de beschikbare applicaties en functionaliteiten optimaal te benutten. Office 365 is namelijk meer dan technologie, uiteindelijk gaat erom dat jouw medewerkers hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen! 

Download de whitepaper

Het einde van de traditionele ICT-manager is in zicht door de opkomst van Clouddiensten. Lees en leer hoe jij hiervan kunt profiteren.

Om maximaal succes te behalen met Office 365 en digitaal werken is een solide basis nodig die aansluit op de strategie van je organisatie. Zo’n fundament waarop je in de toekomst verder kunt bouwen leg je in zeven stappen. In ons whitepaper kun je lezen hoe in je in deze zeven stappen tot een optimale digitale werkplek komt.  

Willen jullie veilig altijd en overal kunnen werken? En tijd en geld besparen? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Office 365 en de Digitale Werkplek.  

Wacht niet langer en neem contact op! 

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action
Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.