Office 365 voor bedrijven

Office 365 is de oplossing van Microsoft om jouw kantooromgeving volledig digitaal beschikbaar te stellen. En dat op ieder gewenst apparaat: desktop, laptop, tablet of smartphone. Medewerkers hebben altijd en overal veilig toegang tot alles wat zij nodig hebben om effectief en productief (samen) te werken en te communiceren. Denk aan e-mail, het maken en delen van bestanden, digitaal vergaderen en het sociaal intranet.

Cloud

Haal het maximale uit Microsoft Office 365

De kans is groot dat jouw organisatie al gebruik maakt van Microsoft Office. Bijvoorbeeld van standaardapps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar veel bedrijven blijken nog niet het maximale te halen uit de totaaloplossing die Microsoft biedt. Functionaliteiten worden niet of slechts gedeeltelijk gebruikt, of niet op de meest efficiënte manier. Of er wordt gewerkt met allerlei andere losse tools en systemen, waar Office 365 ook uitstekende oplossingen voor heeft. Kortom, de meeste werkgevers lopen nog flink achter als gaat om gebruiksgemak en digitaal samenwerken! 

Office 365 als totaaloplossing voor digitale werkplek

Office 365 biedt tal van apps en functionaliteiten die jouw medewerkers, teams en organisatie optimaal faciliteren. En dat gaat veel verder dan de veelgebruikte programma’s als Word en Outlook. Met Office kun je een compleet digitaal samenwerkingsplatform creëren en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Dat maakt de software ideaal voor het inrichten van een digitale werkplek. Met Office 365 bevorder je teamwork, communicatie, mobiliteit en productiviteit onder je medewerkers. Je kunt beter sturen op resultaten en bovendien voldoe je aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. 

cloudificeren

Download onze gratis whitepaper

De taak van de computer op het bureau wordt overgenomen door laptops, tablets, smartphones en smartwatches. Daarnaast zijn de eerste chatbots ook al in gebruik. Dat heeft gevolgen voor de productiviteit, informatiedeling en beveiliging van bedrijven. Werken gaat efficiënter, iedereen beschikt over actuele informatie, maar het betekent ook dat bedrijfsinformatie breder beschikbaar komt, wat weer gevolgen heeft voor de beveiliging. Het inrichten van een veilige en goed toegankelijke digitale werkplek met de nieuwste technologieën van Microsoft Office 365 maakt optimaal samenwerken mogelijk.

Download de gratis whitepaper!

Leer alles over de Digitale Werkplek!

Stop met tijd verspillen. Leer efficiënt én veilig samenwerken, met deze 7 concrete stappen ben je dichterbij jouw optimale Digitale Werkplek.

Meer grip op je bedrijfsomgeving

Apps als Microsoft Teams en SharePoint zijn bijvoorbeeld volledig ingericht om teamwork te bevorderen. Met SharePoint bouw je dynamische team- en intranetsites om nieuws en informatie te delen, documenten en werkprocessen te beheren en samen te werken binnen teams en projecten. Met Microsoft Teams kun je onder meer real-time samen aan bestanden werken, maar ook chatten, (video-)vergaderen en bellen. Kortom, je kunt altijd en overal optimaal samenwerken met wie je maar wilt, zowel intern als extern.  

Met Office 365 zijn overal verspreide bestanden en allerlei losse tools, apps en systemen verleden tijd. Zo heb je als organisatie meer grip op je bedrijfsomgeving, kun je efficiënter en productiever werken en bespaar je kosten. Alle Office-applicaties werken naadloos met elkaar samen en bovendien zijn koppelingen met andere bedrijfssystemen mogelijk. En door optimaal gebruik van de Microsoft-mogelijkheden kun je licenties voor andere applicaties met soortgelijke functionaliteiten laten vervallen en daarmee kosten besparen. 

I-Experts

Veilig werken in de Cloud

Microsoft brengt alles samen in de Cloud. Dat betekent dat je IT-beheer een stuk eenvoudiger wordt en alle applicaties altijd up-to-date zijn. Office 365 synchroniseert versies van bestanden automatisch, zodat iedereen altijd over de meest recente informatie beschikt. Allerlei lokale kopieën op verschillende apparaten zijn daarmee verleden tijd. Medewerkers zijn bovendien niet langer tijd kwijt aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Vanuit programma’s als Word kun je bestanden rechtstreeks opslaan in Office 365 en synchroniseren met apps als OneDrive.  

Beveiliging staat bij Microsoft voorop, dus klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn altijden overal maximaal beschermd. Office 365 beschikt over geavanceerde technieken die datalekken voorkomen en waarmee je eenvoudig kunt voldoen aan compliancevoorwaarden. Informatie met financiële gegevens of het woord ‘vertrouwelijk’ erin kun je bijvoorbeeld automatisch beschermen door delen, printen of opslaan te beperken.  

Om maximaal succes te behalen met Office 365 en digitaal werken is een solide basis nodig die aansluit op de strategie van je organisatie. Zo’n fundament waarop je in de toekomst verder kunt bouwen leg je in zeven stappen. In ons whitepaper kun je lezen hoe in je in deze zeven stappen tot een optimale digitale werkplek komt.

Maak kennis 
met I-Experts

Willen jullie veilig altijd en overal kunnen werken? En tijd en geld besparen? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Office 365 en de Digitale Werkplek. Vul het formulier in, dan plannen we een afspraak!