Microsoft 365 voor bedrijven

Office 365 van Microsoft biedt een volledig digitale kantooromgeving, toegankelijk op elk apparaat, zoals desktops en smartphones. Medewerkers hebben altijd en overal veilige toegang tot e-mail, bestandsdeling, digitale vergaderingen en sociaal intranet voor effectief en productief werk.

  • Maximaal digitaal samenwerken: Benut de volledige kracht van Office 365 om teamwork, communicatie en productiviteit te bevorderen.
  • Alles op één plek: Integreer Teams en SharePoint voor naadloze samenwerking en beheer van documenten en werkprocessen.
  • Grip en efficiëntie: Verenig je bedrijfsomgeving met Office 365 voor meer controle, efficiëntie en kostenbesparing.

Of stel je vraag in onze live chat

Circle
Office 365

Wij werken o.a. voor:

Haal het maximale uit Microsoft 365

De kans is groot dat jouw organisatie al gebruik maakt van Microsoft Office. Bijvoorbeeld van standaardapps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar veel bedrijven blijken nog niet het maximale te halen uit de totaaloplossing die Microsoft biedt. Functionaliteiten worden niet of slechts gedeeltelijk gebruikt, of niet op de meest efficiënte manier. Of er wordt gewerkt met allerlei andere losse tools en systemen, waar Office 365 ook uitstekende oplossingen voor heeft. Kortom, de meeste werkgevers lopen nog flink achter als gaat om gebruiksgemak en digitaal samenwerken!

Office 365 biedt tal van apps en functionaliteiten die jouw medewerkers, teams en organisatie optimaal faciliteren. En dat gaat veel verder dan de veelgebruikte programma’s als Word en Outlook. Met Office kun je een compleet digitaal samenwerkingsplatform creëren en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Dat maakt de software ideaal voor het inrichten van een digitale werkplek. Met Office 365 bevorder je teamwork, communicatie, mobiliteit en productiviteit onder je medewerkers. Je kunt beter sturen op resultaten en bovendien voldoe je aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Meer grip op je bedrijfsomgeving

Apps als Microsoft Teams en SharePoint zijn bijvoorbeeld volledig ingericht om teamwork te bevorderen. Met SharePoint bouw je dynamische team- en intranetsites om nieuws en informatie te delen, documenten en werkprocessen te beheren en samen te werken binnen teams en projecten. Met Microsoft Teams kun je onder meer real-time samen aan bestanden werken, maar ook chatten, (video-)vergaderen en bellen. Kortom, je kunt altijd en overal optimaal samenwerken met wie je maar wilt, zowel intern als extern.

Met Office 365 zijn overal verspreide bestanden en allerlei losse tools, apps en systemen verleden tijd. Zo heb je als organisatie meer grip op je bedrijfsomgeving, kun je efficiënter en productiever werken en bespaar je kosten. Alle Office-applicaties werken naadloos met elkaar samen en bovendien zijn koppelingen met andere bedrijfssystemen mogelijk. En door optimaal gebruik van de Microsoft-mogelijkheden kun je licenties voor andere applicaties met soortgelijke functionaliteiten laten vervallen en daarmee kosten besparen.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​

  • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
  • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
  • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

Veilig werken in de Cloud

Microsoft brengt alles samen in de Cloud. Dat betekent dat je IT-beheer een stuk eenvoudiger wordt en alle applicaties altijd up-to-date zijn. Office 365 synchroniseert versies van bestanden automatisch, zodat iedereen altijd over de meest recente informatie beschikt. Allerlei lokale kopieën op verschillende apparaten zijn daarmee verleden tijd. Medewerkers zijn bovendien niet langer tijd kwijt aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Vanuit programma’s als Word kun je bestanden rechtstreeks opslaan in Office 365 en synchroniseren met apps als OneDrive.

Beveiliging staat bij Microsoft voorop, dus klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn altijden overal maximaal beschermd. Office 365 beschikt over geavanceerde technieken die datalekken voorkomen en waarmee je eenvoudig kunt voldoen aan compliancevoorwaarden. Informatie met financiële gegevens of het woord ‘vertrouwelijk’ erin kun je bijvoorbeeld automatisch beschermen door delen, printen of opslaan te beperken.

Om maximaal succes te behalen met Office 365 en digitaal werken is een solide basis nodig die aansluit op de strategie van je organisatie. Zo’n fundament waarop je in de toekomst verder kunt bouwen leg je in zeven stappen. In ons whitepaper kun je lezen hoe in je in deze zeven stappen tot een optimale digitale werkplek komt.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Wat kan Microsoft 365 voor jouw
organisatie betekenen?

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​".

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​"

  • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
  • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
  • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload