Microsoft Power Apps

Met Power Apps van Microsoft kunnen organisaties hun eigen zakelijke apps bouwen. Handig als je bepaalde processen slimmer wilt inrichten en standaard applicaties niet voldoen of te duur zijn. Bovendien kun je de app optimaal laten aansluiten bij de behoeften van je medewerkers. Als Microsoft Gold Partner helpen we je natuurlijk graag om Power Apps goed te benutten.

Eenvoudig apps bouwen

Geen kennis van code nodig

Snel een passende oplossing

Wat is Microsoft Power Apps?

Power Apps vormt samen met Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents het Microsoft Power Platform. Deze vier producten van Microsoft versterken elkaar en worden vaak samen toegepast.

Met Microsoft Power Apps kun je zonder kennis van complexe programmeertaal eenvoudig zelf bedrijfsapps ontwikkelen en gebruiken. Deze apps kun je integreren met je bestaande digitale middelen. Een Power App koppel je niet alleen gemakkelijk aan andere Microsoft-applicaties, maar ook aan allerlei externe apps.

De apps bouw je met de design-tool ‘Power Apps Studio’. Deze tool biedt tal van kant-en-klare sjablonen, slimme functionaliteiten en geavanceerde AI-oplossingen. Dat maakt Power Apps geschikt voor medewerkers zonder kennis van coderen maar ook voor professionele ontwikkelaars die complexe apps willen bouwen.

Power Apps is standaard beschikbaar in de meeste Office 365-licenties.

 

Integratie met andere software

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar. Dat geldt dus ook voor Power Apps. Apps die je hiermee bouwt kun je koppelen aan alle andere applicaties in de Microsoft 365-suite. Denk aan je Office 365-applicaties, Dynamics en Azure. Daarnaast integreert Power Apps ook met tal van externe apps en cloud services als Google Drive. Zo sluiten de apps altijd aan bij de software die je al gebruikt.

Microsoft Power Apps screenshot

Waarom bedrijfsapps bouwen?

Als organisatie wil je je bedrijfsprocessen natuurlijk zo efficiënt mogelijk inrichten. Via een app geef je jouw medewerkers snel en eenvoudig toegang tot belangrijke processen, op ieder gewenst tijdstip en vanaf ieder apparaat. Zo kun je taken en processen stroomlijnen en automatiseren. Denk aan urenregistraties, reserveringen, declaraties of het invoeren van bestellingen. Dit verhoogt het gebruiksgemak, voorkomt fouten en bespaart tijd.

 

Waarom kiezen voor Power Apps?

Gestandaardiseerde apps voldoen lang niet altijd aan de behoefte. De kans is groot dat je lang niet alle functionaliteiten gebruikt, of je mist bepaalde toepassingen. Het laten ontwikkelen van maatwerk-applicaties kosten daarentegen veel tijd, geld en middelen. Met Power Apps beschik je snel over een passende tool die aansluit bij jouw wensen. De ideale oplossing als gestandaardiseerde applicaties niet voldoen!

Power Apps biedt samengevat de volgende voordelen:

  • Werken met apps verhoogt de productiviteit en efficiëntie en voorkomt fouten
  • Je beschikt over apps die passen bij jouw organisatie en werkomgeving
  • Apps zijn beschikbaar voor desktop, laptop en mobiel
  • Alle apps integreren naadloos met andere Microsoft-oplossingen
  • Apps kunnen snel ontwikkeld worden, vaak al binnen een dag
  • Dankzij de snelle ontwikkeling bespaar je tijd en kosten
  • Geen specifieke kennis nodig van code
  • Keuze uit standaard templates of eigen ontwerpen
  • Apps zijn gemakkelijk aan te passen of op te schalen
  • Geschikt voor zowel eenvoudige als complexe apps
Microsoft Power Apps screenshot 2

Onze #ExpertsTogether aanpak

Vooral in het begin kunnen de mogelijkheden van Power Apps overweldigend zijn. Bovendien is het bouwen van apps die aansluiten bij de behoeften van de eindgebruiker niet vanzelfsprekend. Als je gelijk begint met bouwen, dan is de kans groot dat uiteindelijk meer tijd kwijt bent met het doen van aanpassingen.

Als Microsoft Gold Partner helpen we je daarom graag met een succesvolle toepassing van Power Apps in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Wij bieden bijvoorbeeld ‘App in 1 Dag’. Een gecertificeerde consultant van I-Experts komt dan bij je langs om samen met jou een bedrijfsapp te ontwerpen en te ontwikkelen. Ook reiken we concrete stappen aan om de app uit te rollen in jouw organisatie en deze verder te ontwikkelen. Lees meer over de mogelijkheden.

Ook vanaf ieder device gemakkelijk toegang tot relevante, actuele en betrouwbare gegevens? We laten je graag de mogelijkheden van Power Apps zien in een demo.

Wacht niet langer en neem contact op!

 

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action

Download de whitepaper

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.