Ontdek zelf de kracht Microsoft Power Apps

Met Miscosoft Power Apps bouw eenvoudig je eigen zakelijke apps, handig voor als je processen slimmer en efficiënter wil inzetten. Als Microsoft Gold Partner helpen we je natuurlijk graag om Power Apps goed te benutten.
 • Bouw zelf eenvoudig low-code applicaties
 • Naadloze integraties met vrijwel alle grote softwareleveranciers
 • Automatiseer complete werkprocessen in een handomdraai

Of stel je vraag in onze live chat

Circle
Microsoft Power Apps

Wat is Microsoft
Power Apps?

Power Apps vormt samen met Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents het Microsoft Power Platform. Deze vier producten van Microsoft versterken elkaar en worden vaak samen toegepast.

Met Microsoft Power Apps kun je zonder kennis van complexe programmeertaal eenvoudig zelf bedrijfsapps ontwikkelen en gebruiken. Deze apps kun je integreren met je bestaande digitale middelen. Een Power App koppel je niet alleen gemakkelijk aan andere Microsoft-applicaties, maar ook aan allerlei externe apps.

De apps bouw je met de design-tool ‘Power Apps Studio’. Deze tool biedt tal van kant-en-klare sjablonen, slimme functionaliteiten en geavanceerde AI-oplossingen. Dat maakt Power Apps geschikt voor medewerkers zonder kennis van coderen maar ook voor professionele ontwikkelaars die complexe apps willen bouwen.

Power Apps is standaard beschikbaar in de meeste Office 365-licenties.

Vertrouwd door bekende organisaties

Waarom bedrijfsapps bouwen?

Wil je alles leren over Microsoft Power Apps? Download nu onze gratis whitepaper:

"Power Apps, zo wordt je business een gestroomlijnde machine"

Het probleem

Als organisatie wil je je bedrijfsprocessen natuurlijk zo efficiënt mogelijk inrichten. Via een app geef je jouw medewerkers snel en eenvoudig toegang tot belangrijke processen, op ieder gewenst tijdstip en vanaf ieder apparaat. Zo kun je taken en processen stroomlijnen en automatiseren. Denk aan urenregistraties, reserveringen, declaraties of het invoeren van bestellingen. Dit vergroot het gebruiksgemak, voorkomt fouten en bespaart tijd.

Integratie met andere software

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar. Dat geldt dus ook voor Power Apps. Apps die je hiermee bouwt kun je koppelen aan alle andere applicaties in de Microsoft 365-suite. Denk aan je Office 365-applicaties, Dynamics en Azure. Daarnaast integreert Power Apps ook met tal van externe apps en cloud services als Google Drive. Zo sluiten de apps altijd aan bij de software die je al gebruikt.

Download onze gratis
Power Apps whitepaper

Zet de volgende stap in de digitale volwassenheid van jouw onderneming. Automatiseer werkprocessen en dring de mogelijkheid van human error terug door het maken van Power Apps.

Power Apps Whitepaper
Hoover groene stip

Waarom kiezen voor Power Apps?

Gestandaardiseerde apps voldoen lang niet altijd aan de behoefte. De kans is groot dat je lang niet alle functionaliteiten gebruikt, of je mist bepaalde toepassingen. Het laten ontwikkelen van maatwerk-applicaties kosten daarentegen veel tijd, geld en middelen. Met Power Apps beschik je snel over een passende tool die aansluit bij jouw wensen. De ideale oplossing als gestandaardiseerde applicaties niet voldoen!

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als Microsoft Gold Partner helpen we je graag met een succesvolle toepassing van Power Automate in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

  Ontdek wat Microsoft Power Apps voor jouw organisatie kan betekenen

  Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper
  "Zo wordt je business een gestroomlijnde machine". 

  Zo wordt je business een gestroomlijnde machine

  Zet de volgende stap in de digitale volwassenheid van jouw onderneming. Automatiseer werkprocessen en dring de mogelijkheid van human error terug door het maken van Power Apps.

  • Leer alles over de mogelijkheden van Microsoft Power Apps
  • Zo wordt jouw bedrijf een goed gestroomlijnde machine
  • Zet direct de eerste stappen met Microsoft Power Apps