Nieuws

Onze Klantcases

Laborijn

Meer interactie tussen collega’s bij Laborijn

Werk- en ontwikkelbedrijf Laborijn is één van dé organisaties die is overgestapt van het Traditioneel Intranet naar Teams met een nieuw Social Intranet van I-Experts. Laborijn begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk.

Lees meer »
I-Experts - klantreview IJsselheem - Microsoft Teams

Dankzij Microsoft Teams kon werk bij IJsselheem gewoon doorgaan

Onze I-Experts consultants boden ondersteuning bij de inrichting van het Office 365-gedeelte en de doorontwikkeling van de werkomgeving. IJsselheem zat nog volop in deze ontwikkelingsfase toen de deuren plotseling moesten sluiten vanwege COVID-19; aanleiding om versneld Microsoft Teams te implementeren.

Lees meer »
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) biedt zakelijke en particuliere klanten lease–, financierings- en verzekeringsproducten voor personen- en bedrijfsauto’s. MBFS had behoefte aan een update en uitbreiding van hun bestaande Sharepoint-omgeving.

Lees meer »
Engie

Alle data van Engie in de Cloud

Energie- en technologiebedrijf Engie helpt hun klanten met onder andere de energietransitie. Voor hun eigen transitie naar werken in de cloud riepen zij de hulp van I-Experts in.

Lees meer »
Even iets anders

Fun met I-Experts

Kom werken in een gedreven team. We zijn ambitieus en helpen elkaar en onze klanten (digitaal) vooruit. In ons werk zijn we uiterst serieus, maar daarnaast zijn we altijd in voor een geintje. Binnen I-Experts heerst een informele werksfeer en je salaris wordt eerlijk bepaald op basis van jouw inzet, ervaring en ambities. Daarnaast wil I-Experts continu inspireren, dus we nemen je graag mee naar innovatieve events of we organiseren die zelf. 

out of the office teamdag