Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz

Nieuwe SharePoint-omgeving voor Mercedes Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) biedt zakelijke en particuliere klanten lease, financierings- en verzekeringsproducten voor personen- en bedrijfsauto’s. MBFS had behoefte aan een update en uitbreiding van hun bestaande Sharepoint-omgeving. De organisatie liep namelijk vast in hun bestaande systemen en zocht naar een oplossing om digitaal (samen)werken gemakkelijker te makenMBFS deed met dat doel een beroep op de kennis en expertise van I-Experts. Wij hielpen ze met het vernieuwen en aanvullen van hun applicaties, zodat zij SharePoint breder en effectiever konden inzetten. 

Kennisdelen en vernieuwing

MBFS maakte tot dat moment slechts op beperkte schaal gebruik van SharePoint. Het fungeerde voornamelijk als platform voor de interne nieuwsvoorziening, aangevuld met een aantal applicaties. De organisatie zocht echter naar een manier om beter en efficiënter samen te werken en kennis te delen. I-Experts ontwikkelde met dat doel een ontwerp om de bestaande SharePoint-omgeving te vernieuwen en uit te breiden. Dit stoomde de organisatie klaar voor digitaal en toekomstbestendig werken. 

De nieuwe SharePoint-omgeving maakt samenwerken en kennisdeling veel efficiënter, effectiever en veiliger. Om het platform optimaal te gebruiken, hebben we de bestaande maatwerkoplossingen van MBFS herschreven. Op deze manier voldoen alle oplossingen aan de actuele richtlijnen en maatstaven van Microsoft. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe maatwerkapplicaties toegevoegd.  

Download de gratis whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?​

De evolutie van het Social Intranet staat nooit stil, daarom hebben we de 10 belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor je op een rij gezet!

Toekomstvisie

Het goed inrichten van SharePoint vereist gedegen technische kennis van de Microsoftproducten én inzicht in nieuwe ontwikkelingen. De oplossingen en functionaliteiten in het nieuwe ontwerp moesten uiteraard naadloos aansluiten op de wensen van MBFS. Maar we hebben ook naar mogelijke wensen in de toekomst gekeken. Dat maakt een eventuele toekomstige overstap naar volledig in de Cloud werken relatief eenvoudig. 

“De professionals van I-Experts hebben een hoog kennisniveau en werken echt met je samen. Ze denken mee en durven ook te zeggen wat er anders kan. Hierdoor komen we gezamenlijk tot betere oplossingen. Het is ook een betrouwbare partner, opdrachten worden snel opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd.”

IT-manager Mercedes-Benz Financial Services

Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van SharePoint?

De experts van I-Experts delen graag hun kennis zodat ook jouw organisatie optimaal kan samenwerken. Wil je meer weten? Neem dan contact op of stel je vraag in de LiveChat!

Download de gratis whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?​

De evolutie van het Social Intranet staat nooit stil, daarom hebben we de 10 belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor je op een rij gezet!

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI, zo wordt jouw bedrijf datagedreven

De Microsoft Power BI tool is een interactieve, slimme software die het management en je collega’s helpt om de al in het bedrijf aanwezige data, ofwel business intelligence, vanuit verschillende bronnen te analyseren en te verwerken in een begrijpelijk visueel overzicht op interactieve dashboards.

Lees verder »
5 Tips voor een goede start na jouw vakantie

5 Tips voor een goede start na jouw vakantie

Het is helaas weer zo ver, de zomer is bijna ten einde en iedereen is weer terug van vakantie. De out-of-office gaat uit, agenda weer aan, tijd om aan de slag te gaan. Jij en je collega’s zijn helemaal uitgerust. Misschien zelfs zo uitgerust dat je niet gelijk in de werkmodus komt. Hoe is dat bij jou? Kom jij weer goed in je werkritme en weet je de juiste prioriteiten te stellen? Met deze tips begin je na de vakantieperiode weer top aan je werk. 

Lees verder »
Succesvol implementeren

Succes met adoptie

Steeds meer organisaties zien het belang in van adoptie. En toch maken we het nog wel eens mee: IT-managers die nieuwe technologie met een ‘big bang’ aanpak ‘over de schutting gooien’. Dat heeft meer weg van installeren dan van implementeren. Met ons groeimodel ondersteunen we organisaties bij de groei van de digitale volwassenheid.

Lees verder »
Scroll naar top