Mercedes-Benz Financial Services

Auteur
Kelly Westra
Datum
7 mei 2020
Functie
Content Marketeer
Inhoudsopgave

Nieuwe SharePoint-omgeving voor Mercedes Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) biedt zakelijke en particuliere klanten lease, financierings- en verzekeringsproducten voor personen- en bedrijfsauto’s. MBFS had behoefte aan een update en uitbreiding van hun bestaande Sharepoint-omgeving. De organisatie liep namelijk vast in hun bestaande systemen en zocht naar een oplossing om digitaal (samen)werken gemakkelijker te makenMBFS deed met dat doel een beroep op de kennis en expertise van I-Experts. Wij hielpen ze met het vernieuwen en aanvullen van hun applicaties, zodat zij SharePoint breder en effectiever konden inzetten. 

Kennisdelen en vernieuwing

MBFS maakte tot dat moment slechts op beperkte schaal gebruik van SharePoint. Het fungeerde voornamelijk als platform voor de interne nieuwsvoorziening, aangevuld met een aantal applicaties. De organisatie zocht echter naar een manier om beter en efficiënter samen te werken en kennis te delen. I-Experts ontwikkelde met dat doel een ontwerp om de bestaande SharePoint-omgeving te vernieuwen en uit te breiden. Dit stoomde de organisatie klaar voor digitaal en toekomstbestendig werken. 

De nieuwe SharePoint-omgeving maakt samenwerken en kennisdeling veel efficiënter, effectiever en veiliger. Om het platform optimaal te gebruiken, hebben we de bestaande maatwerkoplossingen van MBFS herschreven. Op deze manier voldoen alle oplossingen aan de actuele richtlijnen en maatstaven van Microsoft. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe maatwerkapplicaties toegevoegd.  

Download de gratis whitepaper:
"Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!"

  • Interactief intranet: Ontdek de evolutie naar een interactief platform waar medewerkers samenwerken en content personaliseren.
  • Microsoft Viva: Verken hoe Viva samenwerking en connectiviteit verbetert met tools als Engage en Learning.
  • Mobiele focus en AI: Leer over mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor slimme functies op het intranet.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Toekomstvisie

Het goed inrichten van SharePoint vereist gedegen technische kennis van de Microsoftproducten én inzicht in nieuwe ontwikkelingen. De oplossingen en functionaliteiten in het nieuwe ontwerp moesten uiteraard naadloos aansluiten op de wensen van MBFS. Maar we hebben ook naar mogelijke wensen in de toekomst gekeken. Dat maakt een eventuele toekomstige overstap naar volledig in de Cloud werken relatief eenvoudig. 

“De professionals van I-Experts hebben een hoog kennisniveau en werken echt met je samen. Ze denken mee en durven ook te zeggen wat er anders kan. Hierdoor komen we gezamenlijk tot betere oplossingen. Het is ook een betrouwbare partner, opdrachten worden snel opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd.”

Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van SharePoint?

De experts van I-Experts delen graag hun kennis zodat ook jouw organisatie optimaal kan samenwerken. Wil je meer weten? Neem dan contact op of stel je vraag in de LiveChat!