Maak kennis met Power BI en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Datagestuurd werken met Microsoft Power BI

Microsoft Power BI zet data om in strategische informatie, waarbij je stuurt op real-time data in plaats van onderbuikgevoel. Het maakt dataverzameling en -rapportage eenvoudiger, voor betere besluitvorming en resultaatgerichte bedrijfsvoering.

 • Transformeer data naar strategie: Gebruik Microsoft Power BI om data om te zetten in waardevolle inzichten voor strategische besluitvorming.
 • Eén versie van de waarheid: Creëer een uniforme bron van waarheid voor je hele organisatie met onze geavanceerde BI-tools.
 • Samen sterker in data: Deel gegevens en werk samen aan analyses en rapporten, voor een diepgaand begrip van je bedrijfsdata.

Of stel je vraag in onze live chat

Power BI Logo

Wij werken o.a. voor:

Wat is Microsoft
Power BI?

Microsoft Power BI is onderdeel van het volledige dataplatform, Microsoft Fabric. De Microsoft Power BI tool is dé softwareoplossing voor het visualiseren, analyseren en interpreteren van ruwe data naar informatie. Data moet geanalyseerd worden om tot nieuwe inzichten te komen. Deze data bevinden zich overal in de organisatie, in verschillende systemen zoals onder andere ERP- en CRM-systemen. Power BI vertaalt de data uit de verschillende bronnen en brengt ze samen op één plek, zodat je er op kunt sturen.

Waarom dataverzameling en rapportages automatiseren?

Bedrijfsinformatie is enorm belangrijk om gefundeerde keuzes te maken, maar het maken van rapportages kost vaak onnodig veel tijd. Het gebruiken van een Business Intelligence tool zoals Microsoft Power BI zorgt dat je deze informatie binnen handbereik hebt. Deze data niet beschikbaar hebben kan leiden tot problemen.

 • Informatie is versleuteld bij bepaalde gebruikers, waardoor de organisatie kwetsbaar en afhankelijk wordt
 • Je herkent trends of afwijkingen minder snel, wat je groei of vooruitgang kan remmen
 • Door verspreide data op verschillende plekken ben je gevoeliger voor foutieve data
 • Je verliest waardevolle maar onbenutte data uit het oog

Integratie met andere software

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar. Dat geldt dus ook voor Power BI. Als je deze tool samen gebruikt met de andere Microsoft 365-toepassingen, haal je het maximale uit de beschikbare technologie en data. Power BI maakt bijvoorbeeld rechtstreeks verbinding met allerlei databronnen in Dynamics, Azure, SharePoint en Excel, maar ook met software van andere leveranciers zoals bijvoorbeeld Salesforce.

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI".

 • Word een datagedreven organisatie: Ontdek hoe je met praktische stappen jouw organisatie transformeert naar een datagedreven cultuur.
 • Verbeter besluitvorming met data: Leer methoden om data effectief te gebruiken voor slimmere, snellere bedrijfsbeslissingen.
 • Ontgrendel de kracht van Microsoft Power BI: Maak kennis met hoe Microsoft Power BI jouw data-analyse en visualisatie naar een hoger niveau tilt.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Waarom kiezen voor Power BI?

Als je al werkt met andere applicaties van Microsoft 365, dan is Power BI de voor de hand liggende keuze. De interface is vertrouwd en het werkt intuïtief. Onze ervaren consultants kunnen je helpen bij de Power BI uitleg en training, zodat je zelf met de software aan de slag kan. 

En omdat Power BI naadloos samenwerkt met andere Microsoft-applicaties is het eenvoudig om data uit verschillende bronnen te koppelen. Het is dus veel gemakkelijker om Power BI in te zetten dan een los softwareproduct te integreren met je bestaande Microsoft-toepassingen. Dat biedt veel voordeel bij de implementatie.

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als Microsoft Gold Partner helpen we je graag met een succesvolle toepassing van Power BI in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Samen met onze Business Intelligence specialisten brengen we je wensen in kaart. Daarnaast kijken we naar het huidige niveau van informatievoorziening binnen de organisatie. Waar staan jullie nu, waar wil je naartoe en welke Business Intelligence oplossing past daarbij. Van het creëren van interactieve dashboards tot de volledige inrichting van een datawarehouse. We helpen je met een BI-oplossing op maat.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat Microsoft Power BI voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper "In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI". 

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI".

 • Word een datagedreven organisatie: Ontdek hoe je met praktische stappen jouw organisatie transformeert naar een datagedreven cultuur.
 • Verbeter besluitvorming met data: Leer methoden om data effectief te gebruiken voor slimmere, snellere bedrijfsbeslissingen.
 • Ontgrendel de kracht van Microsoft Power BI: Maak kennis met hoe Microsoft Power BI jouw data-analyse en visualisatie naar een hoger niveau tilt.