#EXPERTSTOGETHER

Ontdek de kracht van
Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint is een krachtig en dynamisch platform voor je kennis- en documentbeheer. Daarmee kunnen jouw medewerkers overal veilig, productief en efficiënt samenwerken, op ieder gewenst moment en op ieder apparaat. Dé perfecte basis om digitaal samen te werken.

  • Ontdek SharePoint's kracht: Stroomlijn kennis- en documentbeheer binnen je organisatie met ons dynamische SharePoint platform.
  • Werk veilig en efficiënt: Waar je ook bent, onze oplossing ondersteunt productieve en efficiënte samenwerking op elk apparaat.
  • Op maat voor jou: Met I-Experts is SharePoint volledig aanpasbaar aan jouw unieke wensen.

Wij zijn officieel Microsoft Solution Partner, gespecialiseerd in ICT-oplossingen.

Live-chat I-Experts
Stel je vraag in onze
Icoon van Microsoft SharePoint.

Wij werken o.a. voor:

Groei met Microsoft SharePoint

Wat is Microsoft SharePoint?

SharePoint is de oplossing van Microsoft voor het organiseren, beheren en stroomlijnen van alle kennis, informatie en processen in je organisatie. Door interactieve teamsites kun je per afdeling of team bestanden, gegevens, nieuws en andere informatie aanmaken, ordenen, delen en bewerken. Daarmee kunnen jouw medewerkers overal veilig, productief en efficiënt samenwerken, op ieder gewenst moment en op ieder apparaat. SharePoint Online is standaard beschikbaar in de meeste Office 365-licenties voor bedrijven.

SharePoint integreert naadloos met alle andere applicaties in de Microsoft 365-suite. Het is bijvoorbeeld de basis voor het documentbeheer in Microsoft Teams. En dankzij de koppeling met Power Automate en Power Apps kun je allerlei taken en bedrijfsprocessen in SharePoint automatiseren.

Tot 30% productiviteitsverbetering bij het delen van documenten en het samenwerken aan projecten.

SharePoint-gebruikers bespraren gemiddeld 40 minuten per dag aan taken die voorheen handmatig werden uitgevoerd.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
SharePoint: hét fundament van je bedrijf!

  • Leer hoe SharePoint naadloze samenwerking mogelijk maakt binnen je team, waardoor je projecten efficiënter en effectiever kunt beheren.
  • Ontdek hoe je met SharePoint eenvoudig documenten kunt organiseren, delen en beveiligen, wat leidt tot een beter beheer van je bedrijfsinformatie.
  • Kom te weten hoe je met SharePoint workflows kunt automatiseren en processen kunt verbeteren, wat resulteert in meer productiviteit en minder fouten.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload
Een krachtige tool

Waarom Microsoft SharePoint?

Het Probleem
Naarmate je organisatie verder digitaliseert, is het steeds lastiger om informatie toegankelijk, vindbaar, veilig, actueel en beheersbaar te houden. Een ouderwetse fileserver met netwerkschijven voldoet dan niet meer. Bovendien zijn netwerkschijven niet geschikt voor het inrichten van processen.

De oplossing
SharePoint is opgezet als compleet online document management systeem (DMS). Het is daarom het ideale platform voor modern, digitaal documentbeheer. Je kunt bijvoorbeeld documentbibliotheken, lijsten, werkstromen en formulieren aanmaken, aan versiebeheer doen en automatisch archiefbeleid toepassen. Bovenstaande maakt SharePoint heel geschikt voor een intelligent kwaliteits- en kennismanagementsysteem. Hierin kun je al je bedrijfsinformatie en processen overzichtelijk en centraal vastleggen, beheren en beveiligen.

Optimaliseer met SharePoint

3 toepassingen van SharePoint

Met SharePoint kun jij de operationele efficiëntie van jouw organisatie aanzienlijk verbeteren. Dit veelzijdige platform is niet alleen een robuuste oplossing voor documentbeheer, maar het faciliteert ook een verbeterde toegankelijkheid en organisatie van bedrijfsgegevens. Hierdoor wordt het voor jou en je collega’s eenvoudiger om snel de benodigde informatie te vinden en effectief te gebruiken. Bovendien stelt SharePoint je in staat om de interne en externe communicatieprocessen te stroomlijnen, wat leidt tot betere interacties en samenwerking tussen teams. Wij kunnen je helpen bij het optimaal inrichten van SharePoint, zodat je maximaal profiteert van alle mogelijkheden die het biedt.

Centraal Platform

SharePoint biedt één centrale locatie voor alle documenten en informatie, wat zoekwerk vermindert en tijd bespaart voor alle medewerkers.

Real-time Samenwerking

Medewerkers kunnen gelijktijdig documenten bewerken en updaten, wat zorgt voor een naadloze samenwerking en snellere projectvoltooiing.

Workflow Automatisering

Met SharePoint kunnen routineprocessen geautomatiseerd worden door vooraf ingestelde criteria, wat de efficiëntie verhoogt en menselijke fouten vermindert.

SharePoint FAQ

Direct antwoord op al jouw
SharePoint vragen

SharePoint is het platform van Microsoft dat gebruikers helpt kennis, processen, communicatie en samenwerken bij elkaar te brengen.

Lees meer ->

Microsoft 365 brengt alle mogelijkheden van online samenwerken en de veiligheid van de Cloud bij elkaar. SharePoint kun je zien als het stevige fundament waar veel van de programma’s van Microsoft 365 op leunen.

Lees meer ->

Is het SharePoint platform van Microsoft ook geschikt voor jouw mensen? De robuuste Cloud van Microsoft wordt als een van de veiligste gezien, maar dit uiteraard niet alles. 

Lees meer ->

Microsoft Teams en Microsoft SharePoint hebben als producten zowel verschillen als overeenkomsten. Maar in de realiteit hebben ze juist een uitgebreide integratie met elkaar.

Lees meer ->

Een SharePoint site is een verzameling van alle functionaliteiten die voor jouw organisatie van toepassing zijn op een mini-website. Denk dan bijvoorbeeld aan een site voor een projectgroep, of een bepaalde afdeling.

Lees meer ->

Een SharePoint site is een verzameling van alle functionaliteiten die voor jouw organisatie van toepassing zijn op een mini-website. Denk dan bijvoorbeeld aan een site voor een projectgroep, of een bepaalde afdeling.

Lees meer ->

Waar SharePoint dé plek is om samen te werken, is OneDrive jouw persoonlijke Cloudopslag. Veel bedrijven werken nog via een fileserver, daarin is er een grote schijf met alle bedrijfsdocumenten, en hebben de individuele medewerkers ook een schijf met daarop hun eigen documenten.

Lees meer ->

Bestanden en documenten delen via SharePoint is ontzettend makkelijk. Zoek het bestand in de documentenbibliotheek van de SharePoint site, als je er met je muis overheen gaat krijg je naast de titel van het document al gelijk een icoontje te zien van een mapje en een pijl.

Lees meer ->

Wij bij I-Experts zijn van mening dat het handig is om voor het hele bedrijf overgaat op de nieuwe manier van werken, eerst wat trainingen te geven. Want in de praktijk blijkt dat er nog best een leercurve is voordat je iedereen op een goede manier aan het werk krijgt.

Lees meer ->

Neem bij het inrichten van je SharePoint omgeving daarom een specialist in de arm. Naast dat zij de ontwikkelmogelijkheden kennen, zijn zij ook op de hoogte van de juiste governance- en adoptie onderwerpen.

Lees meer ->

Door aan het begin van het traject rekening te houden met adoptie en je medewerkers goed te trainen behaal je meer winst op de lange termijn.

Lees meer ->

Om in te loggen op SharePoint, heb je een geldig Microsoft-account of een werk- of schoolaccount nodig. Als je een werk- of schoolaccount hebt, kan je inloggen via de volgende stappen.

Lees meer ->

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Kom in actie

Boek eenvoudig een
gratis adviesgesprek

Download de gratis whitepaper:
SharePoint: hét fundament van je bedrijf!

  • Maximaliseer productiviteit met SharePoint: Ontdek hoe SharePoint je helpt de productiviteit te verhogen door gestroomlijnde samenwerking en effectief documentbeheer.
  • Haal meer uit Microsoft 365: Leer hoe de integratie van SharePoint met Microsoft 365 naadloze samenwerking en communicatie binnen je team mogelijk maakt.
  • Verhoog je bedrijfsveiligheid: Ervaar hoe SharePoint je bedrijfsgegevens beschermt en tegelijkertijd zorgt voor naleving van de regelgeving, waardoor je organisatie veiliger en compliant wordt.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

SharePoint succes begint hier: download de gratis whitepaper!