Managed Services

Compleet beheer van jouw IT-omgeving. Een digitale transformatie is nooit af. Wij kunnen je enerzijds ontzorgen door het technisch en functioneel beheer uit handen te nemen, en anderzijds proactief adviseren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zo is jouw IT-omgeving altijd voorbereid op de toekomst én borgen we de continuïteit van je bedrijfsprocessen met Managed Services.

I-Experts

Waarom Managed Services?

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan razendsnel. En ook Microsoft komt voortdurend met verbeteringen en productinnovaties. Bijna dagelijks worden updates uitgevoerd en kom je nieuwe functionaliteiten tegen. Als dit niet je core business is, dan is het lastig om bij te blijven. Ook voor je IT-afdeling. 

Met onze managed services denkt en ontwikkelt I-Experts met jou en je organisatie mee. Wij beheren je volledige IT-omgeving. Of dit in de nu in de cloud, hybride of on-premise is. Wij houden je digitale werkplek veilig, functioneel, beschikbaar en up-to-date zodat jouw ITmedewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken. Daarmee borgen we de continuïteit van jouw bedrijfsproces. Dus ook als jouw situatie verandert, dan kan je vertrouwen op jouw IT-landschap. 

Download onze gratis whitepaper

7-tips om je IT omgeving te beveiligen
Download de gratis whitepaper!

7 tips om je IT-omgeving te beveiligen

Ontvang 7 concrete tips voor een flinke verbetering van de cybersecurity van jouw organisatie.

De Cloud

I-Experts ondersteunt bedrijven van A tot Z met de transitie naar de Cloud. Met onze aanpak zorgen wij voor een duidelijk stappenplan en soepele overgang naar digitaal werken in de Cloud.

On-premises

Soms zijn er redenen om server(s) in eigen huis te houden. Ook dan ondersteunen wij de inrichting én beheer van je server(s). Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag.

Hybride

I-Experts ondersteunt bij het opzetten én het onderhouden van een hybride Cloud, waarbij een on-premis datacentrum gecombineerd wordt met een openbare Cloud.

De voordelen van Managed Services

We lossen incidenten met hoge prioriteit direct voor je op, daarbij is je software en data altijd 24/7 beschikbaar en onderhouden. 

Wij monitoren 24/7 de data.

Maak je nooit meer zorgen om software- en beveiligingsupdates. Vanaf nu lopen alle systemen bij.

Informatiebeveiliging die voldoet aan ISO27001 of NEN7510. 

Wij hebben een goed bereikbare en deskundige servicedesk én on-site support. 

 

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers. Het kan natuurlijk blijken dat je naast de beschikbare standaardoplossingen behoefte hebt aan een gedeelte maatwerk. Bijvoorbeeld om een applicatie net iets gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor jouw medewerkers. Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij denken altijd met je mee om digitaal samenwerken nog gemakkelijker en (kosten)efficiënter te maken voor jouw bedrijf.

Wil je een Expert spreken?

Neem vrijblijvend contact op met I-Experts, wij helpen je graag verder.