#EXPERTSTOGETHER

Managed Services

"Compleet beheer van jouw IT-omgeving "

Waarom Managed Services?

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan razendsnel. En ook Microsoft komt voortdurend met verbeteringen en productinnovaties. Bijna dagelijks worden updates uitgevoerd en kom je nieuwe functionaliteiten tegen. Als dit niet je core business is, dan is het lastig om bij te blijven. Ook voor je IT-afdeling. 

Met onze managed services denkt en ontwikkelt I-Experts met jou en je organisatie mee. Wij beheren je volledige IT-omgeving. Of dit in de nu in de cloud, hybride of on-premise is. Wij houden je digitale werkplek veilig, functioneel, beschikbaar en up-to-date zodat jouw IT-medewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken. Daarmee borgen we de continuïteit van jouw bedrijfsproces. Dus ook als jouw situatie verandert, dan kan je vertrouwen op jouw IT landschap. 

De Cloud

I-Experts Ondersteund bedrijven van A tot Z met de transitie naar de cloud

Hybride

I-Experts ondersteund het opzetten én het onderhouden van een hybride cloud, waarbij een on premise datacentrum, wordt gecombineerd met een openbare cloud.

On-premises

Soms zijn er redenen om server(s) in eigen huis te houden. Ook dan ondersteunen wij de inrichting én beheer van je server(s).

Met Managed Services, monitoren, onderhouden en beheren wij 24 uur per dag jouw ICT-netwerk

De voordelen van Managed Services

Het uitbesteden van je ICT kan je veel opleveren. Als je tenminste verder wilt kijken én ondernemen. Investeer in een duurzaam en strategisch partnerschap op het gebied van IT en creëer nieuwe mogelijkheden, efficiënte processen en innovatieve businessmodellen. Op een manier die past bij jou en je organisatie. Met slimme inzichten en de nieuwste technologieën, dit betekent dat er altijd een blik op de toekomst is. Hierdoor zijn securityzorgen of problemen met updates zijn verleden tijd 

We lossen incidenten met hoge prioriteit direct voor je op, daarbij is je software en data altijd 24/7 beschikbaar en onderhouden. 

Wij monitoren 24/7 de data

Maak je nooit meer zorgen om software-en beveiligingsupdates. Vanaf lopen alle systemen bij.

Informatiebeveiliging die voldoet aan ISO27001 of NEN7510. 

Wij hebben een goed bereikbare en deskundige servicedesk én on-site support. 

Doe jij het wel veilig?

Hoe bescherm jij je data? Leer en lees alles over de bescherming van belangrijke bedrijfsdata en gevoelige persoonsgegevens tegen kwaadaardige software.

Als Microsoft Gold Partner zijn wij als geen ander op de hoogte van de vele mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft. En dat op een volledig geïntegreerde manier: alle tools en applicaties zijn optimaal op elkaar afgestemd.

#ExpertsTogether

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Als #ExpertsTogether houden we je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op ICT-gebied, en de nieuwste functionaliteiten van Microsoft. Daarbij kijken we niet alleen wat er nu mogelijk is, maar ook wat de nabije toekomst brengt.

Wij richten ons op:

  • Innovatie: we delen kennis over de nieuwste trends, updates en mogelijkheden.
  • Verbinding: door slimme keuzes sluit jouw software altijd aan op de behoeften in de organisatie.
  • Kwaliteitsverbetering: met onze proactieve en preventieve health checks signaleren we tijdig verbeterpunten en laten we jouw software optimaal functioneren.
  • Adoptie: we ondersteunen jouw medewerkers bij het gebruik van nieuwe functionaliteiten en toepassingen.

Samen zorgen we ervoor dat je grip houdt op de beschikbare innovaties en updates. Zo groeit jouw digitale werkplek mee met veranderende behoeften en nieuwe technologieën.

Wil jij je IT ook zorgloos uitbesteden?

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.