Digitale werkplek:
slimmer samenwerken

Werken op kantoor en daarbuiten kan vaak een stuk slimmer. Met een moderne, digitale werkplek kunnen jouw medewerkers altijd en overal samenwerken. Een digitale werkplek zorgt voor meer efficiëntie, productiviteit en plezier. En met precies die tools, functionaliteiten en applicaties die zij nodig hebben. Zo is jouw organisatie klaar voor de (digitale) toekomst. 

Digitale werkplek: slimmer samenwerken

Wat is een digitale werkplek?

Met een digitale werkplek kun je slimmer samenwerken. De behoeften van medewerkers en organisaties veranderen. Mensen zijn steeds vaker onderweg, en jongere generaties vinden flexibel kunnen werken steeds belangrijker. De digitale transformatie vraagt bovendien om een nieuwe en veilige manier van werken. 

Werk vindt steeds vaker plaats via allerlei digitale systemen en processen. En laptops, tablets, smartphones en andere devices zijn niet meer weg te denken naast de vaste computer. Toch zijn deze apparaten nog vaak gebonden aan de kantooromgeving. Daarnaast is informatie vaak verspreid over verschillende locaties, systemen en communicatiekanalen. Dat kan een stuk slimmer met een digitale werkomgeving!  

Een digitale werkplek brengt alle informatie, processen, tools en functionaliteiten samen op dezelfde plek. Dat betekent dat alle werkzaamheden en communicatie via één online platform verlopen. Digitale werkplekken zijn dus toegankelijk op ieder gewenst apparaat, plaats en tijdstip. Veilig digitaal samenwerken kan niet alleen met je eigen collega’s maar ook met externe partners, leveranciers en klanten.

Download onze gratis Whitepaper:

Download de gratis whitepaper!

Leer alles over de Digitale Werkplek!

Stop met tijd verspillen. Leer efficiënt én veilig samenwerken, met deze 7 concrete stappen ben je dichterbij jouw optimale Digitale Werkplek.

Voordelen van een digitale werkomgeving

 • Alle documenten, informatie, applicaties en communicatiefuncties zijn centraal beschikbaar.
 • Medewerkers kunnen altijd en overal samenwerken op ieder gewenst apparaat.
 • Optimale gebruiksvriendelijkheid en aansluiting bij wat medewerkers nodig hebben.
 • Alles staat in de Cloud, beperkingen van een lokaal netwerk behoren tot het verleden.
 • Geen onnodige handelingen en tijdverspilling meer door versnipperde informatie en functionaliteiten.
 • Informatie is altijd up-to-date en maximaal beveiligd.
I-Experts

Voordelen voor medewerkers én je organisatie

 • Meer vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Sneller en efficiënter werken
 • Geen aparte eilandjes meer
 • Eigen informatiebehoefte centraal
 • Gebruiksvriendelijkheid voorop
 • Altijd en overal toegang
 • Productievere medewerkers
 • Besparing op tijd en kosten
 • Efficiënter IT-beheer
 • Maximale informatiebeveiliging
 • Betere dienstverlening aan klanten
 • Sterkere concurrentiepositie dienstverlening aan klanten

Digitaal teamwork met Microsoft Office

Waarschijnlijk werkt jouw organisatie al met producten van Microsoft Office. Maar wist je dat Office 365 volledig is ontworpen om digitaal teamwork mogelijk te maken? Bijvoorbeeld met Microsoft Teams. Bij I-Experts helpen we je om met de nieuwste Microsoft-technologieën een moderne digitale werkplek in te richten. Eventueel aangevuld met maatwerkoplossingen voor de digitale werkomgeving. Office 365 biedt gigantisch veel mogelijkheden, zodat je altijd de functionaliteiten vindt die jouw organisatie nodig heeft voor haar digitale werkplekken. Alles is beschikbaar in de Cloud en je werkt altijd met de laatste versies.

Kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan. Download onze gratis whitepaper hier!

mark Mulder

“De keuze voor I-Experts is echt een gouden greep geweest”, concludeert Mulder. “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking. Ze snappen wat we willen en nodig hebben en komen met hele goede adviezen. Het is een zeer deskundige en betrokken partner die met je meedenkt en bekijkt wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. 

De perfecte digitale werkplek ziet er voor ieder bedrijf anders uit. Goed advies vooraf is daarom essentieel, evenals de juiste begeleiding tijdens de inrichting en implementatie. Als #ExpertsTogether kijken we daarom samen met jou welke tooling en applicaties jouw organisatie nodig heeft om de digitale werkomgeving optimaal in te richten.  

Als Microsoft Gold Partner weten wij precies welke mogelijkheden aansluiten bij jouw doelen en wensen. Samen met de experts van IT, Financiën, HR en Communicatie binnen jouw organisatie kiezen we de juiste toepassingen. Toepassingen die helpen om jouw bedrijfsdoelen sneller te bereiken. 

We ondersteunen je vervolgens van begin tot eind bij de implementatie, datamigratie, beheer en het automatiseren van processen. Na de digitale transformatie is ons werk niet klaar. Wij blijven jouw organisatie proactief adviseren en ondersteunen in de digitale samenwerking. Vraag een gratis adviesgesprek aan en kom erachter wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Onze #ExpertsTogether aanpak

Producten van I-Experts

Bij I-Experts denken we altijd na over nieuwe mogelijkheden om jouw organisatie optimaal te faciliteren. We hebben daarom in eigen beheer verschillende tools ontwikkeld om de overgang nog makkelijker te maken

 • EasyMail: Eenvoudig, veilig en snel e-mailbijlagen opslaan in SharePoint Online en de mogelijkheid om snel bijlagen op te slaan in favoriete SharePoint-sites.
 • FileExplorer: Deze innovatieve applicatie lijkt op Windows Verkenner en maakt het heel makkelijk om bestanden terug te vinden, te verplaatsen en toe te voegen.
 • Digitale assistent: Onze chatbot zorgt voor support in de eerste lijn, beantwoordt op een slimme manier vragen van gebruikers en regelt gevraagde zaken direct.
 • Kwaliteits- en kennismanagementsysteem: Kennis, procesinformatie en andere bedrijfsinformatie is centraal opgeslagen en eenvoudig terug te vinden.
contact

Aan de slag met de digitale werkplek

Wil je eerst meer informatie of heb je interesse in een adviesgesprek? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!