Maak kennis met Digitale Werkplek en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Digitale werkplek:
slimmer samenwerken

Werk wordt een stuk handiger, zowel op kantoor als onderweg! Met een eigentijdse digitale werkplek kunnen jouw teamleden altijd en overal samenwerken. Deze digitale hub verbetert niet alleen efficiëntie en productiviteit, maar maakt werken ook aangenamer. Geef je medewerkers gewoon de tools en functies die ze nodig hebben, en jouw organisatie is helemaal klaar voor de digitale toekomst.
 • Ontdek de kracht van naadloze integratie: maak kennis met hoe onze unieke aanpak een vloeiende verbinding creëert tussen diverse digitale tools, waardoor je werkdag soepeler en efficiënter verloopt.
 • Boost je productiviteit: ontdek hoe een goed ingerichte digitale werkplek niet alleen tijd bespaart, maar ook de samenwerking en creativiteit binnen je team naar een hoger niveau tilt.
 • Veiligheid en compliance gegarandeerd: leer hoe onze oplossingen je gemoedsrust geven met de hoogste standaarden in veiligheid en naleving van regelgeving, essentieel in ons digitale tijdperk.

Of stel je vraag in onze live chat

Digitale werkplek

Wij werken o.a. voor:

Wat is een digitale werkplek?

Slimmer samenwerken begint met een Digitale Werkplek die aansluit op de veranderende behoeften van medewerkers en organisaties. In een wereld waarin mensen steeds mobieler zijn en flexibiliteit cruciaal is, vraagt digitale transformatie om een nieuwe, veilige manier van werken. Werk verloopt vaak via diverse digitale systemen en processen. Onze laptops, tablets, smartphones en andere apparaten zijn essentieel geworden, niet alleen in de kantooromgeving, maar ook daarbuiten. Informatie is vaak verspreid over verschillende locaties en systemen. Een digitale werkplek brengt alle informatie, processen, tools en functionaliteiten samen op één plek, toegankelijk op elk apparaat en locatie, wat veilige, digitale samenwerking mogelijk maakt, zowel intern als met externe partners.

 • Alle documenten, informatie, applicaties en communicatiefuncties zijn centraal beschikbaar.
 • Medewerkers kunnen altijd en overal samenwerken op ieder gewenst apparaat.
 • Optimale gebruiksvriendelijkheid en aansluiting bij wat medewerkers nodig hebben.
 • Alles staat in de Cloud, beperkingen van een lokaal netwerk behoren tot het verleden.
 • Geen onnodige handelingen en tijdverspilling meer door versnipperde informatie en functionaliteiten.
 • Informatie is altijd up-to-date en maximaal beveiligd.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​

 • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
 • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
 • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

Onze #ExpertsTogether aanpak

Het probleem

Stel je een werkdag voor waar elke taak een uitdaging is door gebrek aan toegang tot de juiste informatie. In een wereld zonder goede Digitale Werkplek, verdrinken medewerkers in een zee van verwarrende e-mails, verloren bestanden, en gemiste communicatie. De constante strijd met verouderde systemen en gefragmenteerde processen leidt tot frustratie en uitputting. Dit creëert een werkomgeving waarin stress en inefficiëntie overheersen, terwijl het potentieel voor innovatie en groei beperkt blijft. De afwezigheid van een gestroomlijnde, Digitale Werkplek zet de productiviteit en tevredenheid van medewerkers onder druk.

De oplossing

De Digitale Werkplek is dé oplossing voor bedrijven die kampen met versnippering en inefficiëntie in hun werkomgeving. Het brengt essentiële tools en informatie samen op één platform, wat leidt tot verbeterde communicatie, samenwerking en werknemerstevredenheid. Dit is essentieel voor bedrijven die willen groeien en zich aanpassen aan de moderne werkrealiteit. Ontdek meer in de gratis whitepaper “In 7 stappen naar een optimale Digitale Werkplek” of plan een gepersonaliseerd adviesgesprek om te zien hoe een Digitale Werkplek jouw bedrijf kan transformeren.

Klaar om te beginnen?
Een gratis adviesgesprek boek je al in 1 minuut

I-Experts dé Microsoft Solutions Partner

Waarschijnlijk werkt jouw organisatie al met producten van Microsoft Office. Deze zijn vandaag de dag allemaal gebundeld onder het Micrsofot 365-platform. Wist je dat Microsoft 365 volledig is ontworpen om digitaal teamwork mogelijk te maken? Bijvoorbeeld met Microsoft Teams. Bij I-Experts helpen we je om met de nieuwste Microsoft-technologieën een moderne digitale werkplek in te richten. Eventueel aangevuld met maatwerkoplossingen voor de digitale werkomgeving. Microsoft 365 biedt gigantisch veel mogelijkheden, zodat je altijd de functionaliteiten vindt die jouw organisatie nodig heeft voor haar digitale werkplekken. Alles is beschikbaar in de Cloud en je werkt altijd met de laatste versies.

Onze #ExpertsTogether aanpak

De ideale digitale werkplek verschilt per bedrijf. Daarom is gedegen advies vooraf cruciaal, evenals begeleiding tijdens de inrichting en implementatie. Als #ExpertsTogether kijken we samen met jou welke tools en applicaties jouw organisatie nodig heeft voor een optimale digitale werkomgeving.

Als erkend Microsoft Solutions Partner zijn we experts in het identificeren van mogelijkheden die aansluiten bij jouw doelen en wensen. In samenwerking met de experts op het gebied van IT, Financiën, HR en Communicatie binnen jouw organisatie selecteren we de juiste toepassingen. Deze toepassingen dragen bij aan het versnellen van jouw bedrijfsdoelen.

Onze ondersteuning strekt zich uit vanaf het begin tot het einde van de implementatie, inclusief datamigratie, beheer en procesautomatisering. Na de digitale transformatie zijn we nog niet klaar; we blijven jouw organisatie proactief adviseren en ondersteunen bij digitale samenwerking. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​"

 • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
 • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
 • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload