Onze diensten

Digitaal succesvol met moderne toepassingen.

Social Intranet

Slim en productief samenwerken is de basis van iedere succesvolle organisatie

Dat vraagt om moderne, digitale oplossingen. Wij helpen jouw bedrijf om digitaal succesvol te zijn met de voor jou geschikte IT-toepassingen. Dat draait om meer dan technologie en tools alleen. Onze experts bieden de juiste ondersteuning in alle fasen van jouw digitale transformatie, van het maken van strategische keuzes tot en met beheer en adoptie. Security is vanzelfsprekend een belangrijk aandachtspunt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Snelle oplossingen met direct resultaat

Geef jouw digitale werkomgeving een boost met onze kant-en-klare oplossingen. Deze door ons ontwikkelde producten bieden direct meerwaarde voor jouw medewerkers. Zo profiteer je nog sneller van de voordelen van digitaal samenwerken. Deze oplossingen kunnen deel uitmaken van onze totaalaanpak, maar zijn ook los af te nemen.

Slim samenwerken met Microsoft

De producten van Microsoft zijn ontworpen om digitaal samenwerken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom werkt alles naadloos met elkaar samen. Als Microsoft Gold Partner ondersteunen wij jouw organisatie bij een succesvolle inrichting en implementatie. Veel organisaties werken al met Office 365, maar benutten de vele mogelijkheden nog niet optimaal. Bij I-Experts helpen we je om met de nieuwste Microsoft-technologieën een moderne digitale werkplek in te richten. Lees hieronder alles over Microsoft voor bedrijven.