Digitaal succesvol met moderne toepassingen

Slim en productief samenwerken is de basis van iedere succesvolle organisatie. En dat vraagt om moderne, digitale oplossingen. Wij helpen jouw bedrijf om digitaal succesvol te zijn met de voor jou geschikte IT-toepassingenDat draait om meer dan technologie en tools alleen. Onze experts bieden de juiste ondersteuning in alle fasen van jouw digitale transformatie, van het maken van strategische keuzes tot en met beheer en adoptie. Security is vanzelfsprekend een belangrijk aandachtspunt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Digitale werkplek

Met een moderne, digitale werkplek werken jouw medewerkers altijd en overal samen. Met meer efficiëntie, productiviteit en werkplezier.

Data en AI

Met slimme data-applicaties en betrouwbare rapportages kun je optimaal sturen op resultaten en te verwachten prestaties.

Social intranet

Het digitale ontmoetingspunt waar alle kennis, informatie en communicatie samenkomt: gepersonaliseerd, interactief en sociaal.

Managed Services

Met ons IT-beheer kan jouw organisatie altijd rekenen op veilige, betrouwbare en up-to-date applicaties en werkplekken.

Training en adoptie

Gebruikersadoptie is net zo belangrijk als de inrichting van een digitale werkplek. Wij bieden de juiste training en begeleiding. 

Cloudificeren

Wij helpen je om de overstap te maken naar de cloud. Voor eenvoudig IT-beheer en applicaties die overal beschikbaar en up-to-date zijn.

Snelle oplossingen met direct resultaat

Geef jouw digitale werkomgeving een boost met onze kant-en-klare oplossingen. Deze door ons ontwikkelde producten bieden direct meerwaarde voor jouw medewerkers. Zo profiteer je nog sneller van de voordelen van digitaal samenwerken. Deze oplossingen kunnen deel uitmaken van onze totaalaanpak, maar zijn ook los af te nemen.

IT Health Check

Weten hoe jouw organisatie er digitaal voor staat? Wij stellen een diagnose en maken een concreet stappenplan met verbeteradviezen.

EasyMail

Met deze applicatie kun je eenvoudig, veilig en snel (mail)bijlagen opslaan in en toevoegen vanuit SharePoint en Teams.

FileExplorer

Deze innovatieve applicatie lijkt op Windows Verkenner, om binnen Office 365 bestanden te vinden, verplaatsen en toe te voegen.

Digitale Assistent

Onze chatbot zorgt voor support in de eerste lijn, beantwoordt op een slimme manier vragen van gebruikers en regelt direct allerlei zaken.

App in 1 dag

We bouwen met Microsoft-technologie een app die volledig voldoet aan jouw wensen en die op elk apparaat beschikbaar is.

Dashboard in 1 dag

We richten een dashboard in waarmee iedereen direct over dezelfde, actuele bedrijfsinformatie en rapportages beschikt.

Kwaliteits- en kennismanagementsysteem

Alle kennis, proces- en bedrijfsinformatie is centraal opgeslagen en eenvoudig terug te vinden. Georganiseerd en altijd up-to-date.

Governance Workshop

We maken afspraken over de inrichting en het gebruik van Microsoft 365. Zo zorg je ervoor dat je compliant bent én blijft, zowel voor interne- als externe regelgeving. 

Slim samenwerken met Microsoft

De producten van Microsoft zijn ontworpen om digitaal samenwerken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom werkt alles naadloos met elkaar samen. Als Microsoft Gold Partner ondersteunen wij jouw organisatie bij een succesvolle inrichting en implementatie. Veel organisaties werken al met Office 365, maar benutten de vele mogelijkheden nog niet optimaal. Bij I-Experts helpen we je om met de nieuwste Microsoft-technologieën een moderne digitale werkplek in te richten.

Office 365 voor bedrijven

Office 365 is de oplossing van Microsoft om jouw kantooromgeving volledig digitaal beschikbaar te stellen, waarbij alles naadloos integreert. 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is hét online samenwerkings- en communicatieplatform voor jouw medewerkers. Zo kunnen teams overal efficiënt samenwerken.

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint beschik je over een dynamisch sociaal intranet en een krachtig platform voor je kennis- en documentbeheer.

Microsoft Power Apps

Met Microsoft Power Apps kun je zonder kennis van complexe programmeertaal eenvoudig je eigen bedrijfsapps ontwikkelen en gebruiken.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI helpt je om slim en efficiënt data te verzamelen en te rapporteren. Daarmee heb je altijd actueel inzicht in je bedrijfsinformatie.

Microsoft Power Automate

Met Microsoft Power Automate kun je bedrijfsprocessen en werkstromen automatiseren. Je bespaart tijd en kosten én je reduceert de kans op fouten.

Microsoft Azure

Met Microsoft Azure kun je al je applicaties, processen en databases veilig en flexibel schaalbaar onderbrengen en beheren in de cloud. 

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.