Digitaal succesvol met moderne toepassingen

Slim en productief samenwerken is de basis van iedere succesvolle organisatie. En dat vraagt om moderne, digitale oplossingen. Wij helpen jouw bedrijf om digitaal succesvol te zijn met de voor jou geschikte IT-toepassingenDat draait om meer dan technologie en tools alleen. Onze experts bieden de juiste ondersteuning in alle fasen van jouw digitale transformatie, van het maken van strategische keuzes tot en met beheer en adoptie. Security is vanzelfsprekend een belangrijk aandachtspunt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Digitale werkplek

Met een moderne, digitale werkplek werken jouw medewerkers altijd en overal samen. Met meer efficiëntie, productiviteit en plezier.

Office 365 voor bedrijven

Office 365 is de oplossing van Microsoft om jouw kantooromgeving volledig digitaal beschikbaar te stellen.

Sociaal intranet

Het digitale ontmoetingspunt waar alle kennis, informatie en communicatie samenkomt: gepersonaliseerd, interactief en sociaal.

Training en adoptie

Met de juiste training en begeleiding naar een succesvolle gebruikersadoptie van jouw digitale werkomgeving.

Data en AI

Met slimme data-applicaties en betrouwbare rapportages kun je optimaal sturen op resultaten en te verwachten prestaties.

Managed Services

Met ons IT-beheer kan jouw organisatie altijd rekenen op veilige, betrouwbare en up-to-date applicaties en werkplekken.

Cloudificeren

Wij helpen je om de overstap te maken naar de cloud. Voor eenvoudig IT-beheer en applicaties die overal beschikbaar en up-to-date zijn.

Snelle oplossingen met direct resultaat

Geef jouw digitale werkomgeving een boost met onze kant-en-klare oplossingen. Deze door ons ontwikkelde producten bieden direct meerwaarde voor jouw medewerkers. Zo profiteer je nog sneller van de voordelen van digitaal samenwerken. Deze oplossingen kunnen deel uitmaken van onze totaalaanpak, maar zijn ook los af te nemen.

IT Health Check

Weten hoe jouw organisatie er digitaal voor staat? Wij stellen een diagnose en maken een concreet stappenplan met verbeteradviezen.

Microsoft Teams in 1 dag

Wij richten binnen een dag een eenvoudige, veilige digitale werkplek voor je in met Microsoft Teams. Zo kun je direct aan de slag!

Digitale Assistent

Onze chatbot zorgt voor support in de eerste lijn, beantwoordt op een slimme manier vragen van gebruikers en regelt direct allerlei zaken.

EasyMail

Met deze applicatie kun je eenvoudig, veilig en snel (mail)bijlagen opslaan in en toevoegen vanuit SharePoint en Teams.

App in 1 dag

We bouwen met Microsoft-technologie een app die volledig voldoet aan jouw wensen en die op elk apparaat beschikbaar is.

Dashboard in 1 dag

We richten een dashboard in waarmee iedereen direct over dezelfde, actuele bedrijfsinformatie en rapportages beschikt.

File Explorer

Deze innovatieve applicatie lijkt op Windows Verkenner, om binnen Office 365 bestanden te vinden, verplaatsen en toe te voegen.

Kwaliteits- en kennismanagementsysteem

Alle kennis, procesinformatie en andere bedrijfsinformatie is centraal opgeslagen en eenvoudig terug te vinden.

Scroll naar top