I-Experts is trotse
Microsoft Solutions Partner

Ontdek onze expertise als Microsoft Solutions Partner: Hoe we innovatie en technologie inzetten om jouw organisatie te transformeren.

Bij I-Experts begrijpen we dat in een snel veranderende digitale wereld, de juiste technologische ondersteuning cruciaal is voor het succes van elke organisatie. Als Microsoft Solutions Partner zijn we niet alleen experts in Microsoft-producten; we leven en ademen ze. We zijn constant op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en relevante updates van Microsoft, en delen deze kennis graag om jouw werkplek te laten evolueren met de laatste ontwikkelingen.

We erkennen dat standaardoplossingen soms niet volledig voldoen aan unieke bedrijfsbehoeften. Daarom, als de standaardproducten van Microsoft niet volstaan, nemen we het initiatief om zelf maatwerkoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw specifieke eisen.

Samenwerken staat centraal in alles wat we doen. Door onze digitale expertise te combineren met jouw grondige kennis van jouw organisatie, creëren we een omgeving waarin alle medewerkers moeiteloos, veilig en efficiënt informatie kunnen delen, aanvullen en bewerken, ongeacht hun locatie of het gebruikte apparaat. Bij I-Experts geloven we in de kracht van #ExpertsTogether, waarbij onze samenwerking de drijvende kracht is achter de digitale transformatie en het succes van jouw organisatie.

Plaatje met de tekst "Microsoft Solutions Partner" en specialisaties in Modern Work, adoptie en veranderingsbeheer, en aangepaste oplossingen voor Microsoft Teams.

Solutions Partner voor Modern Work

Als Solutions Partner voor Modern Work zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties naar een moderne werkplek waarbij de nieuwste Microsoft 365-technologieën worden benut om efficiëntie, samenwerking en werknemerstevredenheid te verhogen. Hierbij ligt onze focus op het creëren van een hybride werkomgeving die zowel de productiviteit van het personeel verhoogt als de bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Wat dit voor jou betekent:

  • Deskundige Microsoft 365-implementatie: We zorgen dat Microsoft 365-apps en -services naadloos worden geïntegreerd in jouw werkprocessen, waardoor werken, leren en organiseren binnen je organisatie efficiënter verlopen.
  • Ondersteuning voor hybride werkmodellen: We helpen je om Microsoft 365 oplossingen te implementeren, waardoor je team flexibel kan werken, ongeacht hun locatie.
  • Geavanceerde samenwerkingstools: Met ons Social Intranet en Microsoft Teams faciliteren we een omgeving waarin jouw team effectief kan communiceren en samenwerken.
  • Ondersteuning van de werknemers: We zorgen ervoor dat iedereen binnen je organisatie, over de digitale hulpmiddelen beschikken die ze nodig hebben om optimaal te presteren.
  • Maatwerkoplossingen: We ontwikkelen apps en oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie.
Badge van "Microsoft Solutions Partner" voor Digital & App Innovation met het Microsoft-logo.

Solutions Partner voor Digital & App Innovation

Als jouw Solutions Partner voor Digital & App Innovation (Azure), beschikken wij over de expertise om je te ondersteunen bij het bouwen, uitvoeren en beheren van je applicaties, zowel in de Azure-cloud als op on-premises. Onze focus ligt op het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die perfect zijn toegesneden op de Azure-cloudomgeving, om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wat dit voor jou betekent:

  • Migratie en implementatie: We zijn gespecialiseerd in het migreren en implementeren van productiewebapplicaties in Azure, waardoor jouw applicaties optimaal presteren in de cloud.
  • Beheer van applicaties: Wij bieden deskundig beheer van jouw applicaties in de Azure-cloud, waarbij we zorgen voor een gestroomlijnde, betrouwbare en veilige bedrijfsvoering.
Microsoft Solutions Partner badge voor Data & AI met het Microsoft-logo.

Solutions Partner voor Data & AI op Azure

Als jouw Solutions Partner voor Data & AI op Azure, bieden wij deskundige ondersteuning bij het beheer van data en het implementeren van analytics- en AI-oplossingen. Onze samenwerking is gericht op het optimaliseren van jouw datagestuurde processen en besluitvorming met behulp van Microsoft’s krachtige Azure-platform.

Wat dit voor jou kan betekenen:

  • Data-integratie en -management: We helpen bij het integreren en beheren van data uit diverse bronnen, waardoor je een holistisch overzicht krijgt dat essentieel is voor accurate analyses.
  • Ontwikkelen van AI-oplossingen: Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte AI-modellen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften, om zo processen te automatiseren en efficiëntie te verhogen.

Klaar om te beginnen?
Een gratis adviesgesprek boek je al in 1 minuut

FAQ

Vragen die je misschien
hebt over I-Experts

I-Experts is gespecialiseerd in het bieden van IT-oplossingen en -diensten voor jouw behoeften. We helpen je met het verbeteren van je IT-infrastructuur, softwareontwikkeling, en bieden deskundig advies over de nieuwste technologieën.

Bij ons vind je diensten zoals cloudoplossingen, cybersecurity, data-analyse, softwareontwikkeling, en IT-consultancy. We passen onze diensten aan om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften.

Al 7 jaar biedt I-Experts betrouwbare IT-oplossingen. We hebben ons continu aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen om jou de beste service te bieden.

Onze persoonlijke benadering en diepgaande kennis van zowel lokale als internationale IT-trends onderscheidt ons. We streven ernaar niet alleen je dienstverlener te zijn, maar een partner die met je meedenkt.

Zeker, ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerksoftware die past bij jouw unieke bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw systemen optimaal blijven functioneren en up-to-date blijven.

Je kunt ons bereiken via onze live-chat, e-mail of door ons te bellen. We zijn er om jouw vragen te beantwoorden en samen de beste IT-oplossingen voor jouw bedrijf te verkennen.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.