Maak kennis met Microsoft Power Automate en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Microsoft Power Automate

Microsoft heeft een effectieve oplossing ontwikkeld voor het automatiseren van werkstromen, wat resulteert in kostenbesparingen en een vermindering van menselijke fouten. Hierdoor kun je efficiënter werken en je bedrijfsprocessen optimaliseren.

 • Automatiseer bedrijfsprocessen: Verhoog efficiëntie en bespaar kosten door automatisering.
 • Laat technologie werken: Werk slimmer en creatiever door automatisering.
 • Bespaar tijd en geld: Zet automatisering in om kostbare middelen te besparen​

Of stel je vraag in onze live chat

Circle
Microsoft Power Automate

Wij werken o.a. voor:

Wat is Microsoft Power Automate?

Power Automate is de opvolger van Microsoft Flow en onderdeel van het Power Platform van Microsoft 365, samen met Power Apps en Power BI. Deze drie producten van Microsoft versterken elkaar en worden vaak samen toegepast. Met Power Automate kun je eenvoudig geautomatiseerde werkstromen maken die je bestaande applicaties, services en software met elkaar verbinden. Op deze manier zet je bepaalde acties automatisch in gang op een gewenst tijdstip of na een bepaalde activiteit of gebeurtenis. Denk aan:

 • Synchroniseren van bestanden
 • Verzamelen van gegevens
 • Versturen van herinneringen en notificaties
 • Goedkeuren van aanvragen met één druk op de knop
 • Uitvoeren van periodieke kwaliteitscontroles
 • Genereren van rapportages
Power Automate is standaard beschikbaar in de meeste Office 365-licenties.

Waarom werkstromen automatiseren?

Als organisatie wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan terugkerende handmatige taken. Het is daarom de moeite waard om te kijken welke bedrijfsprocessen je kunt inrichten met automatische workflows. Dit scheelt je medewerkers een hoop tijd en bovendien verklein je de kans op fouten. Door het inrichten van automatische processen kun je ook gemakkelijker aantoonbaar voldoen aan kwaliteitsnormen zoals ISO 27001. Je krijgt meer grip op je processen én je verbetert de kwaliteit van je dienstverlening.

Integratie met andere software

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar. Dat geldt dus ook voor Power Automate. Sterker nog, Power Automate is dé tool waarmee je verschillende apps zoals SharePoint en Teams nog beter kunt laten samenwerken. Dat geldt niet alleen voor Microsoft-oplossingen als Office 365, Dynamics en Azure, maar ook voor allerlei externe apps, cloud services en software.

Download onze gratis
Power Apps whitepaper

Zet de volgende stap in de digitale volwassenheid van jouw onderneming. Automatiseer werkprocessen en dring de mogelijkheid van human error terug door het maken van Power Apps.

Power Apps Whitepaper
Hoover groene stip

Waarom kiezen voor Power Automate?

Als je al werkt met andere applicaties van Microsoft 365, dan is Power Automate de voor de hand liggende keuze voor het inrichten van werkstromen. De interface is vertrouwd en het werkt intuïtief. Bovendien is het veel gemakkelijker om Power Automate in te zetten dan een los softwareproduct te integreren met je bestaande Microsoft-toepassingen. Dat biedt veel voordeel bij de implementatie.

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als Microsoft Gold Partner helpen we je graag met een succesvolle toepassing van Power Automate in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat Power Automate voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper
"Zo wordt je business een gestroomlijnde machine". 

Download de gratis whitepaper:
"Zo wordt je business een gestroomlijnde machine".

 • 'Maximaliseer werkrendement bij personeelstekort: Leer klantresultaten behalen met minder personeel, zelfs in schaarse arbeidstijden.
 • Krachtige eigen apps voor je bedrijfsprocessen: Leer aangepaste apps maken die passen bij je bedrijfsbehoeften, zonder te settelen voor standaardoplossingen.
 • Slim werken: automatisering en efficiëntie: Ontdek de focus op mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor een verbeterde intranetgebruikerservaring.
Naam(Vereist)