Microsoft
Power Automate

Dé oplossing van Microsoft voor het automatiseren van werkstromen. Waardoor je kosten en bespaart en de kans op menselijke fouten reduceert. 

Microsoft Power Automate
Hoover groene stip
Circle
Blauwe stip

Vertrouwd door bekende organisaties

Wat is Microsoft
Power Automate?

Power Automate is de opvolger van Microsoft Flow en onderdeel van het Power Platform van Microsoft 365, samen met Power Apps en Power BI. Deze drie producten van Microsoft versterken elkaar en worden vaak samen toegepast. Met Power Automate kun je eenvoudig geautomatiseerde werkstromen maken die je bestaande applicaties, services en software met elkaar verbinden. Op deze manier zet je bepaalde acties automatisch in gang op een gewenst tijdstip of na een bepaalde activiteit of gebeurtenis. Denk aan:

Power Automate is standaard beschikbaar in de meeste Office 365-licenties.

Waarom werkstromen automatiseren?

Wil je alles weten over Automatiseren met Power Apps? Download nu onze gratis whitepaper!

Als organisatie wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan terugkerende handmatige taken. Het is daarom de moeite waard om te kijken welke bedrijfsprocessen je kunt inrichten met automatische workflows. Dit scheelt je medewerkers een hoop tijd en bovendien verklein je de kans op fouten. Door het inrichten van automatische processen kun je ook gemakkelijker aantoonbaar voldoen aan kwaliteitsnormen zoals ISO 27001. Je krijgt meer grip op je processen én je verbetert de kwaliteit van je dienstverlening.

Integratie met andere software

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar. Dat geldt dus ook voor Power Automate. Sterker nog, Power Automate is dé tool waarmee je verschillende apps zoals SharePoint en Teams nog beter kunt laten samenwerken. Dat geldt niet alleen voor Microsoft-oplossingen als Office 365, Dynamics en Azure, maar ook voor allerlei externe apps, cloud services en software.

Dé gratis Power Apps whitepaper

Zet de volgende stap in de digitale volwassenheid van jouw onderneming. Automatiseer werkprocessen en dring de mogelijkheid van human error terug door het maken van Power Apps.

Power Apps Whitepaper
Hoover groene stip

Waarom kiezen voor Power Automate?

Als je al werkt met andere applicaties van Microsoft 365, dan is Power Automate de voor de hand liggende keuze voor het inrichten van werkstromen. De interface is vertrouwd en het werkt intuïtief. Bovendien is het veel gemakkelijker om Power Automate in te zetten dan een los softwareproduct te integreren met je bestaande Microsoft-toepassingen. Dat biedt veel voordeel bij de implementatie.

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als Microsoft Gold Partner helpen we je graag met een succesvolle toepassing van Power Automate in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

  Ontdek wat Power Automate voor jouw organisatie kan betekenen

  Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper
  "Zo wordt je business een gestroomlijnde machine". 

  Zo wordt je business een gestroomlijnde machine

  Zet de volgende stap in de digitale volwassenheid van jouw onderneming. Automatiseer werkprocessen en dring de mogelijkheid van human error terug door het maken van Power Apps.

  • Leer alles over de mogelijkheden van Microsoft Power Apps
  • Zo wordt jouw bedrijf een goed gestroomlijnde machine
  • Zet direct de eerste stappen met Microsoft Power Apps