Maak kennis met Microsoft Copilot en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Alles over
Microsoft Copilot

Ontdek het handigste digitale hulpmiddel voor jou en al je collega’s in Microsoft Copilot. Deze geavanceerde AI-tool is de ultieme partner voor medewerkers in iedere laag van de organisatie.

  • Tijdbesparing: Copilot automatiseert repetitieve taken in Office-apps, waardoor je meer tijd hebt voor belangrijkere zaken.
  • Slimme ondersteuning: Het biedt intuïtieve suggesties en helpt je taken uit te voeren zonder de controle over te nemen.
  • Verbeterde productiviteit: Met Copilot worden e-mails, documenten en presentaties sneller en efficiënter gemaakt, waardoor je je doelen sneller kunt bereiken.

Of stel je vraag in onze live chat

Microsoft Copilot

Wij werken o.a. voor:

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft heeft onlangs een spannende nieuwe ontwikkeling onthuld: de integratie van de geavanceerde AI-technologie GPT-4 van OpenAI in hun vertrouwde Office-applicaties, waaronder Outlook, Word, PowerPoint en Excel. Dit heeft geleid tot de geboorte van een bijzonder slim programme genaamd “Copilot”, die speciaal is ontworpen om jouw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en te verbeteren. De naam verraadt eigenlijk alles: Copilot werkt naast je, zonder de controle over te nemen, waardoor je werkzaamheden sneller en efficiënter verlopen.

Stel je voor dat je in Word een opdracht geeft aan Copilot, bijvoorbeeld: “Maak een voorstel op basis van de notities van gisteren.” Copilot reageert onmiddellijk met suggesties en kan zelfs een eerste versie van de tekst voorstellen, die je vervolgens naar eigen wens kunt aanpassen en verbeteren. AI is constant van jou en andere gebruikers aan het leren, Microsoft erkent dan ook dat Copilot niet perfect is, maar benadrukt dat het altijd gericht is op het vooruit helpen van de gebruiker.

Eén van de grootste voordelen van Copilot is tijdsbesparing. Wist je namelijk dat we vaak 80% van onze tijd besteden aan neventaken, zoals e-mailbeantwoording. Copilot in Outlook kan e-mails samenvatten en voorgestelde antwoorden bieden, waardoor je e-mails sneller kunt beheren en met één klik volledige antwoorden kunt versturen. In Teams kan Copilot vergaderingen automatisch samenvatten, waardoor je je kunt concentreren op de essentie, en makkelijk belangrijke momenten terug kan vinden.

Maar hier stopt het niet. Copilot opent nieuwe deuren voor gebruikers, zoals het animeren van presentaties in PowerPoint en het vereenvoudigen van complexe Excel-berekeningen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde Office-gebruiker bent of slechts af en toe met deze apps werkt; Copilot staat altijd voor je klaar.

Wil je meer leren over de grenzeloze mogelijkheden van Copilot? Kijk dan naar onze gratis webinar waarin we dieper ingaan op hoe je deze krachtige tool optimaal kunt benutten. Het is jouw kans om de volledige potentie van Copilot te ontdekken en je productiviteit naar nieuwe hoogten te tillen.

Waarom Copilot?

Microsoft Copilot is niet alleen een geavanceerd hulpmiddel, maar ook een veelzijdige oplossing voor talloze uitdagingen waarmee je in de wereld van Office-applicaties te maken krijgt. Op deze manier kan Copilot jouw dagelijkse werkzaamheden verbeteren. 

Tijdsbesparing

Stel je voor hoeveel tijd je kunt besparen wanneer Copilot in Outlook e-mails samenvat en voorbereide antwoorden aanbiedt. Geen eindeloze e-mailmarathons meer; je kunt e-mails snel en efficiënt verwerken, wat meer tijd vrijmaakt voor belangrijkere taken. In Teams, waar automatische samenvattingen van vergaderingen worden gegenereerd, kun je je volledig op de kern van de gesprekken richten zonder je zorgen te maken over aantekeningen.

Slimme ondersteuning

Copilot biedt op maat gemaakte suggesties in Word, PowerPoint en Excel, die je helpen bij het creëren van overtuigende documenten, aantrekkelijke presentaties en georganiseerde spreadsheets, zonder dat je er zelf uren in hoeft te investeren. Maar het houdt niet op bij alleen de bekende Microsoft 365-apps, de copiloot is ook te integreren in de applicaties van het Power Platform en de data-oplossingen binnen Microsoft Fabric. 

Verbeterde productiviteit:

Met Copilot bereik je je doelen sneller. Je kunt complexe taken, zoals het opstellen en animeren van PowerPoint-presentaties, met gemak uitvoeren. Zelfs als Copilot af en toe een foutje maakt, zal het je altijd vooruit helpen. Het helpt je om dingen te doen die je anders niet zou kunnen, waardoor je je productiviteit naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Microsoft Copilot is in opkomst, en hoewel het nu al verbluffende voordelen biedt, staat deze technologie nog in de kinderschoenen. Het goede nieuws is dat je nu al een hoop kunt doen om je voor te bereiden op de volledige integratie van Copilot in je werkprocessen.

We begrijpen dat deze veranderingen soms overweldigend kunnen zijn. Het kan lastig zijn om te weten waar te beginnen, en dat is helemaal oké. We zijn er om je te ondersteunen. Daarom bieden we een gratis adviesgesprek aan, waarin we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Zo helpen we je optimaal voorbereiden op de komst van deze productiviteitswizard. Onze experts zullen met je samenwerken om de beste aanpak te bepalen, zodat je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden van Copilot.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat Copilot voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf bekijk onze gratis webinar:
"Kom aan boord met Copilot​".