al_about_shape_01.png
Iphone_social
Iphone_social

Het Social Intranet.
Direct met elkaar verbonden.

Of stel je vraag in onze live chat

Wij werken o.a. voor:

Ontdek de functionaliteiten van het Social Intranet.

Het Social Intranet van I-Experts: dé digitale hub voor verbinding, kennis en efficiëntie! Het slimme social intranet verandert de manier waarop de organisatie werkt en brengt jouw medewerkers dichterbij elkaar dan ooit.

Stel je voor: één centrale plek waar alle informatie samenkomt. Contactgegevens, het laatste nieuws, belangrijke mededelingen en documenten, en dat alles binnen handbereik. Maar het is niet alleen ’top-down’ ontvangen van informatie, je zoekt, vindt en deelt informatie die voor jou én de rest van de organisatie interessant en relevant is. 

Het Social Intranet van I-Experts maakt het werkleven van alle medewerkers makkelijker en leuker. Door de geïntegreerde search-functie vind je alle documenten die je zoekt zonder het doorklikken van eindeloze mappen.

Met dit intranet is de hele organisatie altijd op de hoogte. Je ontvangt gepersonaliseerde updates en nieuws op basis van jouw interesses en functie. Geen tijdverspilling meer door het zoeken naar informatie, alles wordt op maat aangeboden. Het is alsof het intranet een persoonlijke assistent is die jou precies geeft wat jij nodig hebt voor het laten slagen van jouw werkdag.

 

Het Social Intranet is van alle markten thuis

Van een nieuwsvoorziening tot toegang tot alle organisatie-applicaties met één klik. Het kan op het Social Intranet van I-Experts. Natuurlijk volgens de veilige standaarden van Microsoft en met de meest actuele updates. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, voor iedere organisatie zijn er toepassingen die het dagelijkse werk vereenvoudigen en slimmer maken. Je ontdekt de vele mogelijkheden van het Social Intranet hier.

Gratis whitepaper

Tientallen tevreden klanten gingen je voor

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

0 k

Berichten gecreëerd

0 K

Actieve gebruikers

0

Diverse branches

Alle taken en activiteiten op één plek

Geen gedoe meer met versnipperde takenlijstjes en verwarrende agenda's. Met onze alles-in-één oplossing, heb je alle taken en activiteiten handig georganiseerd op één plek!

al-advance-dotted-shape.png
Iphone_social

Betrokken, geïnformeerd en verbonden

Voor ieder wissewasje krijg je tegenwoordig een e-mail. En binnen e-mail is het lastig te segmenteren op doelgroep en relevantie. Het resultaat, een wirwar van informatie die je dag een stuk minder efficient maakt. Het Social Intranet van I-Experts zorgt dat dit anders gaat. In plaats van ellenlange e-mailketens maak je gebruik van nieuwsberichten die je verrijkt met foto’s, video’s of andere mogelijkheden van Microsoft 365. Deze publiceer je op basis van functiegroep of afdeling, én je biedt de mogelijkheid om direct te reageren. Zo is de hele organisatie betrokken en geïnformeerd, zonder vollopende mailbox.

Overal toegankelijk en bereikbaar

Door de krachtige basis van Microsoft 365 is het Social Intranet van I-Experts overal en altijd bereikbaar. Of je nou besluit het te ontsluiten in MS Teams, de Teams mobielie applicatie of een eigen gepersonaliseerde app. Handig toch? Ideaal voor medewerkers die hybride werken, of voor het uitoefenen van hun functie de wijde wereld in moeten. Waar ze ook werken, ze zijn verbonden en op de hoogte.

Veiligheid voorop

Alle producten van Microsoft staan bekend om hun uitmuntende gegevensbeveiliging. Dat maakt dat ook het Social Intranet ontzettend veilig is. Privacy, klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn maximaal beschermd en de kans op datalekken is geminimaliseerd. Ook het voldoen aan governance- en compliance-eisen is heel eenvoudig met de tools van Microsoft, en een van de belangrijkste focusgebieden in het ontwikkelen van jouw Social Intranet.

I-experts - Microsoft Gold Partner

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers. Het kan natuurlijk blijken dat je naast de beschikbare standaardoplossingen behoefte hebt aan een gedeelte maatwerk. Bijvoorbeeld om een applicatie net iets gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor jouw medewerkers. Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij denken altijd met je mee om digitaal samenwerken nog gemakkelijker en (kosten)efficiënter te maken voor jouw bedrijf.

Social intranet

Het Social Intranet.
Direct met elkaar verbonden.

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. 

  • Stroomlijn kennis en informatie in je organisatie
  • Veilig, productief en efficiënt samenwerken
  • Met I-Experts volledig aanpasbaar aan jouw wensen

Ontdek wat een Social Intranet voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper over het Social Intranet.

Download de gratis whitepaper:
Social Intranet: "Boost je winst op 5 manieren".

  • Verbeterde productiviteit: Leer hoe een Social Intranet de dagelijkse taken stroomlijnt, waardoor medewerkers efficiënter werken.
  • Effectieve communicatie: Ontdek hoe het intranet de connectie tussen teams versterkt en actieve, betekenisvolle interactie mogelijk maakt.
  • Duurzame betrokkenheid: Leer hoe het intranet een hechte werkomgeving creëert, waar medewerkers betrokken blijven en waardevolle bijdragen leveren.