Sociaal intranet

Communiceren is al niet altijd makkelijk en dat maakt effectief communiceren binnen een organisatie helemaal een uitdaging. Hoe vaak komt het bij jullie voor dat over een bepaald onderwerp iedereen wel wat weet, maar dat er maar weinig zijn die precies op de hoogte zijn?

Intranet

Dé oplossing is het Sociale Intranet, hét digitale ontmoetingspunt punt in de organisatie waar alle kennis en communicatie samenkomt. Het Sociale Intranet is voor iedereen binnen de organisatie een platform voor het veilig en optimaal samenwerken en een bron die ze op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.

Het bevordert de communicatie tussen alle medewerkers, tussen de afdelingen onderling maar ook de collega’s op andere locaties worden makkelijk betrokken bij alles wat er speelt. Aan de hand van de onderlinge sociale interactie krijg je ook een goede indruk van de informatiebehoefte van de medewerkers.

Wil jij ook zo’n digitaal ontmoetingspunt?

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action

Whitepaper

Kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Scroll naar top