Dit is de kracht van Microsoft Teams

Microsoft Teams is de online communicatie- en samenwerkingstool van Microsoft. Met Microsoft Teams kunnen jouw medewerkers op iedere gewenste locatie en vanaf ieder apparaat chatten, vergaderen en samenwerken.
  • Naadloze integratie met alle andere Office 365-applicaties
  • Voldoet aan actuele eisen rondom informatiebeveiliging en security
  • Microsoft stelt continu nieuwe features en innovaties beschikbaar
  • Standaard inbegrepen bij Office 365 licenties

Of stel je vraag in onze live chat

Circle
Microsoft Teams Screenshot

Vertrouwd door bekende organisaties

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft en standaard inbegrepen bij een Office 365 licentie. Met deze applicatie kunnen mensen binnen en buiten jouw organisatie met elkaar chatten, (video)bellen, videovergaderen, taken en planningen beheren en real-time samenwerken in documenten.

Het brengt alle medewerkers, documenten, taken en gegevens dus samen in één effectief communicatieplatform. Dat maakt het de ideale oplossing voor slim op afstand samenwerken in teams en projecten. Je hoeft veel minder te communiceren via de mail, je verliest geen tijd meer door opeenvolgend aan documenten te moeten werken, en vergaderen is niet langer beperkt tot één locatie. En dat laatste scheelt weer een hoop reistijd!

Leer alles over
Microsoft Teams

Wil je alles weten over Microsoft Teams? Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze experts, en ervaar de mogelijkheden van de toekomst. 

Meer dan chatten en vergaderen

Microsoft Teams wordt vaak gezien als een alternatief voor chat-oplossingen als Slack en Zoom, en als de vervanger van Skype for Business. Maar Teams gaat veel verder dan dat! Het onderscheidt zich van concurrenten door de vele extra functionaliteiten, en uiteraard door de integratie met Office 365. Dat maakt Microsoft Teams een onmisbaar onderdeel van jouw digitale werkplek.

Integratie met Office 365

Microsoft Teams werkt naadloos samen met alle andere Office 365-applicaties. Denk aan Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft SharePoint en OneDrive. Allemaal oplossingen waar de meeste organisaties al mee werken. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface is daardoor heel gemakkelijk. Dit creëert een ideale online werkomgeving om efficiënt samen te werken, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende programma’s.

Veiligheid voorop

Alle producten van Microsoft staan bekend om hun uitmuntende gegevensbeveiliging. Dat maakt Microsoft Teams de veiligste en meest betrouwbare samenwerkingstool in de markt. Privacy, klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn maximaal beschermd en de kans op datalekken is geminimaliseerd. Ook het voldoen aan governance- en compliance-eisen is heel eenvoudig met de tools van Microsoft.

Gratis Digitale Werkplek whitepaper

  • Hoe ga je om met de continue veranderingen en uitdagingen die de technologie met zich meebrengt?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle betrokkenen snel, makkelijk en veilig informatie kunnen delen, aanvullen en aanpassen op iedere locatie en via elk apparaat?
In-7-stappen-whitepaper

7 Redenen om te kiezen voor Microsoft Teams

Wil jij Microsoft Teams ook optimaal toepassen in jouw digitale kantooromgeving? Dan gaan we graag samen aan de slag.

De vele mogelijkheden van Teams kan het lastig maken om de beste keuzes te maken voor jouw organisatie. Wat ga je als eerste gebruiken? Welke features hebben jouw mensen echt nodig: wat zijn de musthaves en wat is nice-to-have? Hoeveel tijd kost het je medewerkers om ermee te leren werken? En hoe zorg je ervoor dat alles voldoet aan eisen rondom governance en security?

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als officiële Microsoft Gold Partner helpen we jouw organisatie met het implementeren en inrichten van Teams binnen je bestaande ICT-omgeving of digitale werkplek. Daarnaast realiseren we een soepele gebruikersadoptie met behulp van onze coaching en trainingen.

Wij weten als geen ander welke apps, tools en functionaliteiten het beste aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie en hoe je deze het beste kunt inrichten. Bovendien volgen we alle nieuwe ontwikkelingen en features op de voet, zodat we je kunnen blijven adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Altijd veilig en overal kunnen communiceren en samenwerken? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Microsoft Teams. Wacht niet langer en neem contact op of stel je vraag in onze LiveChat!

Ontdek wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper
"In 7 stappen naar een optimale Digitale Werkplek". 

Leer alles over de Digitale Werkplek!

  • Hoe ga je om met de continue veranderingen en uitdagingen die de technologie met zich meebrengt?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle betrokkenen snel, makkelijk en veilig informatie kunnen delen, aanvullen en aanpassen op iedere locatie en via elk apparaat?
  • Ga in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek