Maak kennis met Microsoft Teams en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Dit is de kracht van Microsoft Teams

Microsoft Teams is de online communicatie- en samenwerkingstool van Microsoft. Met Microsoft Teams kunnen jouw medewerkers op iedere gewenste locatie en vanaf ieder apparaat chatten, vergaderen en samenwerken.

  • Ontdek de kracht van Microsoft Teams: Communiceer en werk samen op elke locatie en met elk apparaat.
  • Naadloze integratie: Werk efficiënt samen met alle Office 365-applicaties.
  • Blijf voorop met innovatie: Profiteer van de continu nieuwe features en verbeteringen van Microsoft.

Of stel je vraag in onze live chat

Microsoft Teams Logo

Wij werken o.a. voor:

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft en standaard inbegrepen bij een Office 365 licentie. Met deze applicatie kunnen mensen binnen en buiten jouw organisatie met elkaar chatten, (video)bellen, videovergaderen, taken en planningen beheren en real-time samenwerken in documenten.

Het brengt alle medewerkers, documenten, taken en gegevens dus samen in één effectief communicatieplatform. Dat maakt het de ideale oplossing voor slim op afstand samenwerken in teams en projecten. Je hoeft veel minder te communiceren via de mail, je verliest geen tijd meer door opeenvolgend aan documenten te moeten werken, en vergaderen is niet langer beperkt tot één locatie. En dat laatste scheelt weer een hoop reistijd!

Leer alles over
Microsoft Teams

Meer dan chatten en vergaderen

Microsoft Teams wordt vaak gezien als een alternatief voor chat-oplossingen als Slack en Zoom, en als de vervanger van Skype for Business. Maar Teams gaat veel verder dan dat! Het onderscheidt zich van concurrenten door de vele extra functionaliteiten, en uiteraard door de integratie met Office 365. Dat maakt Microsoft Teams een onmisbaar onderdeel van jouw digitale werkplek.

Integratie met Office 365

Microsoft Teams werkt naadloos samen met alle andere Office 365-applicaties. Denk aan Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft SharePoint en OneDrive. Allemaal oplossingen waar de meeste organisaties al mee werken. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface is daardoor heel gemakkelijk. Dit creëert een ideale online werkomgeving om efficiënt samen te werken, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende programma’s.

Veiligheid voorop

Alle producten van Microsoft staan bekend om hun uitmuntende gegevensbeveiliging. Dat maakt Microsoft Teams de veiligste en meest betrouwbare samenwerkingstool in de markt. Privacy, klantgegevens en bedrijfsinformatie zijn maximaal beschermd en de kans op datalekken is geminimaliseerd. Ook het voldoen aan governance- en compliance-eisen is heel eenvoudig met de tools van Microsoft.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​

  • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
  • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
  • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

7 Redenen om te kiezen voor Microsoft Teams

Wil jij Microsoft Teams ook optimaal toepassen in jouw digitale kantooromgeving? Dan gaan we graag samen aan de slag.

De vele mogelijkheden van Teams kan het lastig maken om de beste keuzes te maken voor jouw organisatie. Wat ga je als eerste gebruiken? Welke features hebben jouw mensen echt nodig: wat zijn de musthaves en wat is nice-to-have? Hoeveel tijd kost het je medewerkers om ermee te leren werken? En hoe zorg je ervoor dat alles voldoet aan eisen rondom governance en security?

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als officiële Microsoft Gold Partner helpen we jouw organisatie met het implementeren en inrichten van Teams binnen je bestaande ICT-omgeving of digitale werkplek. Daarnaast realiseren we een soepele gebruikersadoptie met behulp van onze coaching en trainingen.

Wij weten als geen ander welke apps, tools en functionaliteiten het beste aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie en hoe je deze het beste kunt inrichten. Bovendien volgen we alle nieuwe ontwikkelingen en features op de voet, zodat we je kunnen blijven adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Altijd veilig en overal kunnen communiceren en samenwerken? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Microsoft Teams. Wacht niet langer en neem contact op of stel je vraag in onze LiveChat!

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper
"In 7 stappen naar een optimale Digitale Werkplek". 

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek​​"

  • Revolutionaire samenwerking: Ontdek hoe de moderne werkplek informatie grenzeloos maakt, veilig en efficiënt. Verander de manier waarop jouw team werkt!
  • Digitaal succes balanceren: Verken de mogelijkheden en risico's van de digitale werkplek. Ontgrendel productiviteit en bescherming in een nieuwe werkwereld!
  • Zeven sleutels naar werkplek-meesterschap: Ontdek de stappen voor een werkplek die past bij jouw organisatie. Van strategie tot uitvoering, creëer een werkplek die met je meegroeit.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload