SharePoint login pagina voor jouw organisatie

Ben jij ook dagelijks op zoek naar de login pagina voor SharePoint? Duurt het inloggen in SharePoint hierdoor elke dag langer dan zou moeten? Wil je graag met één klik naar de inlogpagina voor jouw SharePoint omgeving? Dat kan. Maak eenvoudig een bladwijzer aan. Download direct gratis onze handleiding via onderstaande knop.

Handleiding bladwijzers

Stel eenvoudig een bladwijzer in voor jouw sharepoint omgeving.

mock-up handleiding

SharePoint is de oplossing van Microsoft voor het organiseren, beheren en stroomlijnen van alle kennis, informatie en processen in je organisatie. Met behulp van interactieve teamsites kun je per afdeling of team bestanden, gegevens, nieuws en andere informatie aanmaken, ordenen, delen en bewerken. 

Je wilt daarom makkelijk en snel vanaf elk apparaat toegang tot jouw SharePoint omgeving. Ook wanneer je niet ingelogd bent in Teams, of zelfs geen gebruik maakt van teams.

Bladwijzers zorgen dat je altijd snel en gemakkelijk de juiste pagina vind om in te loggen. Je kunt bladwijzers aanmaken in je eigen browser op elk apparaat.

 

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als officiële Microsoft Gold Partner helpen we jouw organisatie met het implementeren en inrichten van SharePoint binnen je bestaande ICT-omgeving of digitale werkplek. We helpen je graag bij het inrichten, implementeren en de adoptie binnen de organisatie. Zo verzorgen we regelmatig trainingen voor nieuwe gebruikers, online of op locatie.

Scroll naar top