Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner word je als je voldoende gecertificeerd personeel hebt en een aantal succesvolle projecten hebt gerealiseerd bij klanten.

groene stipjes
AdobeStock_294333027_0-1-kopiëren

Als officiële Gold-partner van Microsoft weten we echt alles van Microsoft-producten. We zitten bovenop de nieuwe mogelijkheden en relevante updates en delen die graag met jou. Op die manier beweegt de werkplek altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen. En als we niet aan jouw wensen kunnen voldoen met een standaardproduct van Microsoft, dan bouwen wij zelf een maatwerkoplossing!

Microsoft Gold Partner - I-Experts

Expertise delen

Samenwerken is de kracht achter elke succesvolle organisatie. Door onze digitale expertise te combineren met jouw organisatiekennis en vakervaring zorgen we ervoor dat alle medewerkers snel, makkelijk en veilig informatie kunnen delen, aanvullen en aanpassen op iedere locatie en via elk apparaat. Gewoon als #ExpertsTogether.

Wij delen graag onze expertise

Wij laten je graag zien hoe je:

  • Standaardproducten van Microsoft optimaal benut;
  • Nieuwe software implementeert;
  • Digitale werkplekken gebruiksvriendelijker en veilig maakt;
  • Bestaande en nieuwe werkprocessen automatiseert;
  • De digitale werkplek efficiënt beheert/onderhoudt en aan laat sluiten op de behoeftes van de veranderende organisatie;
  • Stuurt op informatie uit jouw organisatie;
  • Effectief digitaal communiceert met je collega’s, bijvoorbeeld via een sociaal intranet, chatbot, etc.

Wij helpen ook graag met...

Als het digitale werken op orde is, wil je natuurlijk ook dat de medewerkers optimaal gebruik maken van de software. We helpen ook graag met adoptie van en training over de toepassingen en processen.

I-Experts-formule:

‘Jouw organisatiekennis en vakervaring + onze digitale expertise = succesvol samenwerken’. Zullen we onze expertise delen? Neem contact met ons op

Kennismaken

We begeleiden klanten naar de moderne werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project proberen we zo het team en de klant te enthousiasmeren.

I-experts - CTA - Fabian