Over ons

Passie voor ICT

Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn bundelden in 2017 hun krachten en begonnen I-Experts. “Al snel breidden wij het team uit met ervaren experts en veelbelovende talenten met een passie voor ICT. Wij zijn ervan overtuigd dat de mooiste successen altijd voortkomen uit samenwerking en onze digitale oplossingen maken samenwerken eenvoudig en leuk.”

Vanuit onze overtuiging weten we dat #ExpertsTogether veel verder komen. Dat kunnen we alleen waarmaken als we een partnerschap aangaan met onze opdrachtgevers. We investeren dan ook graag in duurzame relaties, waarbij we vertrouwen op elkaars expertise en op de ‘drive’ om samen te willen ontdekken. We zijn strategische doeners, met een duidelijke lange-termijn-focus.

Ons karakter

Wij zijn een open boek, helder in onze contacten, positief, realistisch en toegewijd. We zijn nieuwsgierig en daadkrachtig. We denken altijd een paar stappen vooruit. Techniek moet werken, dus bewaken wij het digitale werkplezier van de medewerkers van onze opdrachtgevers. We houden van slimme technieken en oplossingen en brengen ons enthousiasme graag op jou over.

Maak kennis met ons team van experts

I-Experts werkt alleen met senior professionals: zij hebben hun sporen verdiend in het vak, kennen het ICT-landschap en kunnen ontwikkelingen op waarde schatten.

I-EXPERTS - Ons Team -Fabian - 335x400

Fabian de Bruijn

DIRECTEUR
Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint specialist, bezig met techniek en de dagelijkse operatie.
I-EXPERTS - Ons Team - Meindert Jan - 335x400

Meindert Jan Waardenburg

DIRECTEUR
Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint consultant, bezig met sales en de dagelijkse operatie.
I-EXPERTS - Ons Team - Nicolai - 335x400

Nicolai Lourens

CLOUD DEVELOPER
Mijn technische kwaliteiten zijn zeer allround (full-stack) maar mijn focus ligt vooral op Front-end technologie toegepast op platformen zoals bijvoorbeeld SharePoint.
I-EXPERTS - Ons Team - Marijn - 335x400

Marijn Siero

CLOUD DEVELOPER
Mijn passie voor IT bestaat uit adviseren, begeleiden en het bieden van maatwerk oplossingen in samenspraak met mijn opdrachtgevers en relaties.
I-EXPERTS - Ons Team - Peter - 335x400

Peter Dijkstra

CLOUD CONSULTANT
Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van knelpunten in processen, vooral wanneer deze het dagelijkse werk eenvoudiger maakt.
I-EXPERTS - Ons Team - Joris - 335x400

Joris Boss

CLOUD DEVELOPER
Ik vind het leuk om bezig te gaan met nieuwe materie en blijf mijzelf continu ontwikkelen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en pak ik het onbekende snel op.
I-EXPERTS - Ons Team - Thijs - 335x400

Thijs Klein Breteler

TECHNICAL CLOUD CONSULTANT
Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van functionele vraagstukken en deze te vertalen naar technische oplossingen binnen SharePoint.
I-EXPERTS - Ons Team - Rob - 335x400

Rob Versteeg

CLOUD CONSULTANT
Als office 365 consultant begeleid ik klanten naar de moderne werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project probeer ik met mijn sociaal gedreven karakter het team en de klant te enthousiasmeren.
I-experts - ons team - Jarno - 335x400

Jarno Gruppen

CLOUD DEVELOPER
Het geeft mij veel voldoening om digitale oplossingen te ontwikkelen waardoor onze klanten eenvoudiger en leuker kunnen (samen)werken.
I-EXPERTS - Ons Team - Daan - 335x400

Daan van Manen

CLOUD CONSULTANT
Door mijn analytische vermogen, creativiteit, oplossingsgerichtheid maar bovenal leergierigheid help ik klanten digitaal succesvol te blijven.
I-experts - ons team - Erik - 335x400

Erik Boode

CLOUD CONSULTANT
In mijn rol als Cloud Consultant begeleid ik klanten bij de adoptie van Office 365. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, trainen en ondersteunen, zodat ze de digitale middelen optimaal benutten.
NIEUWE FUNCTIE
Bekijk alle openstaande vacatures!

Marijn Siero
CLOUD DEVELOPER

“Bijzonder bij I-Experts? De korte lijnen met je klanten en de fijne contacten met collega’s. Je hebt veel vrijheid om je werk op de beste manier te doen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Collega’s staan altijd klaar met goede aanvullende inzichten. We schakelen onderling snel! Daarnaast is het werk elke dag anders. Die veelzijdigheid geeft mij steeds weer goede energie. Ondertussen hebben we een loyale groep experts opgebouwd. Dat zorgt voor vertrouwen. In elkaar, maar zeker ook richting onze klanten.”

Wil je weten hoe het is om voor I-Experts te werken? Onze medewerkers vertellen!

Scroll naar top