Over I-Experts

Passie voor ICT

Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn bundelden in 2017 hun krachten en begonnen I-Experts. “Al snel breidden wij het team uit met ervaren experts en veelbelovende talenten met een passie voor ICT. Wij zijn ervan overtuigd dat de mooiste successen altijd voortkomen uit samenwerking en onze digitale oplossingen maken samenwerken eenvoudig en leuk.”

Vanuit onze overtuiging weten we dat #ExpertsTogether veel verder komen. Dat kunnen we alleen waarmaken als we een partnerschap aangaan met onze opdrachtgevers. We investeren dan ook graag in duurzame relaties, waarbij we vertrouwen op elkaars expertise en op de ‘drive’ om samen te willen ontdekken. We zijn strategische doeners, met een duidelijke lange-termijn-focus.

Ons karakter

Wij zijn een open boek, helder in onze contacten, positief, realistisch en toegewijd. We zijn nieuwsgierig en daadkrachtig. We denken altijd een paar stappen vooruit. Techniek moet werken, dus bewaken wij het digitale werkplezier van de medewerkers van onze opdrachtgevers. We houden van slimme technieken en oplossingen en brengen ons enthousiasme graag op jou over.

Maak kennis met ons team van experts

I-Experts werkt alleen met senior professionals: zij hebben hun sporen verdiend in het vak, kennen het ICT-landschap en kunnen ontwikkelingen op waarde schatten.

Fabian de Bruijn

Fabian de Bruijn

DIRECTEUR

Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint specialist, bezig met techniek en de dagelijkse operatie

Meindert Jan Waardenburg

Meindert Jan Waardenburg

DIRECTEUR

Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint consultant, bezig met sales, marketing en de dagelijkse operatie.

Daan van Manen

Daan van Manen

BUSINESS & CLOUD CONSULTANT

Door mijn analytische vermogen, creativiteit, oplossingsgerichtheid maar bovenal leergierigheid help ik klanten digitaal succesvol te blijven.

Peter Dijkstra

Peter Dijkstra

CLOUD CONSULTANT

Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van knelpunten in processen, vooral wanneer deze het dagelijkse werk eenvoudiger maken.

Thijs Klein Breteler

Thijs Klein Breteler

CLOUD CONSULTANT

Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van functionele vraagstukken en deze te vertalen naar technische oplossingen binnen SharePoint.

Sharos Ramcharan

Sharos Ramcharan

CLOUD CONSULTANT

Als Cloud consultant leid ik de implementatie en realisatie van Microsoft 365 in de juiste banen waarin het team en de gebruikers centraal staan. Door mijn betrokkenheid bij de organisatie, haar medewerkers en met mijn mensen-mens mentaliteit weet ik dit te realiseren.

Erik Boode

Erik Boode

CLOUD CONSULTANT

In mijn rol als Cloud Consultant begeleid ik klanten bij de adoptie van Office 365. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, trainen en ondersteunen, zodat ze de digitale middelen optimaal benutten.

Ludo Alferink

Ludo Alferink

CLOUD CONSULTANT

Als Cloud Consultant ondersteun ik klanten met vraagstukken over het Microsoft 365 platform, hierbij ligt mijn focus op vraagstukken rondom Power Automate en Power Apps. Het geeft mij veel voldoening om klantprocessen te digitaliseren en minder tijdrovend te maken.

Eva van der maten

Eva van der Maten

CLOUD CONSULTANT

Naast mijn kennis over Microsoft365, SharePoint en (ShareGate) migraties heb ik vooral een ‘getting things done’ werkhouding. Vooral achter de schermen weet ik met de nodige humor en doorzettingsvermogen, complexe projecten tot een succes te brengen.

Janneke Hanekamp

Janneke Hanekamp

CLOUD CONSULTANT

Het begeleiden van een organisatie bij de ingebruikname van een nieuwe cloud oplossing geeft mij energie. Ik help graag medewerkers nog succesvoller/efficiënter te worden in hun werk met behulp van de nieuwe technologie, door hen mee te nemen in het gehele veranderproces wat bij de implementatie komt kijken.

Myrna Ruimerman

Myrna Ruimerman

CLOUD CONSULTANT

Ik heb ervaring met SharePoint 2007, 2010 en 2013, 2016 en SharePoint Online op gebied van functioneel en technisch applicatiebeheer en op gebied van consultancy. De laatste jaren werk ik ook steeds meer met de andere Office 365 producten zoals Teams, Yammer, PowerAutomate.

Tess Beurskens

Tess Beurskens

CLOUD CONSULTANT

Wat voor mij het werk als Cloud Consultant interessant maakt, is het meedenken in het efficiënter/eenvoudiger maken van verschillende processen.

Norbert van den Broek

Norbert van den Broek

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT

Binnen I-Experts vervul ik een consultancy functie in de richting van data en Business Intelligence. Binnen deze functie help ik klanten inzichten te geven in informatie zodat er betere keuzes gemaakt kunnen worden in strategie en bedrijfsvoering.

Bram Ter Meer

Bram Ter Meer

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT

In mijn rol als Business Intelligence consultant help ik klanten bij het vormgeven en structureren van data om vervolgens tot waardevolle informatie te komen. Op deze manier kunnen klanten hun stakeholders beter betrekken in het maken van keuzes op strategisch niveau en in de bedrijfsvoering.  
Marijn Siero

Marijn Siero

CLOUD DEVELOPER

Mijn passie voor IT bestaat uit adviseren, begeleiden en het bieden van maatwerk oplossingen in samenspraak met mijn opdrachtgevers en relaties.

Judith Steijne

Judith Steijne

CLOUD DEVELOPER

In mijn functie als Cloud developer maak ik graag mooie oplossingen die klanten helpen verder helpen. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van (cloud) software maar ik mag ook graag mensen begeleiden en inspireren.

Mart Thijssen

Mart Thijssen

CLOUD DEVELOPER

Naast het bedenken en ontwikkelen van digitale oplossingen voor vraagstukken van klanten haal ik veel voldoening uit het koppelen, organiseren en ontsluiten van data en ben ik continu bezig mijn kennis uit te breiden.

Bart Bongers

Bart Bongers

CLOUD developer

Mijn interesses liggen bij het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen. Daarbij probeer ik mezelf up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web development.

Anne Braamburg

Anne Braamburg

CLOUD DEVELOPER

Ik hou van het oplossen van een puzzel, daarom houd ik me als Cloud Developer graag bezig met nieuwe oplossingen ontwerpen en ontwikkelen.

Vincent Bruggeman

Vincent Bruggeman

CLOUD DEVELOPER

Als cloud developer help ik om technische vraagstukken op te lossen met behulp van het Microsoft cloud platform Azure. Ik vind het geweldig om met deze technieken oplossingen te bouwen voor de eindgebruiker.

Jarno Gruppen

Jarno Gruppen

CLOUD DEVELOPER

Het geeft mij veel voldoening om digitale oplossingen te ontwikkelen waardoor onze klanten eenvoudiger en leuker kunnen (samen)werken.

Wessel Jansen

Wessel Jansen

INSIDE SALES

In mijn functie als Inside Sales help ik met veel plezier onze klanten en prospects met het adviseren over onze producten en diensten.

Bernd-Wilms

Bernd Wilms

SALESMANAGER

Goed personeel met de juiste tools zijn de kritische succesfactoren van ieder bedrijf. Ik vind het gaaf om samen met mijn bevlogen collega’s, organisaties te helpen met het samenstellen en implementeren van de perfecte digitale werkplek.

Steven Konjer

Steven Konjer

Accountmanager

Wat mijn rol als accountmanager bij I-Experts zo leuk maakt is het gevarieerde klantcontact en de mogelijkheid om bedrijven echt verder te kunnen helpen in de digitale transitie. Het geeft dan ook enorm veel voldoening als onze klanten eenvoudiger, leuker en efficiënter gaan samenwerken door onze digitale oplossingen.

Jonathan Ouwehand

Jonathan Ouwehand

ONLINE MARKETEER

Als Online Marketeer werk ik op het snijvlak van creatief en analytisch denken. Dat maakt mijn werk super interessant.

Kelly Westra

Kelly Westra

Content Marketeer

Als content marketeer vertaal ik de expertise en dienstverlening van mijn collega’s naar tekst en beeld die de digitale werkplek voor alle eindgebruikers begrijpelijk dichterbij brengt.

Manon Jolink

Manon Jolink

OFFICE MANAGER

Door mijn organisatie, planning en structuur als office manager, zorg ik ervoor dat mijn collega’s kunnen uitblinken, daar waar ze goed in zijn. Ik organiseer met veel plezier inspirerende kantoordagen, creatieve- maar ook sportieve events en ik zorg ervoor dat jij als nieuwe collega een vliegende start binnen I-Experts hebt. Zie ik je snel?

Bekijk alle openstaande vacatures

I-Experts staat bekend als slagvaardig, helder oplossend en meedenkend. Daarom zetten wij de beste vakmensen in de spotlight bij onze opdrachtgevers. We zijn Microsoft Gold partner en continu op zoek naar nieuwe energie. Breng jij die dosis innovatiekracht en ondernemerschap? Noem jij jezelf een I-Expert? Kom eens kennismaken en / of solliciteer op een van onze openstaande vacatures. Wij bieden je een baan in een gedreven team. We zijn allemaal ambitieus en helpen elkaar en onze klanten vooruit. 

Klinkt dit goed, maar wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Werken bij I-Experts

We zijn continu op zoek naar nieuwe energie. Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct op één van onze vacatures!