Over ons

Passie voor ICT

Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn bundelden in 2017 hun krachten en begonnen I-Experts. “Al snel breidden wij het team uit met ervaren experts en veelbelovende talenten met een passie voor ICT. Wij zijn ervan overtuigd dat de mooiste successen altijd voortkomen uit samenwerking en onze digitale oplossingen maken samenwerken eenvoudig en leuk.”

Vanuit onze overtuiging weten we dat #ExpertsTogether veel verder komen. Dat kunnen we alleen waarmaken als we een partnerschap aangaan met onze opdrachtgevers. We investeren dan ook graag in duurzame relaties, waarbij we vertrouwen op elkaars expertise en op de ‘drive’ om samen te willen ontdekken. We zijn strategische doeners, met een duidelijke lange-termijn-focus.

Ons karakter

Wij zijn een open boek, helder in onze contacten, positief, realistisch en toegewijd. We zijn nieuwsgierig en daadkrachtig. We denken altijd een paar stappen vooruit. Techniek moet werken, dus bewaken wij het digitale werkplezier van de medewerkers van onze opdrachtgevers. We houden van slimme technieken en oplossingen en brengen ons enthousiasme graag op jou over.

Maak kennis met ons team van experts

I-Experts werkt alleen met senior professionals: zij hebben hun sporen verdiend in het vak, kennen het ICT-landschap en kunnen ontwikkelingen op waarde schatten.

Fabian de Bruijn

Fabian de Bruijn

DIRECTEUR
Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint specialist, bezig met techniek en de dagelijkse operatie.
Meindert Jan Waardenburg

Meindert Jan Waardenburg

DIRECTEUR
Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint consultant, bezig met sales, marketing en de dagelijkse operatie.
Nicolai Lourens

Nicolai Lourens

CLOUD DEVELOPER
Mijn technische kwaliteiten zijn zeer allround (full-stack) maar mijn focus ligt vooral op Front-end technologie toegepast op platformen zoals bijvoorbeeld SharePoint.
Marijn Siero

Marijn Siero

CLOUD DEVELOPER
Mijn passie voor IT bestaat uit adviseren, begeleiden en het bieden van maatwerk oplossingen in samenspraak met mijn opdrachtgevers en relaties.
Peter Dijkstra

Peter Dijkstra

CLOUD CONSULTANT
Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van knelpunten in processen, vooral wanneer deze het dagelijkse werk eenvoudiger maakt.
Daan van Manen

Daan van Manen

BUSINESS & CLOUD CONSULTANT
Door mijn analytische vermogen, creativiteit, oplossingsgerichtheid maar bovenal leergierigheid help ik klanten digitaal succesvol te blijven.
Erik Boode

Erik Boode

CLOUD CONSULTANT
In mijn rol als Cloud Consultant begeleid ik klanten bij de adoptie van Office 365. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, trainen en ondersteunen, zodat ze de digitale middelen optimaal benutten.
Thijs Klein Breteler

Thijs Klein Breteler

CLOUD CONSULTANT
Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van functionele vraagstukken en deze te vertalen naar technische oplossingen binnen SharePoint.
Eva van der Maten

Eva van der Maten

CLOUD CONSULTANT
Naast mijn kennis over Microsoft365, SharePoint en (ShareGate) migraties heb ik vooral een ‘getting things done’ werkhouding. Vooral achter de schermen weet ik met de nodige humor en doorzettingsvermogen, complexe projecten tot een succes te brengen.
Janneke Hanekamp

Janneke Hanekamp

CLOUD CONSULTANT
Het begeleiden van een organisatie bij de ingebruikname van een nieuwe cloud oplossing geeft mij energie. Ik help graag medewerkers nog succesvoller/efficiënter te worden in hun werk met behulp van de nieuwe technologie, door hen mee te nemen in het gehele veranderproces wat bij de implementatie komt kijken.

Myrna Ruimerman

CLOUD CONSULTANT
Ik heb ervaring met SharePoint 2007, 2010 en 2013, 2016 en SharePoint Online op gebied van functioneel en technisch applicatie beheer en op gebied van consultancy. De laatste jaren werk ik ook steeds meer met de andere Office 365 producten zoals Teams, Yammer, PowerAutomate.
Norbert van den Broek

Norbert van den Broek

CLOUD CONSULTANT
Binnen I-Experts vervul ik een consultancy functie in de richting van data en Business Intelligence. Binnen deze functie help ik klanten inzichten te geven in informatie zodat er betere keuzes gemaakt kunnen worden in strategie en bedrijfsvoering.
Sharos Ramcharan

Sharos Ramcharan

CLOUD CONSULTANT
Als Cloud consultant leidt ik de implementatie en realisatie van Microsoft 365 in de juiste banen waarin het team en de gebruikers centraal staan. Door mijn betrokkenheid bij de organisatie, haar medewerkers en met mijn mensen-mens mentaliteit weet ik dit te realiseren.
Judith Steijne

Judith Steijne

CLOUD DEVELOPER
In mijn functie als Cloud developer maak ik graag mooie oplossingen die klanten helpen verder helpen. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van (cloud) software maar ik mag ook graag mensen begeleiden en inspireren.
Mart Thijssen

Mart Thijssen

CLOUD DEVELOPER
Naast het bedenken en ontwikkelen van digitale oplossingen voor vraagstukken van klanten haal ik veel voldoening uit het koppelen, organiseren en ontsluiten van data en ben ik continu bezig mijn kennis uit te breiden.
Joris Boss

Joris Boss

CLOUD DEVELOPER
Ik vind het leuk om bezig te gaan met nieuwe materie en blijf mijzelf continu ontwikkelen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en pak ik het onbekende snel op.
Jarno Gruppen

Jarno Gruppen

CLOUD DEVELOPER
Het geeft mij veel voldoening om digitale oplossingen te ontwikkelen waardoor onze klanten eenvoudiger en leuker kunnen (samen)werken.
Manon Jolink

Manon Jolink

OFFICE MANAGER
Door mijn organisatie, planning en structuur als office manager, zorg ik ervoor dat mijn collega’s kunnen uitblinken, daar waar ze goed in zijn. Ik organiseer met veel plezier inspirerende kantoordagen, creatieve- maar ook sportieve events en ik zorg ervoor dat jij als nieuwe collega een vliegende start binnen I-Experts hebt. Zie ik je snel?
wessel jansen2

Wessel Jansen

INSIDE SALES
In mijn functie als Inside Sales help ik met veel plezier onze klanten en prospects met het adviseren over onze producten en diensten.
Ard van Winden

Ard van Winden

SALESMANAGER
Samen de behoefte scherp krijgen om zo passende oplossingen te realiseren. Tevreden collega’s en klanten die meerwaarde ervaren, dat is waar ik warm voor loop.
Bernd Wilms

Bernd Wilms

SALESMANAGER
Goed personeel met de juiste tools zijn de kritische succesfactoren van ieder bedrijf. Ik vindt het gaaf om samen met mijn bevlogen collega's, organisaties te helpen met het samenstellen en implementeren van de perfecte digitale werkplek.
Tristan van Vliet

Tristan van Vliet

CORPORATE RECRUITER
Als corporate recruiter ben ik bezig met de werving van nieuw personeel. Hierbij focus ik mij op de perfecte match tussen kandidaten en de visie en cultuur van I-Experts.
Jonathan Ouwehand

Jonathan Ouwehand

ONLINE MARKETEER
Als Online Marketeer werk ik op het snijvlak van creatief en analytisch denken. Dat maakt mijn werk super interessant.
NIEUWE FUNCTIE
Bekijk alle openstaande vacatures!

Marijn Siero
CLOUD DEVELOPER

“Bijzonder bij I-Experts? De korte lijnen met je klanten en de fijne contacten met collega’s. Je hebt veel vrijheid om je werk op de beste manier te doen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Collega’s staan altijd klaar met goede aanvullende inzichten. We schakelen onderling snel! Daarnaast is het werk elke dag anders. Die veelzijdigheid geeft mij steeds weer goede energie. Ondertussen hebben we een loyale groep experts opgebouwd. Dat zorgt voor vertrouwen. In elkaar, maar zeker ook richting onze klanten.”

Wil je weten hoe het is om voor I-Experts te werken? Onze medewerkers vertellen!

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.