Maak kennis met Compliance en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Compliance made easy

Voldoen aan wet- en regelgeving zonder dat het je organisatie lamlegt? Het kan met de tools van Microsoft 365 en de diensten van I-Experts. Met onze dienstverlening wordt compliant zijn een fluitje van een cent.

  • Zorgeloos voldoen aan regelgeving: Maak compliance eenvoudig met de tools van Microsoft 365 en onze ondersteuning.
  • Alles op één plek beheren: Centraliseer beheer en controle van compliance binnen jouw organisatie.
  • Optimaliseer met Microsoft 365: Benut de tools van Microsoft 365 voor een effectieve compliance strategie

Of stel je vraag in onze live chat

Maak een afspraak met i-experts

Wij werken o.a. voor:

Door de bomen het
bos niet meer zien

Laten we eerlijk zijn, compliance is niet het onderwerp waar veel mensen laaiend enthousiast van worden. Maar het naleven van regels en voorschriften binnen een bedrijf is ontzettend belangrijk. En dat is om verschillende redenen. Het beschermt jou en je medewerkers tegen juridische problemen en boetes. En dat bespaart je geld, maar bovenal reputatieschade.

‘Compliant zijn’, en dus je compliance goed geregeld hebben, ziet er voor ieder bedrijf anders uit. Er gelden in verschillende branches en voor verschillende bedrijven namelijk uiteenlopende wetten en regels. Het is lastig door de bomen het bos te zien. Compliance kan een organisatie flink lamleggen door bijvoorbeeld verhoogde kosten voor specialistisch personeel, vertragende processen door controle-regels, risicomijdend gedrag van medewerkers door angst regels te overtreden en een concurrentienadeel omdat je te strikt bent om fouten te vermijden.

Zo regelt I-Experts
jouw compliance​

Om jou te helpen de angel uit het thema compliance te halen ontwikkelden we met de slimme tools binnen het Microsoft platform een methode om compliancy in te richten binnen iedere organisatie. Met processen en methodes die het een fluitje van een cent maken, terwijl jij en je medewerkers zich kunnen blijven focussen op waar jullie goed in zijn.

1. Workshop

Samen bepalen we de onderliggende principes van compliance in jouw organisatie. Wat geldt er in jouw branche of bedrijf? Waar moet je aan voldoen en op welk punt sta je nu?

2. Adviesrapport

Onze experts leveren een gedetailleerd en concreet adviesrapport mét projectplan voor de aanpak en het op peil houden van jouw compliance. Zo weet je gelijk wat je aan kunt pakken.

3. Compliance & MS365

Het Microsoft 365-platform is bij uitstek geschikt voor het inrichten en beheren van je compliance. Van automatische signalen tot gebruiksvriendelijke processen en goedkeuringsstromen. En dat binnen een omgeving die je al kent.

4. Implementatie & Adoptie

Welke tools heb jij nodig om blijvend te voldoen? Wat hebben je medewerkers nodig om ongestoord maar veilig en compliant hun taken uit te voeren? Met een duidelijke adoptie- en implementatieaanpak is Compliance nooit meer een ondergeschoven kindje.

Waarom is Compliance belangrijk?

Wanneer je compliance binnen de organisatie goed geregeld hebt, levert je dat veel op. Zo kun je in ieder geval rekenen op een sterke basis voor het behouden van het vertrouwen van je klanten en partners. Bovendien ben je beter beschermd tegen mogelijke juridische risico's, wat de stabiliteit van je bedrijf ten goede komt.

 

  • Inzicht Je weet wat er speelt. Je ziet waar het goed gaat en waar er steekjes worden laten vallen. Zo kun je goed verantwoorden dat de organisatie voldoet aan wet- en regelgeving.
  • Controle Je verspilt geen tijd aan het zoeken naar manieren om te verbeteren. Je hebt het feilloos in de gaten en kan snel schakelen wanneer er iets niet goed gaat.
  • Grip Je minimaliseert je risico's waardoor je beter kunt anticiperen op gebeurtenissen en adequaat kan ingrijpen. Je hebt de touwtjes zelf in handen.
  • Tijdwinst Door automatiseringen haal je het denkwerk bij de werknemers weg. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn, zonder dat ze zich zorgen maken of hun handelingen wel in het compliance-beleid passen.
I-experts - Microsoft Gold Partner

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers. Het kan natuurlijk blijken dat je naast de beschikbare standaardoplossingen behoefte hebt aan een gedeelte maatwerk. Bijvoorbeeld om een applicatie net iets gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor jouw medewerkers. Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij denken altijd met je mee om digitaal samenwerken nog gemakkelijker en (kosten)efficiënter te maken voor jouw bedrijf.

Klaar om te beginnen?
Een adviesgesprek boek je in 1 minuut

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.