Samen Staan Wij Sterker!

Meindert Jan - Waardenburg

Meindert Jan - Waardenburg

Directeur

Fabian en ik (Meindert Jan) hebben elkaar ontmoet bij een voormalige werkgever. Inmiddels runnen we sinds 2017 ons bedrijf I-Experts. We wilden beiden niet langer werken voor een bedrijf waar het alleen maar draait om het maken van winst en optimaal rendement uit de medewerkers halen. Waar het individuele boven het algemene belang gaat.

Wij geloven in samenwerken. Samen vol passie en volharding gaan voor die stip aan de horizon. En met ICT in de eerste plaats iets betekenen voor de mens. In 2017 wisten we al dat we met deze mindset iets moois zouden neerzetten. Daar zijn legio voorbeelden van.

Als het gaat om het maken van een wezenlijk verschil, vinden wij bijvoorbeeld de ‘health care reform law’ van oud-president Obama een prachtig voorbeeld. De achterliggende gedachte achter deze wet is betere gezondheidszorg voor iedere Amerikaan. Gewaagd! Want dit staat haaks op de individualistische Amerikaanse mentaliteit.

Samen er 100% voor gaan

Een knap staaltje werk levert Tesla door de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen. Tesla’s briljante en gedreven ingenieurs en wetenschappers hebben eenzelfde innovatieve stip aan de horizon. Doordat zij er samen volledig voor zijn gegaan, heeft Tesla in korte tijd een innovatieve en duurzame impact op de wereld gemaakt. Zo mogen vanaf januari zelfrijdende auto’s onder zeer beperkte omstandigheden in Nederland de weg op. Het begin van een nieuwe toekomst voor ons allemaal. De gedrevenheid van Tesla heeft niet alleen de autobranche op z’n kop gezet, naar verwachting zullen we over ongeveer veertig jaar allemaal milieuvriendelijker en veiliger rijden met elektrische zelfrijdende auto’s. Het mooie is dat dit alles, naast de extreme focus, mogelijk wordt gemaakt met de inzet van technologie!

Samen mensen helpen

Op alle mogelijke manieren kun je met je talent, kennis of kunde mensen helpen en impact maken. Daar hoef je geen Barack Obama of Elon Musk voor te zijn. Je kunt ook Dennis, Erika, Vanessa of Jan heten.

Zo creëren Fabian en ik met I-Experts digitale werkplekken, bijvoorbeeld voor zorgmedewerkers. Naast de werkplek kunnen we door de inzet van technologie ook bedrijfsprocessen automatiseren, optimaliseren en efficiënter laten verlopen. Hierdoor houdt de zorgmedewerker meer tijd over voor zorgtaken en zijn er meer handen aan het bed.

Naast het creëren van digitale werkplekken helpen we onze klanten om digitaal te groeien. Daar hoort bijvoorbeeld ook training bij en het inzetten van nieuwe innovaties.

#ExpertsTogether

Uiteindelijk ontstaan de mooiste business successen door te denken vanuit wij in plaats van vanuit ik. Dat hebben de bovenstaande voorbeelden goed aangetoond.

Fabian en ik hebben daarom een team van ervaren en bevlogen ICT-experts geselecteerd die jou helpen goede digitale werkplekken te realiseren en bedrijfsprocessen te automatiseren.#ExpertstTogether noemen wij dat. Wij zijn experts in de techniek en zorgen dat deze werkt. Jij als klant bent expert in je eigen proces. Samen gaan we voor de beste oplossing. Duurzame ICT die optimaal aansluit op de bedrijfsprocessen van jou als klant.

Samen met jou?

Geloof jij ook dat goed samenwerken de kracht van iedere organisatie is? Kan jouw digitale werkomgeving een boost gebruiken? En spreekt onze manier van denken jou aan? Neem dan contact met ons om nader kennis te maken. Je kunt ook onze website bekijken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.