I-Experts

Work hard play hard

I-Experts stelt in alles wat wij doen haar motto centraal: Let’s connect together and innovate with a smile.’ In dit motto zijn al onze kernwaarden en idealen eenvoudig samengevat. Ze onderschrijven onze cultuur, hoe we met elkaar, en onze klanten omgaan.

Kom werken bij
I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

De mens achter de techniek

Een gouden combinatie

We zijn een jong bedrijf van net 7 jaar oud, maar we groeien explosief. Met onze digitale werkplek in de Cloud brengen wij mensen, teams en organisaties samen. En dat is vandaag de dag niet meer weg te denken, toch? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Het geeft ons een kick om te zien dat partners onze nieuwe digitale ontwikkelingen gebruiken en doorkrijgen dat digitaal samenwerken makkelijk én leuk kan zijn.

Het verschil maak je niet alleen met een oplossing die technisch stabiel en krachtig is, maar ook door ruime aandacht te schenken aan de mens daarachter. I-Experts vinden het net zo belangrijk dat de gebruikers gelukkiger worden van de oplossingen die wij voor ze maken. 

Onze kernwaarden

Plezier
ICT is niet alleen noodzakelijk, maar ook leuk. Wij vinden het leuk om producten te maken, en we helpen onze klanten met de implementatie en adoptie zodat hij het ook als leuk en als een verrijking van hun werkdag zien.
Klik Hier
Innovatief
We maken toekomstbestendige oplossingen met de nieuwste technieken. Zo helpen we bedrijven succesvol in de Cloud te werken.
Klik Hier
Samenwerken
Het belangrijkste wat we doen is samenwerken. Met elkaar. Voor onze klanten. Zodat zij ook succesvol digitaal kunnen samenwerken. 
Klik Hier

Onze cultuur

I-Experts staat bekend als slagvaardig, helder oplossend en meedenkend. We vragen een zekere autonomie en zelfstandigheid van onze mensen, zodat zij in de spotlight kunnen shinen bij onze opdrachtgevers. Maar bovenal willen we een gave en inspirerende werkplek bieden met een dito sfeer. Heb jij het in je om jezelf een I-Expert te noemen?