Maak kennis met Amazon Web Services en profiteer van een gratis adviesgesprek.

Ontdek de kracht van Amazon Web Services

AWS, het vooraanstaande cloudplatform van Amazon, biedt een betrouwbare, schaalbare en kostenefficiënte cloudoplossing. Betaal enkel voor het gebruik, perfect voor het beheren van applicaties, stimulerend voor groei en innovatie in organisaties.

  • Betrouwbaar en schaalbaar: Een robuuste, veilige cloudinfrastructuur, ideaal voor het schalen van applicaties, databases en workloads.
  • Innovatie en integratie: Stimuleer innovatie met AWS door toegang te krijgen tot een uitgebreid aanbod van geavanceerde diensten, terwijl je soepel integreert met je huidige systemen.

Of stel je vraag in onze live chat

Logo van Amazon Web Services (AWS) met het Amazon pijl-symbool in oranje.

Wij werken o.a. voor:

Wat is Amazon Web Services?

Sinds de lancering in 2006 heeft Amazon Web Services (AWS) de techwereld getransformeerd. Oorspronkelijk een simpele opslagservice, maar nu het leidende cloudplatform. Met diensten van computing tot machine learning. Bedrijven van elk formaat, inclusief grote namen als Netflix en Twitter, gebruiken AWS voor haar flexibiliteit en schaalbaarheid. Dankzij het pay-as-you-go model kunnen gebruikers hun resources aanpassen aan actuele behoeften, om zo perfect in te spelen op bedrijfsveranderingen.

AWS is een cloudplatfrom dat geavanceerde technologieën toegankelijk maakt voor ontwikkelaars en bedrijven. Zo werkt het stimulerend voor innovatie. Door het uitgebreide aanbod aan diensten, ondersteund door robuuste veiligheid en betrouwbaarheid, is AWS een fundament voor het bouwen en groeien van digitale projecten.

IT-kosten verlagen
Bespaar meer kosten met opslag in de Cloud in vergelijking met servers op locatie.

Verbeter de IT-beveiliging
Bescherm uw belangrijkste gegevens, bestanden en systemen veilig in de Cloud.

Kant-en-klare oplossingen vinden
Koop toonaangevende Cloud software voor CRM, samenwerking en meer.

IT op- of afschalen
Betaal alleen voor de extra Cloud services die u nodig hebt tijdens piekuren.

Vergroot de veerkracht van uw IT
Verminder downtime terwijl u groeit en behoud toegang tot uw gegevensback-ups in de Cloud.

IT-vaardigheidskloof dichten
Ontdek verschillende ondersteuningsniveaus voor eenmalige of terugkerende digitaliseringsprojecten.

Bedrijf innoveren
Krijg toegang tot geavanceerde services om kosten te verlagen, productiviteit te verhogen en innovatie te stimuleren.

Download de gratis whitepaper:
Ontdek AWS: 6-stappen voor jouw Cloudreis

  • Verhoog je flexibiliteit en schaalbaarheid: Duik in hoe AWS je bedrijf kan aanpassen aan veranderende markten. Ontdek het nu!
  • Beveilig je Data: Ontgrendel de geheimen van maximale data- en applicatiebeveiliging met AWS.
  • Verbeter je IT-Operaties: Leer kosteneffectief je operationele efficiëntie te verhogen met AWS.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Schaalbare, kostenefficiënte gegevensopslag met AWS

In het digitale tijdperk is het benutten van Cloud computing cruciaal voor de groei en innovatie van je organisatie. Het stelt je in staat om IT-infrastructuren te stroomlijnen, operationele efficiëntie te boosten en kosten te verlagen. Met de Cloud kun je eenvoudig schalen naar behoefte en snel inspelen op marktveranderingen, terwijl je toegang krijgt tot geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en big data-analyse zonder zware investeringen.

Veel bedrijven worstelen echter met het optimaal inzetten van cloudoplossingen, onzeker over hun strategie. Voelt dit herkenbaar? Overweeg dan een gratis sessie met een van onze cloud experts. In een persoonlijk gesprek verkennen we samen hoe je een effectieve cloudstrategie ontwikkelt die je organisatie wendbaarder, innovatiever en kostenefficiënter maakt.

Ja, ik wil een gratis sessie –>

Gemiddelde kostenbesparing in 5 jaar
0 %
Minder maandelijkse veiligheidsincidenten
0 %
Minder ongeplande downtime
0 %

I-Experts & AWS: Jouw Partner in Cloud services

Bij I-Experts streven we ernaar ons te onderscheiden van andere aanbieders door onze nadruk op duurzame partnerschappen en een persoonlijke aanpak. Wij gaan verder dan enkel de technische implementatie van AWS-diensten; we bieden strategische begeleiding om te verzekeren dat AWS-oplossingen naadloos aansluiten bij jouw zakelijke doelstellingen. Onze benadering omvat een grondige evaluatie van je huidige ICT-omgeving ten opzichte van je ambities. Vervolgens ontwikkelen we samen een heldere roadmap om deze doelen te realiseren. Dit traject bestaat uit zorgvuldige planning, uitgebreide training, en adoptiestrategieën om een optimale betrokkenheid en effectief gebruik van AWS te garanderen. Daarnaast bieden we managed AWS-diensten aan, waarbij we het beheer van AWS volledig voor je uit handen kunnen nemen. Ook introduceren we een unieke propositie: de Cloud Compete Scan. Deze scan vergelijkt AWS met alternatieven zoals Microsoft Azure, om te bepalen welk cloudplatform het beste bij je past. Deze aanpak vormt de basis gericht op het vinden van de ideale cloudoplossing voor jouw organisatie.

Klaar om te beginnen?
Een gratis adviesgesprek boek je al in 1 minuut

AWS FAQ

Direct antwoord op al jouw
Amazon Web Services vragen

Bij I-Experts gebruiken we AWS om je te helpen slim te besparen. We beginnen met een scan die kijkt hoeveel je nu gebruikt en dit vergelijken we met wat je eigenlijk nodig hebt. Hieruit volgt een advies op maat over de ideale capaciteit, waardoor je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt. Dit betekent dat je geen grote bedragen meer hoeft uit te geven aan fysieke servers en apparatuur. Ook kijken we of we bepaalde diensten samen kunnen voegen om nog meer te besparen. Zo zorgen we ervoor dat je IT-systeem niet alleen zuiniger is, maar ook klaar voor de toekomst.

Eerst maken we samen met jou een inventarisatie van wat jouw bedrijf precies nodig heeft en wat je doelen zijn. Deze stap is cruciaal om te zorgen dat we de juiste AWS-diensten kiezen die bij jouw zakelijke behoeften passen. Met deze duidelijke richtlijn begeleiden we je vervolgens stap voor stap bij het opzetten van een AWS-omgeving. Zo kun je snel en efficiënt aan de slag met de cloud, afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Met AWS en I-Experts kun je je applicaties niet alleen schalen naar gelang de vraag, maar ook de prestaties verbeteren dankzij de geavanceerde cloudinfrastructuur van AWS.
Wij bieden uitgebreide trainingen en adoptieplannen op maat om ervoor te zorgen dat jouw team de nieuwe systemen effectief gebruikt, waardoor de overstap naar AWS naadloos en succesvol verloopt.

AWS staat aan de top als het gaat om de veiligheid van jouw data in de cloud. Met ondersteuning voor 143 beveiligingsstandaarden en compliance certificeringen, zoals PCI-DSS, HIPAA/HITECH, FedRAMP, GDPR, FIPS 140-2, en NIST 800-171, biedt AWS een uitgebreid pakket aan maatregelen die helpen om aan wereldwijde compliance vereisten te voldoen. Bij I-Experts zorgen we ervoor dat jouw overstap naar de Cloud geheel in lijn is met deze beveiligings- en compliance-eisen, zodat de veiligheid van jouw data altijd gewaarborgd is.

Pay-as-you-go is een flexibel prijsmodel waarbij je betaalt voor de IT-bronnen die je daadwerkelijk gebruikt, in tegenstelling tot vaste kosten bij traditionele modellen. Dit model biedt de mogelijkheid je gebruik aan te passen en kosten te besparen. Het vraagt wel om een zorgvuldige monitoring en schaling van je resources om overbesteding te voorkomen. Wij kennen het proces door en door en kunnen ondersteunen om ervoor te zorgen dat dit proces optimaal verloopt. Met onze expertise helpen we je om efficiënt te schalen en je uitgaven binnen de perken te houden, zodat je het meeste haalt uit het pay-as-you-go model.

I-Experts analyseert jouw bedrijfssituatie en adviseert over de AWS-diensten die het beste aansluiten bij je specifieke branche en bedrijfsprocessen.
Onze expertise ligt in het naadloos integreren van jouw huidige systemen met AWS, zodat je bedrijf kan profiteren van verhoogde efficiëntie en verbeterde dienstverlening.

Na de implementatie van AWS biedt I-Experts niet alleen voortdurende ondersteuning en strategisch advies, maar omvat onze dienstverlening ook een managed service propositie. Wanneer je ervoor kiest je AWS-omgeving volledig door ons te laten beheren, zorgen wij ervoor dat deze omgeving naadloos blijft aansluiten bij de veranderende behoeften van je organisatie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw AWS-oplossingen continu worden geoptimaliseerd, rekening houdend met zowel de evoluerende technologie als de doelstellingen van je bedrijf. Zo kun je erop vertrouwen dat je cloudinfrastructuur altijd up-to-date is en perfect afgestemd op je zakelijke vereisten.

We ondersteunen je bij het creëren van een gedetailleerd governance model voor AWS. Dit betekent dat we samen met jou werken aan het vaststellen van heldere richtlijnen en procedures voor het effectief gebruik en beheer van cloud resources. Ons doel is om je AWS-omgeving niet alleen veilig en beheersbaar te houden, maar ook te zorgen dat deze voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Zo garanderen we dat je cloudinfrastructuur niet alleen efficiënt functioneert, maar ook volledig compliant is, waardoor je organisatie met vertrouwen kan opereren in de cloud.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat AWS voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie óf download onze gratis whitepaper:
"Ontdek AWS: Een 6-stappen plan voor jouw Cloudreis.​"

Download de gratis whitepaper:
Ontdek AWS: 6-stappen voor jouw Cloudreis

  • Verhoog je flexibiliteit en schaalbaarheid: Duik in hoe AWS je bedrijf kan aanpassen aan veranderende markten. Ontdek het nu!
  • Beveilig je Data: Ontgrendel de geheimen van maximale data- en applicatiebeveiliging met AWS.
  • Verbeter je IT-Operaties: Leer kosteneffectief je operationele efficiëntie te verhogen met AWS.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts