Dé Security Scan
van I-Experts

Tegenwoordig is security belangrijker dan ooit. Vorig jaar steeg het aantal hacking, malware en phishing-incidenten met maar liefst 30%. Ook het Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN), dat inzicht biedt in digitale dreiging, laat zien dat we nog onvoldoende weerbaar zijn tegen cyberaanvallen. Vaak omdat de basis niet op orde is. De gevolgen zijn zorgwekkend: persoonsgegevens komen op straat te liggen met hoge boetes als gevolg en organisaties worden belemmerd in hun werkzaamheden.  

ICT- dienstverlener I-Experts

Wat is de Security Scan?​

Met de Microsoft Security Scan van I-Experts krijg je snel inzicht in het huidige beveiligingsniveau van jouw Microsoft 365 omgeving. Aan de hand van de Secure Score Card meten we de huidige beveiligingsstatus en geven we een advies op maat over de verbeteracties. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsgegevens goed beveiligd zijn.

I-Experts houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor jouw medewerkers. Vaak zie je dat het gebruiksgemak verminderd, zodra de beveiliging hoger wordt. Daarom vinden wij niet alleen het beveiligingsniveau van jouw organisatie heel belangrijk, maar blijft de gebruiksvriendelijkheid gedurende de optimalisatie een belangrijk onderdeel. In overleg bespreken we welk niveau past bij jou als organisatie. Samen werken we toe naar de juiste balans tussen security en het gebruiksgemak, zodat jouw Microsoft 365 omgeving veilig is én blijft voor de toekomst.   

Inventarisatie

De scan

Securityadvies

Realisatie

Controle

Securityadvies

Meld je aan voor de Security Scan

  • Binnen 24 uur een gegarandeerde Securityscore
  • Verklein de kans op hacking en datalekken​
  • Zet Security voorop, zonder dat het ten kosten gaat van gebruikersgemak
  • Krijg advies van een gecertificeerde Microsoft Gold Partner
  • Gratis tweede check op actie/verbeterpunten achteraf
Mockup secure score - I-Experts

De Microsoft Secure Score Card

Dankzij de Microsoft Secure Score heb je een duidelijke weergave van de beveiligingsstatus van uw organisatie. Hierdoor heb je altijd inzicht in de Secure Score en de nodige verbeteracties.

  • Snel inzicht in de huidige score van je beveiligingsniveau binnen de Microsoft 365 omgeving.
  • Voorkom imagoschade door hacking of een datalek.
  • Direct inzicht in het verbeteringseffect.
  • Vind de jusite balans tussen beveiliging en gebruiksgemak voor jouw medewerkers.

De Microsoft Secure Score

De Microsoft Secure Scores maken de huidige staat van digitale beveiliging in Microsoft 365 inzichtelijk voor alle applicaties en apparaten waarop Microsoft 365 draait. Deze realtime scores kunnen een uitgangspunt zijn voor jouw doelen om cybersecurity naar een hoger niveau te tillen. Naast punten, geeft Microsoft ook aanbevelingen voor specifieke maatregelen om je Secure Scores te verhogen. Je kunt verbeteringen bijhouden in rapportages en die weer delen met het management. Bovendien wordt de score van jouw organisatie vergeleken met soortgelijke bedrijven.

Wil je  ook meer inzicht krijgen in jouw Microsoft Secure Score? Vul het bovenstaande formulier in en bespreek het tijdens onze inventarisatie.