#EXPERTSTOGETHER

Security Scan

Hoe veilig is jouw organisatie? Tegenwoordig is security belangrijker dan ooit. Vorig jaar steeg het aantal hacking, malware en phishing-incidenten met maar liefst 30%. Ook het Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN), dat inzicht biedt in digitale dreiging, laat zien dat we nog onvoldoende weerbaar zijn tegen cyberaanvallen. Vaak omdat de basis niet op orde is. De gevolgen zijn zorgwekkend: persoonsgegevens komen op straat te liggen met hoge boetes als gevolg en organisaties worden belemmerd in hun werkzaamheden.  

Hoe veilig is jouw organisatie? Tegenwoordig is security belangrijker dan ooit. Vorig jaar steeg het aantal hacking, malware en phishing-incidenten met maar liefst 30%. Ook het Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN), dat inzicht biedt in digitale dreiging, laat zien dat we nog onvoldoende weerbaar zijn tegen cyberaanvallen. Vaak omdat de basis niet op orde is. De gevolgen zijn zorgwekkend: persoonsgegevens komen op straat te liggen met hoge boetes als gevolg en organisaties worden belemmerd in hun werkzaamheden.  

Inzicht in de status van je beveiligingsniveau

Roadmap met de security features

Verklein de kans op hacking en datalekken

Wat is de Security Scan? 

Met de Microsoft Security Scan van I-Experts krijg je snel inzicht in het huidige beveiligingsniveau van jouw Microsoft 365 omgeving. Aan de hand van de Secure Score Card meten we de huidige beveiligingsstatus en geven we een advies op maat over de verbeteracties. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsgegevens goed beveiligd zijn.

I-Experts houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor jouw medewerkers. Vaak zie je dat het gebruiksgemak verminderd, zodra de beveiliging hoger wordt. Daarom vinden wij niet alleen het beveiligingsniveau van jouw organisatie heel belangrijk, maar blijft de gebruiksvriendelijkheid gedurende de optimalisatie een belangrijk onderdeel. In overleg bespreken we welk niveau past bij jou als organisatie. Samen werken we toe naar de juiste balans tussen security en het gebruiksgemak, zodat jouw Microsoft 365 omgeving veilig is én blijft voor de toekomst.   

Dankzij de Microsoft Secure Score heb je een duidelijke weergave van de beveiligingsstatus van uw organisatie. Hierdoor heb je altijd inzicht in de Secure Score en de nodige verbeteracties. 

Mockup secure score

Voordelen van de Security Scan:

 • Snel inzicht in de huidige score van je beveiligingsniveau binnen de Microsoft 365 omgeving.
 • Voorkom imagoschade door hacking of een datalek.
 • Direct inzicht in het verbeteringseffect.
 • Vind de jusite balans tussen beveiliging en gebruiksgemak voor jouw medewerkers.
 • Live dashboard ... info

Beheer Microsoft 365 omgeving

Wij nemen de beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving in beheer. Een I-Expert gaat aan de slag met de verbeterpunten uit het securityadvies, zodat er binnen een korte periode verbetering te zien is in het beveiligingsniveau (hier misschien iets meer uitleg).

Als organisatie kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de realisatie van het securityadvies. I-Experts controleert na 3 maanden of de beveiligingsacties zijn doorgevoerd en we brengen het nieuwe beveiligingsniveau binnen jouw organisatie in kaart. We geven nogmaals een advies op maat, zodat je de komende maanden zelf verder aan de slag kan met de beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving.

Training security bewustwording voor jouw medewerkers

Bewustwording van security onder je medewerkers is naast de beveiliging van techniek, een belangrijk onderdeel van de veiligheid binnen jouw organisatie. Doormiddel van trainingen creëren wij bewustzijn over veilig werken. In overleg bespreken we securityregels die bijdragen aan het beveiligingsniveau en trainen wij je medewerkers om op een veilige manier binnen de Microsoft 365 omgeving te werken. Simpele acties, zoals aan het vergrendelen van je laptop als je een bak koffie haalt, vergroten de mate van security en maken de risico’s op een data lek kleiner. Benieuwd naar het beveiligingsniveau van jouw organisatie? Vraag hier direct de Security Scan aan.

Onze #ExpertsTogether aanpak

(dit nog aanpassen op security scan)

 1. We nemen een intake af om de huidige situatie, uitdagingen, knelpunten en wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of op locatie. Op basis daarvan stellen we een offerte op.
 2. Een I-Experts consultant brengt vervolgens binnen een dag de digitale IT-omgeving in kaart op de afgesproken punten. Dit doen we bij voorkeur op locatie maar kan eventueel ook op afstand.
 3. Binnen 14 dagen ontvang je een rapport met verbeteradviezen en een concreet stappenplan. We geven ook inzicht in de benodigde investeringen.
 1. Intake/Inventarisatie
 2. Uitvoering van de scan
 3. Securityadvies met rapportage
 4. Realisatie (zelf of uitgevoerd door I-Experts)
 5. Controle verbetering beveiligingsniveau
 6. Securityadvies en optimalisatie met rapportage
 7. Beheer

Vraag hier de Security Scan aan

(Aanpassen aan security scan)

Om maximaal succes te behalen met digitaal werken is een solide basis nodig die aansluit op de strategie van je organisatie. Zo’n fundament waarop je in de toekomst verder kunt bouwen leg je in zeven stappen. In ons whitepaper kun je lezen hoe in je in deze zeven stappen tot een optimale digitale werkplek komt.  

Wil jij inzicht in het huidige beveiligingsniveau van jouw Microsoft 365 omgeving? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden met de Security Scan voor jouw organisatie.

Wacht niet langer en neem contact op! 

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.