Inzicht en sturing met data en AI

Organisaties worden steeds meer datagedreven. We hebben tegenwoordig ontzettend veel informatie en geavanceerde technologie tot onze beschikking. Daarmee kun je sturen op resultaten, maar ook beslissingen nemen op basis van te verwachten prestaties. Wij helpen jou om al die data succesvol in te zetten met datagedreven sturing. Bijvoorbeeld met heldere rapportages, overzichtelijke dashboards en artificial intelligence (AI).

ICT- dienstverlener I-Experts

Met datagedreven sturing meer concurrentiekracht

Hoe je organisatie omgaat met data wordt steeds belangrijker om te kunnen groeien en concurreren. Door data te analyseren, krijg je inzicht in de prestaties in je bedrijf en signaleer je kansen voor optimalisatie en innovatie. 

Bijvoorbeeld van je processen, producten, marketing- en salesactiviteiten en je service aan de klant. En sinds de komst van AI en machine-learning gaat dit zelfs nog een stap verder. Hiermee kun je namelijk op basis van data voorspellingen doen over te verwachten prestaties. Met die inzichten kun je nog betere keuzes maken voor je strategie en bedrijfsvoering.

We merken dat veel organisaties nog slechts minimaal gebruik maken van data en datagedreven sturing. Vaak omdat geautomatiseerde systemen niet goed samenwerken en de beschikbare tools niet optimaal worden benut. Gegevens zijn niet centraal opgeslagen, niet gekoppeld of niet actueel, waardoor het verzamelen van managementinformatie een tijdrovende klus is. Dat is zonde, want zo verlies je niet alleen kostbare tijd, maar ook belangrijke inzichten die jouw bedrijf verder helpen! 

Download onze gratis whitepaper

Hoe zorg je voor geoptimaliseerd informatiemanagement? We beschrijven een praktisch stappenplan, waarmee je bent verzekerd van een goede, veilige basis om aan de slag te gaan met data en Power BI. Lees onze whitepaper in 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Mockup-Power-BI - I-Experts
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Laat je data voor jou werken. Je krijgt een praktisch stappenplan, waarmee je een goede, veilige basis hebt om aan de slag te gaan met data en Power BI!

Slim datamanagement met Microsoft 365

Waarschijnlijk werkt je organisatie al met applicaties van Microsoft 365 zoals Outlook, Word en Excel. En mogelijk ook met SharePoint en Teams. Microsoft heeft echter ook allerlei slimme oplossingen voor het verzamelen, analyseren, presenteren en delen van data, zoals Azure en Power BI.

Het grote voordeel is dat alle Microsoft-toepassingen naadloos met elkaar samenwerken. Door optimale integratie van alle tools, helpen we je om het maximale te halen uit alle gegevens die je nodig hebt.

  • Betrouwbare rapportages
  • Actueel inzicht in bedrijfsinformatie
  • Alles verzameld in overzichtelijke management dashboards
  • Iedere medewerker heeft dezelfde, juiste informatie
  • Gemakkelijk delen van informatie in je organisatie
  • Trends signaleren en analyseren
  • Voorspellen welke impact beslissingen hebben op toekomstige resultaten

Maak kennis 
met I-Experts

Wij ontdekken graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het formulier in, dan plannen we een afspraak!

Met onze gedegen kennis van Microsoft 365 richten wij jouw digitale werkomgeving optimaal in op het gebied van data en AI. Denk aan een data-lake, datawarehouse, rapportages, dashboards, trendanalyses en forecasts op basis van artificial intelligence. 

Natuurlijk bepalen we samen welke oplossingen het beste passen bij jouw organisatiebehoeften en de maturity van je organisatie op het gebied van data en AI.

We brengen in kaart welke data je nodig hebt voor jouw specifieke doelen en plannen, welke informatie al beschikbaar is in je organisatie en welke data nog ontbreekt. Ook richten wij alles goed voor je in, rekening houdend met privacywet- en regelgeving. We koppelen bronnen, maken data centraal toegankelijk en zorgen voor een heldere presentatie.

Kortom, wij richten alles zo voor je in dat je makkelijk, snel en foutloos relevante en actuele data kunt verzamelen, delen en benutten in je organisatie.

#ExpertsTogether