Inloggen op SharePoint

pattern-1.png

Hoe log je in via SharePoint?

Wist je dat inloggen op SharePoint voor iedere onderneming anders is? Het is namelijk afhankelijk van de URL waarop jouw SharePoint omgeving te benaderen is. Een makkelijke omweg die voor bijna alle gebruikers geschikt is door te navigeren naar Microsoft365.com en rechtsboven op ‘Login’ of ‘Sign in’ te klikken. Volg hierbij de volgende stappen:

  1. Ga naar de SharePoint-website waarop je wilt inloggen. Dit kan de standaard SharePoint-website van je organisatie zijn of een specifieke site die je hebt gemaakt of waar je toegang tot hebt.

  2. Klik op de knop "Inloggen" in de bovenste rechterhoek van de website.

  3. Voer je e-mailadres in en klik op "Volgende".

  4. Voer je wachtwoord in en klik op "Inloggen".

Als je ingelogd bent staan er rechtsboven een aantal stipjes, klik daarop en selecteer SharePoint. En voilà! Je bent op de SharePoint van jouw organisatie. Sla hem gelijk even op als snelkoppeling in je browser of je bureaublad. Hoef je de volgende keer niet meer te zoeken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft SharePoint? Download dan onze gratis whitepaper "SharePoint: Het fundament van je bedrijf."

Meer informatie?

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van SharePoint of ben je benieuwd wat het kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze experts, of stel je vraag in onze livechat. 

Laat SharePoint je helpen je doelen te bereiken

Microsoft SharePoint vormt de stabiele fundering die het moderne bedrijf nodig heeft. Maar hoe richt je het in en zorg je ervoor dat alle medewerkers er goed gebruik van kunnen maken? Lees het in onze gratis whitepaper.

  • SharePoint
  • Hoe werkt SharePoint
  • Wat is SharePoint?
  • SharePoint Training
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat SharePoint je helpen je doelen te bereiken

Microsoft SharePoint vormt de stabiele fundering die het moderne bedrijf nodig heeft. Maar hoe richt je het in en zorg je ervoor dat alle medewerkers er goed gebruik van kunnen maken?

  • Hoe richt je een efficiënte SharePoint omgeving in?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle betrokkenen snel, makkelijk en veilig informatie kunnen delen, aanvullen en aanpassen op iedere locatie en via elk apparaat?