#EXPERTSTOGETHER

Kom stage lopen bij I-Experts!

Aan het einde van de stage is het doel om een mockup te hebben van hoe verschillende functionaliteiten kunnen worden toegevoegd aan het Social Intranet volgens de Adaptive Design principes op basis van de behoeftes van verschillende type gebruikers. Dit betekent dat er dus onderzoek moet worden gedaan naar de gebruikers en wat hun ervaringen, benodigdheden en verwachtingen zijn. Daarnaast zal worden uitgezocht welke functionaliteiten hier het beste bij passen.

Adaptive Design haalbaarheids-onderzoek

Het doel van deze stage is dat er aan het eind een proof of concept verslag ontwikkeld is waarin de haalbaarheid en mogelijkheden van de implementatie van Adaptive design zijn getoetst. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een functioneel ontwerp. De focus ligt dus echt op de haalbaarheid bij het concept zelf en hoe deze dus aansluit op de behoeftes van de doelgroep(en).

Adaptive Design Realisatie

Het doel van deze stage is het ontwikkelen van functionaliteiten die worden geïmplementeerd in het intranet volgens de principes van Adaptive design. Zo worden sommige functionaliteiten naar voren, en anderen naar achter geduwd op basis van de situatie van de gebruiker. Deze situatie wordt dan bepaalt door variabelen als GPS, tijd, locatie, rol, functie, etc.

Functionaliteiten van Gamificatie

Het uiteindelijke doel van deze stage is om een verslag in te leveren en te presenteren over hoe het proces van gamification verloopt, door mockups te maken en daarmee te onderzoeken hoe deze aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Er zal dus gekeken moeten worden naar gamification in het algemeen maar ook welke functionaliteiten waarschijnlijk aan zullen sluiten bij de behoeftes van onze verschillende doelgroepen.

Haalbaarheids-onderzoek Gamificatie

Het uiteindelijke doel van deze stage is om een proof of concept te ontwikkelen over de haalbaarheid van het inzetten van gamification om de digitale beveiliging binnen een organisatie te verbeteren. Binnen dit verslag worden dan de technische vereisten en de techniek die nodig is om het te maken uitgezet. Hierdoor wordt er uitgezocht of dit inderdaad een goede, praktische methode is voor onze klanten om hun medewerkers veiliger met hun software om te laten gaan. Dit proof of concept kan dan bijvoorbeeld in de vorm van een functioneel ontwerp. 

Realiseren van gamification

Het uiteindelijke doel van deze stage is om een app of website te ontwikkelen die de principes van gamificiation gebruikt om medewerkers beter de digitale veiligheidsprotocollen te laten volgen binnen een organisatie. Hierdoor worden de relatief saaie veiligheidsprotocollen in een wat leuker en interactiever jasje gestopt. Deze app of website voldoet dan aan de vooraf opgestelde eisen, deze eisen kunnen bijvoorbeeld gaan over de functionaliteiten of de stijl. 

Werknemers vertellen

Marijn Siero
CLOUD DEVELOPER

“Bijzonder bij I-Experts? De korte lijnen met je klanten en de fijne contacten met collega’s. Je hebt veel vrijheid om je werk op de beste manier te doen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Collega’s staan altijd klaar met goede aanvullende inzichten. We schakelen onderling snel! Daarnaast is het werk elke dag anders. Die veelzijdigheid geeft mij steeds weer goede energie. Ondertussen hebben we een loyale groep experts opgebouwd. Dat zorgt voor vertrouwen. In elkaar, maar zeker ook richting onze klanten.”

Werknemers vertellen

Thijs Klein Breteler
CLOUD CONSULTANT

“Enthousiaste mensen die een passie hebben voor ontwikkelen, voor innoveren. Zo typeer ik mijn collega’s. Door de maandelijkse teamdag bouwen we ook echt een band op met elkaar. Dat zie je terug in de samenwerking. Ik houd ervan als het complex wordt, zoals opdrachten met een SharePoint omgeving met 10.000 sitecollecties of een search index met 10 miljoen items. Die moeten continu up and running blijven. Het werk bij I-Experts is heel afwisselend. Voor iedere klant maken we als het ware elke keer weer een andere puzzel.”

Werknemers vertellen

Peter Dijkstra
CLOUD CONSULTANT

“Iedere klant heeft specifieke digitale uitdagingen. Het leuke is dat we daar als collega’s allemaal onze kwaliteiten op kunnen loslaten. De kennis en kunde van ons team wordt echt optimaal benut. Door onze open cultuur vinden we het heel makkelijk elkaar te versterken. We zijn binnen I-Experts vrij om een eigen ontwikkelpad te kiezen. Ik word blij als een organisatie Office 365 ten volle benut voor de dagelijkse processen. Met een goede uitleg zie je dat medewerkers hun werk dan echt beter kunnen doen. ”

Werknemers vertellen

Nicolai Laurens
CLOUD DEVELOPER

“Het brede pallet aan tools en technieken van Office 365, gecombineerd met de kennis en kunde van collega’s, maakt dat we steeds met vernieuwende oplossingen komen voor onze klanten. Daar hebben we als team oprecht plezier in. ‘Work & Play’ noemen we dat en het zorgt voor een prettige en gezonde werksfeer. De positieve energie spat er wel vanaf. Persoonlijk duik ik graag in de front-end technieken, zoals TypeScript, Sass, NPM en Gulp. Het is continu uitzoeken en oplossingen bedenken. Innoveren zit in ons DNA!”

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.