Stageopdracht: Realiseren van gamification

Wat is vereist?

Bezig met een hbo ICT opleiding

Communicatief sterk

Affiniteit met ICT

Structureel en georganiseerde werkhouding

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je?

Passende stagevergoeding

Goede arbeidsvoorwaarden

Flexibele werkweek

Ervaren begeleiding

Wat doe je?

Onderzoek

0%

Werken aan project

0%

Rapporteren

0%

Wie zijn wij? 

I-Experts is nog net geen 5 jaar oud maar groeit explosief. Met onze digitale werkplek in de Cloud brengen wij mensen, teams en organisaties samen. Juist in deze tijd, voor elk bedrijf een must! We hebben een grote focus op samenwerken, zowel binnen I-Experts als met onze partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Het geeft ons een kick om te zien dat partners onze nieuwe digitale ontwikkelingen gebruiken en doorkrijgen dat digitaal samenwerken eigenlijk ook makkelijk en leuk is. Daarom ondersteunen wij onze partners met de toepassing van digitale ontwikkelingen, van concept tot adoptie. 

De wereld van digitale systemen staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Door het thuiswerken is deze ontwikkeling bijvoorbeeld alleen maar sneller gegaan doordat medewerkers alleen maar digitaal met elkaar verbonden zijn. Bedrijven moeten snel schakelen en hebben daar dus een flexibele partner nodig. Flexibel zijn en blijven is dan ook erg belangrijk voor I-Experts, we schakelen snel met elkaar en spelen in op wat er gebeurd.   

Begeleider:

Judith Steijne

Cloud developer

Stage opdracht

Onderwerp

Het beveiligen van IT-systemen wordt over het algemeen niet gezien als het meest spannende in de wereld. Ook komen veel beveiligingsinbreuken door een menselijke fout binnen de organisatie. Simpelweg omdat een medewerker het juiste protocol niet weet of omdat de medewerker het protocol zo gebruiksonvriendelijk vindt dat deze een andere route naar zijn doel vindt. Deze ‘nieuwe’ route is dan ook vaak erg slecht beveiligd omdat deze buiten het normale systeem zit. Security kan dus leuker en gebruiksvriendelijker. Wij denken dat het interessant is om te kijken of dit via gamification kan. Door het gamificeren van securityprocessen maak je het correct uitvoeren van deze processen gebruiksvriendelijker en daarmee beter voor de adoptie. In dit onderzoek wordt dan ook gewerkt aan het realiseren van dit concept. Er moet dus naast het maken van een eerste versie, worden onderzocht welke functionaliteiten moeten worden geïmplementeerd.

Onderzoek

Het uiteindelijke doel van deze stage is om een app of website te ontwikkelen die de principes van gamificiation gebruikt om medewerkers beter de digitale veiligheidsprotocollen te laten volgen binnen een organisatie. Hierdoor worden de relatief saaie veiligheidsprotocollen in een wat leuker en interactiever jasje gestopt. Deze app of website voldoet dan aan de vooraf opgestelde eisen, deze eisen kunnen bijvoorbeeld gaan over de functionaliteiten of de stijl. 

Leerdoelen

Als afstudeerder heb je uiteraard al zelf ervaringen opgedaan en weet jij waar je op dit moment staat. Daarom zet je de leerdoelen voor de stage over het algemeen zelf neer, in overleg kijken we waar je nu staatwaar je heen wilt en hoe je daar kan komen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld beter samenwerken, duidelijker communiceren, zelfvertrouwen maar ook meer praktische skills zoals werken met DevOps, .Net en Typescript.

Stage met  I-Experts

I-Experts is nog net geen 5 jaar oud maar groeit explosief. Met meer dan 25 werknemers en ambitie om nog verder te groeien staat samenwerken centraal. Ook staat er een verhuizing naar het hoogste gebouw in Apeldoorn op komst, namelijk naar HNK Apeldoorn. Met Consultants door het hele land een team van developers, marketeers, sales, en officemanagement zorgen we er samen voor dat onze klanten het maximale uit hun digitale systemen halen.

Bij I-Experts wordt er echt gewerkt als een team. De lijntjes zijn kort en de structuur is plat. Door de maandelijkse teamdagen kent iedereen elkaar en is er naast werk altijd ruimte voor een grap of sterk verhaal. Wij zijn een hechte club en staan voor elkaar klaar.

De voordelen van een stage bij I-Experts:

  • Flexibel je werktijden inrichten, zowel op kantoor als thuis. 
  • Vanaf medio april 2022 een nieuw kantoor in HNK Apeldoorn, aan de rand van Apeldoorn en dicht bij de snelweg. 
  • Daarnaast faciliteren we een goede en fijne thuiswerkplek zodat je veilig en goed kunt werken; 
  • Maandelijkse kantoordagen waarbij we kennis, kunde en vooral plezier met elkaar delen; 
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen in je veld maar ook in je persoonlijke vaardigheden en softskills; 
  • Een persoonlijke onboarding nog voor je eerste werkdag zodat je ons al wat beter leert kennen en natuurlijk je persoonlijke buddy die je tijdens je eerste periode bij de hand neemt; 
  • Een hecht en gezellig team van collega's die voor je klaar staan en wel houden van een feestje, gelukkig mag het weer! 
  • Sportieve uitjes en natuurlijk een I-Experts sportkledingpakket; 
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. 

Hoofdkantoor in Apeldoorn

25 werknemers

gem. leeftijd = 37

Teamuitjes

Elke eerste maandag van de maand houdt I-Experts een teamdag met al zijn collega's. Op deze dag is er in de ochtend tijd voor updates in de vorm van presentaties door de verschillende afdeling. Zo blijft iedereen up-to-date met wat er speelt binnen en rondom het bedrijf. Erg handig, aangezien I-Experts ook veel collega's heeft die binnen het bedrijf van een klant werkzaam zijn. Na een verhelderende ochtend en een verzorgde lunch is het in de middag tijd voor plezier! Vaak in het thema van gezondheid, deze activiteiten zijn bijvoorbeeld samen subben, een bbq, een boksworkshop of een workshop over vitaliteit.

Jonathan met surfplankje

Solliciteer direct

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met je op!

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.