#EXPERTSTOGETHER

Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt vaak gezien als een alternatief voor chat-oplossingen als Slack en Zoom, en als de vervanger van Skype for Business, maar Teams gaat veel verder dan dat! Het onderscheidt zich van concurrenten door de vele extra functionaliteiten, en uiteraard door de integratie met Office 365. Dat maakt Microsoft Teams een onmisbaar onderdeel van jouw Social Intranet.

Goed communiceren

Slim samenwerken

Snel kennis delen

Volledige integratie van het Social Intranet in Microsoft Teams

Het Social Intranet is volledig te integreren in Teams. Dit brengt meerdere voordelen. Zo is Microsoft Teams erg veilig, zijn er enorm veel functionaliteiten en is het gemaakt met gebruiksvriendelijkheid als basis. Zo is de applicatie die je gebruikt op de computer hetzelfde als de Teams applicatie op je mobiele telefoon. Dit alles maakt Microsoft Teams flexibel en gebruikersvriendelijk.   

Social Intranet - Microsoft Teams

Alle benodigde informatie op één plek

Ook kan Teams zo ingesteld worden dat het Social Intranet van I-Experts als eerste getoond wordt wanneer Teams wordt opgestart. Hierdoor kan iedereen direct het laatste nieuws zien, documenten openen om te bewerken, chatten, applicaties starten, etc. Alles zit op één digitaal platform en daarom kan iedereen dus gelijk zien wat er gebeurt en weet iedereen in één oogopslag zien waar hij/zij de dag kan gaan beginnen.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Mogelijkheid tot bedrijf branding

Teams kan je zelf ook volledig aanpassen aan jouw organisatie. Denk dan aan je eigen huisstijl of organisatiestructuur. Dit kan je allemaal ook kwijt in de manier waarop jouw Social Intranet wordt opgezet. Zo sluit het Social Intranet naadloos aan voor jouw werknemers en voelt deze nieuwe technologie niet als iets vreemds, maar als iets wat al bekend is.

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.