Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt vaak gezien als een alternatief voor chat-oplossingen als Slack en Zoom, en als de vervanger van Skype for Business, maar Teams gaat veel verder dan dat! Het onderscheidt zich van concurrenten door de vele extra functionaliteiten, en uiteraard door de integratie met Office 365. Dat maakt Microsoft Teams een onmisbaar onderdeel van jouw Social Intranet.

Social intranet nieuws

Volledige integratie van het Social Intranet in Microsoft Teams

Het Social Intranet is volledig te integreren in Teams. Dit brengt meerdere voordelen. Zo is Microsoft Teams erg veilig, zijn er enorm veel functionaliteiten en is het gemaakt met gebruiksvriendelijkheid als basis. Zo is de applicatie die je gebruikt op de computer hetzelfde als de Teams applicatie op je mobiele telefoon. Dit alles maakt Microsoft Teams flexibel en gebruikersvriendelijk.

Download de gratis whitepaper:
"Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!"

  • Interactief intranet: Ontdek de evolutie naar een interactief platform waar medewerkers samenwerken en content personaliseren.
  • Microsoft Viva: Verken hoe Viva samenwerking en connectiviteit verbetert met tools als Engage en Learning.
  • Mobiele focus en AI: Leer over mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor slimme functies op het intranet.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Alle benodigde informatie op één plek

Teams kan zo ingesteld worden dat het Social Intranet van I-Experts als eerste getoond wordt wanneer Teams wordt opgestart. Hierdoor kan iedereen direct het laatste nieuws zien, documenten openen om te bewerken, chatten, applicaties starten, etc. Alles zit op één digitaal platform en daarom kan iedereen dus gelijk zien wat er gebeurt en weet iedereen in één oogopslag zien waar hij/zij de dag kan gaan beginnen.

Mogelijkheid tot bedrijf branding

Teams kan je zelf ook volledig aanpassen aan jouw organisatie. Denk dan aan je eigen huisstijl of organisatiestructuur. Dit kan je allemaal ook kwijt in de manier waarop jouw Social Intranet wordt opgezet. Zo sluit het Social Intranet naadloos aan voor jouw werknemers en voelt deze nieuwe technologie niet als iets vreemds, maar als iets wat al bekend is.

Meer weten over de functionaliteiten van ons Social Intranet? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Alles over het Social Intranet