Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Informatiebeveiliging is één van de belangrijkste kernwaarden van I-Experts. Wij onderstrepen dit extra door het behalen van de NEN 7510 en ISO 27001 certificering. Deze normen beschrijven een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie en kwaliteitscriteria gericht op informatiebeveiliging middels beveiligingsmaatregelingen van informatiesystemen en het borgen van de dienstverlening. Wederom is aangetoond dat wij onze procedures op orde hebben en de informatiebeveiliging goed is ingeregeld. Daar zijn wij uiteraard super trots op!

Wat is ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en stelt hoge eisen aan het vaststellen, implementeren, uitvoeren en controleren van een gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging. Zodat je er zeker van kunt zijn dat wij zorgvuldig omgaan met onze informatiesystemen, én dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving.

 

Wat is NEN 7510

NEN 7510 en ISO 27001 zijn allebei normen voor informatiebeveiliging. NEN 7510 is een Nederlandse norm, gebaseerd op de internationale norm ISO 27001, die beschrijft welke maatregelen genomen moeten worden binnen de zorg branche. Dit wordt ook wel informatiebeveiliging in de zorg genoemd. De genomen maatregelen zorgen ervoor dat de processen rondom informatiebeveiliging gecontroleerd verlopen en ze hebben bijvoorbeeld betrekking op alle mogelijke vormen waarin gegevens van patiënten zijn vastgelegd.

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action
Scroll naar top