Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Informatiebeveiliging is één van de belangrijkste kernwaarden van
I-Experts. 

Wij onderstrepen dit extra door het behalen van de NEN 7510 en ISO 27001 certificering. Deze normen beschrijven een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie en kwaliteitscriteria gericht op informatiebeveiliging middels beveiligingsmaatregelingen van informatiesystemen en het borgen van de dienstverlening. Wederom is aangetoond dat wij onze procedures op orde hebben en de informatiebeveiliging goed is ingeregeld. Daar zijn wij uiteraard super trots op!

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en stelt hoge eisen aan het vaststellen, implementeren, uitvoeren en controleren van een gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging. Zodat je er zeker van kunt zijn dat wij zorgvuldig omgaan met onze informatiesystemen, én dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wat is NEN 7510​?

NEN 7510 en ISO 27001 zijn allebei normen voor informatiebeveiliging. NEN 7510 is een Nederlandse norm, gebaseerd op de internationale norm ISO 27001, die beschrijft welke maatregelen genomen moeten worden binnen de zorg branche. Dit wordt ook wel informatiebeveiliging in de zorg genoemd. De genomen maatregelen zorgen ervoor dat de processen rondom informatiebeveiliging gecontroleerd verlopen en ze hebben bijvoorbeeld betrekking op alle mogelijke vormen waarin gegevens van patiënten zijn vastgelegd.

Wij brengen jouw organisatie digitaal vooruit

De werkplek draait om meer dan technologie en tools alleen. Onze experts bieden de juiste ondersteuning in alle fasen van de digitale transformatie, van het maken van strategische keuzes tot en met beheer en adoptie. We gaan écht een partnerschap aan met jou als klant. Alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether

Meer weten over informatiebeveiliging of onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag! 

Kennismaken

We begeleiden klanten naar de moderne werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project proberen we zo het team en de klant te enthousiasmeren.

I-experts - CTA - Fabian
Scroll naar top