• Direct in je mail
  • Geschreven door een expert
  • Volledig gratis

Whitepaper: Zonder hoofdpijn verhuizen naar de Cloud

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de Cloud. En dat is niet voor niets, want werken in de Cloud biedt veel voordelen. Alle applicaties zijn online beschikbaar, goed beveiligd en altijd up-to-date. Bovendien maakt de Cloud het technisch IT-beheer overbodig. Lees in onze gratis whitepaper hoe je dit aanpakt!

  • Efficiënte cloudmigratie: Ontdek hoe je zonder complicaties en veilig je data naar de cloud verplaatst, voor een soepeler en moderner werkproces.
  • Optimaliseer werkprocessen: Leer hoe datamigratie naar de cloud niet alleen je werkomgeving vereenvoudigt, maar ook de toegankelijkheid en samenwerking binnen je team verbetert.
  • Verhoog data veiligheid en toegankelijkheid: Ervaar hoe migratie naar de cloud je data beter beveiligt en zorgt voor gemakkelijkere toegang en beheer, waarbij je profiteert van de nieuwste technologieën.
Zonder hoofdpijn verhuizen naar de Cloud

Wij werken o.a. voor:

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Heb je meer vragen over datamigratie?

Onze experts staan voor je klaar om je vragen over het Microsoft 365-platform en hun toepassing in jouw organisatie te beantwoorden.