• Direct in je mail
  • Geschreven door een expert
  • Volledig gratis

Alles over hét Social Intranet van I-Experts

I-Experts heeft een Social Intranet ontwikkeld dat volledig gebaseerd is op- en geïntegreerd is in- Microsoft 365. Eén uniform weergegeven omgeving is hét startpunt van de dag voor de medewerker. Alle benodigde functionaliteiten zijn vanaf deze omgeving binnen
handbereik.

  • Verbeter interne communicatie: Leer hoe het social intranet van I-Experts de interne communicatie en samenwerking binnen jouw organisatie versterkt en vereenvoudigt.
  • Efficiënt documentbeheer en samenwerking: Ontdek de mogelijkheden van naadloze integratie met Microsoft 365 voor eenvoudig documentbeheer en verbeterde samenwerking.
  • Creëer een persoonlijke werkervaring: Ervaar hoe een social intranet de werkomgeving personaliseert en bijdraagt aan een hogere betrokkenheid en productiviteit van medewerkers.
Naam(Vereist)
Social Intranet Brochure

Wij werken o.a. voor:

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Heb je meer vragen over het Social Intranet?

Onze experts staan voor je klaar om je vragen over het Social Intranet en zijn toepassing in jouw organisatie te beantwoorden.