• Direct in je mail
  • Geschreven door een expert
  • Volledig gratis

Social Intranet: Boost je winst op 5 manieren

In een tijd van hybride werken en een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk voor werkgevers om de ‘employee experience’ te verbeteren. Dit betekent het bieden van de beste werkomstandigheden, van werkzaamheden en tooling tot sfeer en verbondenheid met collega’s. Als medewerkers efficiënt kunnen werken in een fijne omgeving met sociale connecties, presteert het bedrijf beter. Een Social Intranet kan hierin een rol spelen. Ontdek hoe in onze gratis whitepaper.

  • Verbeterde productiviteit: Leer hoe een Social Intranet de dagelijkse taken stroomlijnt, waardoor medewerkers efficiënter werken.
  • Effectieve communicatie: Ontdek hoe het intranet de connectie tussen teams versterkt en actieve, betekenisvolle interactie mogelijk maakt.
  • Duurzame betrokkenheid: Leer hoe het intranet een hechte werkomgeving creëert, waar medewerkers betrokken blijven en waardevolle bijdragen leveren.
Naam(Vereist)
Social intranet whitepaper

Wij werken o.a. voor:

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Heb je meer vragen over het Social Intranet?

Onze experts staan voor je klaar om je vragen over het Social Intranet en zijn toepassing in jouw organisatie te beantwoorden.