• Direct in je mail
  • Geschreven door een expert
  • Volledig gratis

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Data speelt een cruciale rol in elke organisatie, maar de vorm en complexiteit van informatiesystemen variëren sterk. Van diverse spreadsheets tot geavanceerde datawarehouses, de opties zijn eindeloos. Een goed ingericht managementinformatiesysteem biedt inzicht in prestaties en stelt je in staat om data-gestuurde beslissingen te nemen. Datagedreven werken is de toekomst, waarbij elke medewerker de waarde van data begrijpt en benut.

Business Intelligence (BI) is de sleutel tot dit succes, omdat het interne en externe data combineert om nieuwe inzichten en algoritmes te ontwikkelen. Hiermee kun je veranderingen snel detecteren en beslissingen onderbouwen met historische, realtime en voorspellende gegevens. In deze whitepaper ontdek je hoe je jouw organisatie transformeert tot een datagedreven entiteit, proactief handelend op basis van algoritmes en voorspellingen, met behulp van het krachtige Microsoft Power BI en ons groeimodel en beschikbare tools. Dit stelt je in staat om optimaal gebruik te maken van data voor verbeterde prestaties en groei.

  • Word een datagedreven organisatie: Ontdek hoe je met praktische stappen jouw organisatie transformeert naar een datagedreven cultuur.
  • Verbeter besluitvorming met data: Leer methoden om data effectief te gebruiken voor slimmere, snellere bedrijfsbeslissingen.
  • Ontgrendel de kracht van Microsoft Power BI: Maak kennis met hoe Microsoft Power BI jouw data-analyse en visualisatie naar een hoger niveau tilt.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload
Power BI whitepaper

Wij werken o.a. voor:

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Heb je meer vragen over het Power BI?

Onze experts staan voor je klaar om je vragen over het Microsoft 365-platform en hun toepassing in jouw organisatie te beantwoorden.