Webinar

Op koers met BI en Copilot: navigeer naar succesvolle resultaten

  • 45 minuten
  • Direct in je mail
  • Helemaal gratis
Hartstikke leuk al die slimme en automatische snufjes binnen AI. Maar net als bij zoveel projecten is het ook bij het gebruik van AI: shit in = shit out. Staat jouw data niet goed, of is deze niet van een hoge kwaliteit, dan zijn je resultaten ook niet goed. Microsoft Fabric is de allround data-oplossing van Microsoft. Het is een AI-aangedreven analyse-oplossing die al je gegevens, al je teams, allemaal op één plek beheert en er mee aan de slag gaat. Klinkt ingewikkeld. En dat is het ook. Maar wij slaan het voor je plat tijdens deze webinar. We behandelen de volgende vragen:
 
  • Wat is Fabric en waarom heb ik het nodig?
  • Hoe laat ik data voor mij werken binnen mijn organisatie?
  • Hoe werken Copilot en Fabric samen?
Schrijf je in voor deze webinar en aan het einde ben jij volledig op de hoogte van de nieuwste data-tools van Microsoft, en geef jij jouw business dat zetje dat het nodig heeft voor een toekomst met AI. 

I-Experts is jouw copiloot tijdens de vlucht naar AI-gestuurd werken

Of het nu gaat om een volledig ingerichte digitale werkplek, een sociaal intranet, de ontwikkeling van een applicatie, een transitie naar de Cloud of het inrichten van management dashboards: wij zorgen ervoor dat de inrichting en implementatie van jouw digitale oplossing soepel verloopt. En daar hoort ook het voorbereiden en implementeren van het ‘nieuwe werken’ met kunstmatige intelligentie bij.

We denken mee in het volledige proces. Van eerste idee, tot inrichting en adoptieplan. I-Experts vertaalt jouw strategie naar concrete keuzes en oplossingen. We verrijken jouw werkdag met digitale middelen die hem plezieriger, makkelijker én veiliger maken.

Op koers met BI en Copilot: navigeer naar succesvolle resultaten

Microsoft Fabric is de allround data-oplossing van Microsoft. Het is een AI-aangedreven analyse-oplossing die al je gegevens, al je teams, allemaal op één plek beheert en er mee aan de slag gaat. Klinkt ingewikkeld. En dat is het ook. Maar wij slaan het voor je plat tijdens deze webinar. We behandelen de volgende vragen:
  • Wat is Fabric en waarom heb ik het nodig?
  • Hoe laat ik data voor mij werken binnen mijn organisatie?
  • Hoe werken Copilot en Fabric samen?