Webinar Digitaal Samenwerken

Wat leer je?

Waarom het juist nú van belang is om aandacht te besteden aan de digitale transformatie.

Wat de meest voorkomende obstakels zijn tijdens de digitale transformatie.

Wat de meest voorkomende obstakels zijn bij het creëren van een digitale werkplek.

Hoe jouw organisaties deze obstakels kan vermijden.

Welke tools jij nodig hebt in een optimale digitale werkplek.

Gehost door:

Erik Bode

Cloud Consultant bij I-Experts

Erik Boode

Hoe kun jij in 7 stappen tot een optimale digitale werkplek komen?

De manier van samenwerken verandert volop en de technologische eisen veranderen daarmee ook. Is jouw organisatie daar klaar voor?

De digitale transformatie is een grootschalige verandering in de manier waarop jij als organisatie werkt, ondersteund door technologie. Informatie dient snel, gemakkelijk en veilig beschikbaar te zijn. Dat niet alleen; werknemers moeten de informatie kunnen vinden, delen aanvullen én aanpassen, en wel op iedere gewenste locatie en via elk apparaat.

Gelukkig is de oplossing dichtbij: het inrichten van een veilige en goed toegankelijke digitale werkplek.

Weet jij niet precies hoe de digitale transformatie en clouddiensten organisaties hebben veranderd? Ben je je nog niet helemaal bewust van de verschuiving in jouw rol als IT-manager? En wil je graag voorbereid zijn op de grootste obstakels die jouw bedrijf gaan tegenkomen in de digitale transformatie, maar heb je daar nu nog geen inzicht in?

Op 30 november 2021 heeft I-Experts het webinar "In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek voor je collega’s" georganiseerd en wij leggen uit hoe jouw organisatie zichzelf met concrete stappen kan voorbereiden op de digitale toekomst.

Vul het formulier hieronder in om gratis het webinar terug te kijken en zorg voor kostenbesparingen, inkomstengroei, productinnovatie, een sterker merk en betere besluitvorming. Behaal uiteindelijk maximaal succes met digitaal werken doordat jij weet hoe jouw organisatie informatie efficiënt, veilig en plaatsonafhankelijk kan delen.

Bekijk de webinar

Vul het onderstaande formulier in en krijg toegang tot de webinar.

Scroll naar top