Thuiswerken door corona? Maak je organisatie thuiswerk-proof in 1 dag  

 

De uitbraak van het coronavirus dwingt mensen om massaal thuis te werken. Is jouw organisatie, afdeling of team nog niet thuiswerk-proofDan richten wij binnen een dag een digitale werkplek voor je in met Office 365 en Microsoft Teams. Daarmee kun je op afstand samenwerken, waar en met wie je maar wilt. En met ons webinar leren medewerkers direct hoe ze gebruik maken van de nieuwe werkomgeving.  

 

Lees ook onze blog met tips om effectief en productief thuis te werken 

 

Met Microsoft Teams een veilige online werkplek 

Met Office 365 en Microsoft Teams heeft je digitale werkplek alles wat medewerkers nodig hebben om snel en veilig thuis te werken. Via Teams kun je online bestanden delen, chatten, (video-)vergaderen en bellen. Kortom, je kunt altijd en overal optimaal samenwerken met wie je maar wilt, zowel intern als extern. Met onze begeleiding weet je zeker dat je digitale werkplek veilig is ingericht en met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Microsoft biedt Microsoft Teams vanwege het coronavirus bovendien de eerste zes maanden gratis aan.  


 

Ons stappenplan voor thuiswerken in 1 dag 

Dit is ons stappenplan om jouw organisatie thuiswerk-proof te maken met Microsoft Teams:  

  1. In een telefonisch intakegesprek nemen we met je door voor welke doeleinden je Teams wilt gaan gebruiken. Gaat het bijvoorbeeld alleen om samenwerken binnen de organisatie, of ook met ketenpartners? En welke functionaliteiten heb je nodig? 
  2. Wij activeren en configureren de Office 365 omgeving, zodat je op een veilige manier gebruik kunt maken van Microsoft Teams.  
  3. Daarnaast synchroniseren we de gebruikersaccounts, zodat iedereen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kan inloggen. 
  4. Vervolgens configureren we Microsoft Teams en richten we de benodigde functionaliteiten in.  
  5. Optioneel kunnen we automatisch data migreren uit verschillende bronnen, zoals netwerkschijven, zodat deze direct voor iedereen en met behoud van metadata beschikbaar zijn in Teams.  
  6. Via ons webinar leren je medewerkers in 1 uur hoe zij direct aan de slag kunnen met Teams.  

 

Enkele voordelen op een rij 

  • De oplossing is snel en veilig beschikbaar, de kans op datalekken is geminimaliseerd.
  • We activeren alleen die functionaliteiten op het moment dat je ze nodig hebt. 
  • Medewerkers ontvangen duidelijke uitleg en goede begeleiding.
  • Door automatische migratie is de kans op fouten en de impact voor medewerkers minimaal. 

 

En daarna? 

Ook als Microsoft Teams eenmaal is ingericht, blijven we je ondersteuning en begeleiding bieden. Denk aan het activeren van nieuwe functionaliteiten en het invoeren van quick-wins op basis van de behoeften van medewerkers. Mocht je in de toekomst willen blijven werken met de digitale werkplek, dan kunnen we op een later moment een vervolgplan met je maken om een duurzame online werkplek in te richten en te beheren. 

 

Neem contact op

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action
Scroll naar top