Stageopdracht: Adaptive Design Realisatie

Wat is vereist?

Bezig met een hbo ICT opleiding

Communicatief sterk

Affiniteit met ICT

Structureel en georganiseerde werkhouding

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je?

Passende stagevergoeding

Goede arbeidsvoorwaarden

Flexibele werkweek

Ervaren begeleiding

Wat doe je?

Onderzoek

0%

Werken aan project

0%

Rapporteren

0%

Wie zijn wij? 

I-Experts is nog net geen 5 jaar oud maar groeit explosief. Met onze digitale werkplek in de Cloud brengen wij mensen, teams en organisaties samen. Juist in deze tijd, voor elk bedrijf een must! We hebben een grote focus op samenwerken, zowel binnen I-Experts als met onze partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Het geeft ons een kick om te zien dat partners onze nieuwe digitale ontwikkelingen gebruiken en doorkrijgen dat digitaal samenwerken eigenlijk ook makkelijk en leuk is. Daarom ondersteunen wij onze partners met de toepassing van digitale ontwikkelingen, van concept tot adoptie.

De wereld van digitale systemen staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Door het thuiswerken is deze ontwikkeling bijvoorbeeld alleen maar sneller gegaan doordat medewerkers alleen maar digitaal met elkaar verbonden zijn. Bedrijven moeten snel schakelen en hebben daar dus een flexibele partner nodig. Flexibel zijn en blijven is dan ook erg belangrijk voor I-Experts, we schakelen snel met elkaar en spelen in op wat er gebeurd.   

Begeleider:

Judith Steijne

Cloud developer

Stage opdracht

Onderwerp

Personalisatie van digitale werkoplossingen is erg belangrijk. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat het platform efficiënter wordt gebruikt door de medewerkers maar ook dat de digitale oplossingen beter worden geadopteerd. Het sluit namelijk beter aan op de informatiebehoeftes van de werknemers op een specifiek moment en situatie. Wordt het Intranet bijvoorbeeld gebruikt op de mobiel? Pas dan de UI aan van dit platform. Is de werknemer momenteel niet op het kantoor aan het werk? Dan is het lunchrooster niet relevant en kan deze dus worden weggelaten.  

Onderzoek

Het doel van deze stage is het ontwikkelen van functionaliteiten die worden geïmplementeerd in het intranet volgens de principes van Adaptive design. Zo worden sommige functionaliteiten naar voren, en anderen naar achter geduwd op basis van de situatie van de gebruiker. Deze situatie wordt dan bepaalt door variabelen als GPS, tijd, locatie, rol, functie, etc.

Leerdoelen 

Als afstudeerder heb je uiteraard al zelf ervaringen opgedaan en weet jij waar je op dit moment staat. Daarom zet je de leerdoelen voor de stage over het algemeen zelf neer, in overleg kijken we waar je nu staatwaar je heen wilt en hoe je daar kan komen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld beter samenwerken, duidelijker communiceren, zelfvertrouwen maar ook meer praktische skills zoals werken met DevOps, .Net en Typescript.

Stage met  I-Experts

I-Experts is nog net geen 5 jaar oud maar groeit explosief. Met meer dan 25 werknemers en ambitie om nog verder te groeien staat samenwerken centraal. Ook staat er een verhuizing naar het hoogste gebouw in Apeldoorn op komst, namelijk naar HNK Apeldoorn. Met Consultants door het hele land een team van developers, marketeers, sales, en officemanagement zorgen we er samen voor dat onze klanten het maximale uit hun digitale systemen halen.

Bij I-Experts wordt er echt gewerkt als een team. De lijntjes zijn kort en de structuur is plat. Door de maandelijkse teamdagen kent iedereen elkaar en is er naast werk altijd ruimte voor een grap of sterk verhaal. Wij zijn een hechte club en staan voor elkaar klaar.

De voordelen van een stage bij I-Experts:

  • Flexibel je werktijden inrichten, zowel op kantoor als thuis. 
  • Vanaf medio april 2022 een nieuw kantoor in HNK Apeldoorn, aan de rand van Apeldoorn en dicht bij de snelweg. 
  • Daarnaast faciliteren we een goede en fijne thuiswerkplek zodat je veilig en goed kunt werken; 
  • Maandelijkse kantoordagen waarbij we kennis, kunde en vooral plezier met elkaar delen; 
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen in je veld maar ook in je persoonlijke vaardigheden en softskills; 
  • Een persoonlijke onboarding nog voor je eerste werkdag zodat je ons al wat beter leert kennen en natuurlijk je persoonlijke buddy die je tijdens je eerste periode bij de hand neemt; 
  • Een hecht en gezellig team van collega's die voor je klaar staan en wel houden van een feestje, gelukkig mag het weer! 
  • Sportieve uitjes en natuurlijk een I-Experts sportkledingpakket; 
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. 

Hoofdkantoor in Apeldoorn

25 werknemers

gem. leeftijd = 37

Teamuitjes

Elke eerste maandag van de maand houdt I-Experts een teamdag met al zijn collega's. Op deze dag is er in de ochtend tijd voor updates in de vorm van presentaties door de verschillende afdeling. Zo blijft iedereen up-to-date met wat er speelt binnen en rondom het bedrijf. Erg handig, aangezien I-Experts ook veel collega's heeft die binnen het bedrijf van een klant werkzaam zijn. Na een verhelderende ochtend en een verzorgde lunch is het in de middag tijd voor plezier! Vaak in het thema van gezondheid, deze activiteiten zijn bijvoorbeeld samen subben, een bbq, een boksworkshop of een workshop over vitaliteit.

Jonathan met surfplankje

Solliciteer direct

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met je op!

Scroll naar top