De kracht van Social Intranet

Wanneer je besluit om transformeren naar werken in de Cloud is er een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar voor je organisatie. In de basis staat altijd overal online samenwerken. Maar kies je voor een platform dat gericht is op zenden of een platform dat haar functionaliteiten gebruikt om interactie, samenwerken en personalisatie mogelijk te maken.

I-Experts-social-intranet-mockup

Bepaal wat het beste past bij jouw organisatie

We hebben de functionaliteiten van SharePoint en het Social Intranet van I-Experts voor je op een rij gezet. Welke resultaten wil jij behalen?

Functies
SharePoint
Social Intranet

Nieuws vanuit de organisatie

Plek om standaard documentatie te borgen, zoals handboeken, personeelsreglementen, etc

Verzamelplaats voor applicaties van de organisatie

Interactie, reactie en het maken van eigen content door de gebruikers

Agenda, nieuws, e-mail, taken en alle applicaties voor je dagelijkse werkzaamheden op één plek

Abonneren op voor jou relevant nieuws, bijhouden en openen

Aan te passen in eigen huisstijl

Onderdeel van een focus group die het intranet verder verrijkt

Een Social Intranet
op maat

Een Social Intranet verbetert de communicatie binnen jouw organisatie. Niet alleen biedt het nieuwe mogelijkheden om informatie uit te wisselen; medewerkers kunnen gemakkelijker filteren op datgene wat voor hen relevant is. Bovendien bevordert het de kennisdeling en nieuwsuitwisseling tussen alle medewerkers en gebeurt dit niet alleen top-down of binnen één afdeling. Door het monitoren van sociale interactie en gedrag krijg je als organisatie tevens veel inzicht in de informatiebehoeften van jouw personeel.

Zo krijgen jouw medewerkers snel inzicht in de beschikbaarheid en status van hun collega’s. Blijven ze op de hoogte van persoonlijke gebeurtenissen zoals verjaardagen af jubilea. En raken ze met elkaar in gesprek over de laatste bedrijfsnieuwtjes. Allemaal ter stimulering van de verbondenheid onderling. En uiteindelijk leveren verbonden, betrokken medewerkers betere prestaties op voor jouw organisatie.

Download de gratis whitepaper
"Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!"

  • Interactief intranet: Ontdek de evolutie naar een interactief platform waar medewerkers samenwerken en content personaliseren.
  • Microsoft Viva: Verken hoe Viva samenwerking en connectiviteit verbetert met tools als Engage en Learning.
  • Mobiele focus en AI: Leer over mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor slimme functies op het intranet.