#ExpertsTogether

Doe de Security Scan

Een compleet overzicht van jouw IT security. Zie direct hoe jouw organisatie presteert op basis onze Microsoft Secure Scan. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. 

Hoe veilig is jouw organisatie?

Tegenwoordig is security belangrijker dan ooit. Vorig jaar steeg het aantal hacking, malware en phishing-incidenten met maar liefst 30%. Ook het Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN), dat inzicht biedt in digitale dreiging, laat zien dat we nog onvoldoende weerbaar zijn tegen cyberaanvallen. Vaak omdat de basis niet op orde is. De gevolgen zijn zorgwekkend: persoonsgegevens komen op straat te liggen met hoge boetes als gevolg en organisaties worden belemmerd in hun werkzaamheden.  

#ExpertsTogether

Wat is de Security Scan?

Met de Microsoft Security Scan van I-Experts krijg je snel inzicht in het huidige beveiligingsniveau van jouw Microsoft 365 omgeving. Aan de hand van de Secure Score Card meten we de huidige beveiligingsstatus en geven we een advies op maat over de verbeteracties. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsgegevens goed beveiligd zijn. I-Experts houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor jouw medewerkers. Vaak zie je dat het gebruiksgemak verminderd, zodra de beveiliging hoger wordt.

Daarom vinden wij niet alleen het beveiligingsniveau van jouw organisatie heel belangrijk, maar blijft de gebruiksvriendelijkheid gedurende de optimalisatie een belangrijk onderdeel. In overleg bespreken we welk niveau past bij jou als organisatie. Samen werken we toe naar de juiste balans tussen security en het gebruiksgemak, zodat jouw Microsoft 365 omgeving veilig is én blijft voor de toekomst. Dankzij de Microsoft Secure Score heb je een duidelijke weergave van de beveiligingsstatus van jouw organisatie. Hierdoor heb je altijd inzicht in de Secure Score en de nodige verbeteracties. 

Voordelen van de Security Scan:

Met de Security Scan van I-Experts krijg je snel inzicht in de huidige score van het beveiligingsniveau van jouw Microsoft 365 omgeving. Door de vele voordelen van de scan, weet je zeker dat jouw organisatie veilig is én blijft voor de toekomst. 

Inzicht in je huidige score

Wij brengen jouw huidige beveiligingsniveau in kaart. Zo krijg je direct handvaten om te optimaliseren.

Analyseer de risico's

Voorkomen is beter dan genezen. Maar daarvoor moet je wel weten wát de risico's zijn binnen jouw Microsoft omgeving.

Voorkom imagoschade

Zorg dat je voldoende weerbaar bent voor cyberaanvallen. Voorkom imagoschade door tijdig in te spelen op mogelijke beveiligingsproblemen.

De juiste balans

Vind de juiste balans tussen beveiliging en gebruiksgemak voor jouw medewerkers en Security.

Advies op maat

I-Experts geeft jou advies op maat, zodat jij direct aan de slag kunt met de gegeven handvaten.

Beheer op maat

Wij nemen de beveiliging van jouw Microsoft 365 in beheer. Dit houdt in dat wij zorgen voor updates en periodiek controles uitvoeren.

Doe de Security Scan

Zet ook de stap naar een veiligere Microsoft 365 omgeving en vraag nu onze  Security Scan aan. Vul je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

pexels-fauxels-3183134

Governance Workshop

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden binnen het Microsoft 365 platform. En er komen steeds meer functionaliteiten en tools bij. Dit is een mooie ontwikkeling, maar het kan ook een valkuil zijn als dit niet je Core Business is. Met de Governance Workshop van I-Experts optimaliseren wij samen met jou alle instellingen van jouw Microsoft 365 platform, zodat jij optimaal en veilig kunt profiteren van alle mogelijkheden.  

Inhoud workshop

We starten met het inventariseren van de huidige situatie binnen jouw organisatie. Alle belangrijke onderwerken omtrent governance en de Microsoft 365 omgeving worden doorlopen. Daarnaast worden de belangrijke componenten in kaart gebracht. Aan de hand van de inventarisatie en de belangrijkste componenten ontwikkelen we het governance plan. Met dit plan krijg je inzicht in de acties die uitgevoerd moeten worden, zodat dat jouw Microsoft 365 omgeving veilig is én blijft voor de toekomst. 

Samen met een ICT- en Security Expert worden alle instellingen doorlopen en worden de rollen verdeeld. Zo weet je zeker dat de juiste medewerkers toegang krijgen tot documenten en mappen. Dit komt niet alleen de veiligheid van het platform ten goede, ook de gebruiksvriendelijkheid neemt toe.  

Benieuwd wat de Governance Workshop voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met een van onze Experts. We vertellen je er alles over. 

Beheer van jouw Microsoft 365 Omgeving

Wij nemen de beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving in beheer. Een Expert gaat aan de slag met de realisatie van het security advies binnen de Microsoft 365 omgeving. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huidige beveiligingsniveau in een korte tijd verhoogd wordt. Zodra het gewenste beveiligingsniveau bereikt is, zorgen wij ervoor dat jouw organisatie ook in de toekomst veilig blijft. 

Een Expert blijft in nauw contact met jouw organisatie. Wij voeren periodiek controles uit en zorgen voor updates. In een persoonlijk overleg bespreken we welke acties invloed hebben op het beveiligingsniveau, zodat we daarop kunnen anticiperen. 

Tijdens dit proces houden wij rekening met de wensen van jouw organisatie, met de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers in ons achterhoofd.  

Training Security bewustwording

Bewustwording van security onder je medewerkers is naast de beveiliging van techniek een belangrijk onderdeel van de veiligheid binnen jouw organisatie. Doormiddel van trainingen creëren wij bewustzijn over veilig werken. We onderzoeken of jouw medewerkers over de vaardigheden beschikken om veilig in de Microsoft 365 omgeving te kunnen werken. 

In overleg bespreken we security regels die bijdragen aan het gewenste beveiligingsniveau. Simpele acties, zoals aan het vergrendelen van je laptop als je een bak koffie haalt, vergroten de mate van security en maken de risico’s op een data lek kleiner. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers op een veilige manier werken in de Microsoft 365 omgeving.

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.