Recruitment Consultant

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Wat doe je?

Recruitmentstrategie
40%
Kandidaten zoeken
25%
Consultants plaatsen
25%
Vacatureteksten schrijven
10%

Wie zijn wij?

I-Experts is net 5 jaar oud maar groeit explosief. Met onze digitale werkplek in de Cloud brengen wij mensen, teams en organisaties samen. Juist in deze tijd, voor elk bedrijf een must! We hebben een grote focus op samenwerken, zowel binnen I-Experts als met onze partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Het geeft ons een kick om te zien dat partners onze nieuwe digitale ontwikkelingen gebruiken en doorkrijgen dat digitaal samenwerken eigenlijk ook makkelijk en leuk kan zijn. Wij ondersteunen dan ook onze partners met de toepassing van digitale ontwikkelingen van concept tot implementatie en het begeleiden van de verandering binnen de organisatie.  

De wereld van digitale systemen staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Door het thuiswerken is deze ontwikkeling sneller gegaan doordat medewerkers alleen digitaal met elkaar verbonden zijn. Bedrijven moeten snel schakelen en hebben daar een flexibele partner bij nodig. Flexibel zijn en blijven is dan ook erg belangrijk voor I-Experts, we schakelen snel en spelen met elkaar in op wat er gebeurt. 

In mijn functie als corporate recruiter houd ik mij bezig met de werving van nieuw personeel. Hierbij focus ik mij op de perfecte match tussen kandidaten en de visie en cultuur van I-Experts.

Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met mij via:

Tristan van Vliet

Corporate recruiter

Vacature

I-Experts is van plan om te blijven groeien, en daar hoort een nieuwe recruitment strategie bij. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe corporate recruiter om ons hechte team uit te breiden. Door jou aanstekelijke motivatie en enthousiasme wordt ons team steeds groter met nieuwe mensen die passen bij onze manier van project gericht werken. Recruitment staat op dit moment nog bij ons in de kinderschoenen en jij gaat je dus vooral bezighouden met het opzetten en optimaliseren van het recruitment proces van A tot Z. Dit gaat dus om het verwerken van sollicitaties, het zoeken naar kandidaten en het houden van sollicitatiegesprekken.  

Maar daar hoort natuurlijk van alles bij zoals: 

 • Het bedenken van recruitment strategieën; 
 • Sparren met het managementteam over de toekomstplannen; 
 • Vacatures schrijven; 
 • Vacatures adverteren via verschillende kanalen; 
 • Onboarding; 
 • Beheren van de talentpool. 

Omdat recruitment nog bij ons in zijn kinderschoenen staat is er dus veel ruimte om te experimenteren en je eigen ideeën te implementeren. Door je eigen gevoel en passie te steken in het proces wordt het niet alleen leuker en efficiënter voor ons, maar ook voor de sollicitanten en nieuwe werknemers.  

Verder ga je ook aan de slag om organisaties te contacteren voor het detacheren van onze consultants. Dit doen wij zodat we direct betrokken blijven met de uitdagingen en wensen van onze klanten en hun medewerkers. Door deze maatwerk aanpak zorgen we ervoor dat een klant altijd zo goed mogelijk geholpen wordt. Het contacteren van organisaties en het plaatsen van consultants behoort dus ook tot de taken van een recruitment consultant. 

Wij zijn dus op zoek naar een zelfstandige nieuwe corporate recruiter die stevig in zijn schoenen staat. Iemand met een HBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring als corporate recruiter of recruitment consultant met een sterk netwerk en kennis van organisaties.  Hiervoor krijg je van alles terug, van ontwikkelmogelijkheden tot een bonusregeling.

Dus denk je dat jij deze positie mooi vorm kan geven? Laat het ons weten en solliciteer direct onder aan de pagina! 

Werken bij I-Experts

Met meer dan 25 werknemers en ambitie om nog verder te groeien staat samenwerken centraal binnen I-Experts. Sinds kort bevinden wij ons in Toren Noord, het hoogste gebouw van Apeldoorn. Met een team van zeer ervaren professionals zorgen we er samen voor dat onze klanten het maximale uit hun digitale systemen halen. 

Bij I-Experts wordt er echt gewerkt als een team. De lijntjes zijn kort en de structuur is plat. Door de maandelijkse teamdagen kent iedereen elkaar en is er naast werk altijd ruimte voor een grap of sterk verhaal. Wij zijn een hechte club en staan voor elkaar klaar. 

Wat voordelen van het werken bij I-Experts zijn: 

 • Flexibel je werktijden inrichten, zowel op kantoor als thuis;
 • Daarnaast faciliteren we een goede en fijne thuiswerkplek zodat je veilig en goed kunt werken;  
 • Maandelijkse kantoordagen waarbij we kennis & kunde en vooral plezier met elkaar delen;  
 • Alle ruimte om je te ontwikkelen in je vak maar ook in je persoonlijke vaardigheden en softskills;  
 • Een persoonlijke onboarding nog voor je eerste werkdag zodat je ons al wat beter leert kennen en natuurlijk je persoonlijke buddy die je tijdens je eerste periode bij de hand neemt;  
 • Een hecht en gezellig team van collega’s die voor je klaar staan en wel houden van een feestje;
 • Sportieve uitjes en natuurlijk een I-Experts sportkledingpakket;  
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. 

Teamuitjes

Elke eerste maandag van de maand houdt I-Experts een teamdag met alle collega’s. Op deze dag is er in de ochtend tijd voor updates in de vorm van presentaties door de verschillende teams. Zo blijft iedereen up-to-date met wat er speelt binnen en rondom het bedrijf. Erg handig, aangezien I-Experts ook veel collega’s heeft die op opdracht zitten bij een klant. Na een verhelderende ochtend en een verzorgde lunch is het in de middag tijd voor plezier! Vaak in het thema van gezondheid, deze activiteiten zijn bijvoorbeeld samen suppen, een bbq, een boksworkshop of een workshop over vitaliteit. 

Naast de kantoordag organiseren wij ook normaal feestjes, uitjes (zoals naar de Efteling) of zijn we creatief. We hebben zelfs een heuse I-Experts rap samen gemaakt! Naast leuke evenementen is er ook ruimte voor professionele events, zo waren wij bij de Collaboration Summit in Wiesbaden en bij de Microsoft Ignite tour in Amsterdam.

Potentiële collega's

Stappenplan sollicitatie-
procedure

Een nieuwe baan begint met het opsturen van je CV en motivatiebrief. Doe dit via het onderstaande formulier!

Na het opsturen van je CV en motivatiebrief kan je worden gebeld voor een eerste gesprek om kennis te maken.

Het kennismaken ging goed? Top! Dan komt er een gesprek met het team waar je mee gaat werken zodat je elkaar al leert kennen.

Als het tussen iedereen klikt, komt er een aanbod op tafel. Hier gaan we in gesprek en maken we duidelijke afspraken met elkaar.

Allemaal gelukt? Gefeliciteerd en welkom bij het team! In aanloop van je nieuwe baan begint er gelijk een proces om je goed in te werken.

Na de start van je nieuwe baan krijg je een persoonlijke buddy die je ondersteund binnen het bedrijf en je taken. 

hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "6863165", formId: "59e1c36c-234f-4c4d-a03a-1df8fadbbb5f" });
Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.