Samen voor dé perfecte digitale werkplek

Let’s connect together en innovate with a smile

Maak kennis met I-Experts

Digitaal succesvol met moderne toepassingen

Het digitale ontmoetingspunt waar alle kennis, informatie en communicatie samenkomt: gepersonaliseerd, interactief en sociaal.

Met een moderne, digitale werkplek werken jouw medewerkers altijd en overal samen. Met meer efficiëntie, productiviteit en werkplezier.

Gebruikersadoptie is net zo belangrijk als de inrichting van een digitale werkplek. Wij bieden de juiste training en begeleiding voor je organisatie.

Managed Services

Met het IT-beheer van I-Experts kan jouw organisatie altijd rekenen op veilige, betrouwbare en up-to-date applicaties en digitale werkplekken.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI helpt je om slim en efficiënt data te verzamelen en te rapporteren. Daarmee heb je altijd actueel inzicht in je bedrijfsinformatie.

Cloudificeren

Wij helpen je om de overstap te maken naar de cloud. Voor eenvoudig IT-beheer en applicaties die overal beschikbaar en up-to-date zijn.

Simple solutions, great experiences, always together”

Slim en productief samenwerken is de basis van iedere succesvolle organisatie. En dat vraagt om moderne, digitale oplossingen. Wij helpen jouw bedrijf om digitaal succesvol te zijn met de voor jou geschikte IT-toepassingenDat draait om meer dan technologie en tools alleen. Onze experts bieden de juiste ondersteuning in alle fasen van jouw digitale transformatie, van het maken van strategische keuzes tot en met beheer en adoptie. 

Onze gelukkige klanten

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts als tientallen bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 15.000 actieve gebruikers van ons Social Intranet verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land. Daarmee maken wij alle relevante informatie voor iedereen centraal toegankelijk en vindbaar.

Marco van Gelder

Movella | ICT-manager

De samenwerking met I-Experts verliep, en verloopt, goed. De eindgebruikers binnen Movella hebben hoge verwachtingen van ons als IT-afdeling en wij hebben weer hoge verwachtingen van onze IT-partners. I-Experts maakt die verwachting keer op keer waar. 

Mark Mulder

GGD Gelderland-Zuid | Functioneel beheerder

“De keuze voor I-Experts is echt een gouden greep geweest”, concludeert Mulder. “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking. Ze snappen wat we willen en nodig hebben en komen met hele goede adviezen. Het is een zeer deskundige en betrokken partner die met je meedenkt en bekijkt wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. 

Wat zijn de intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.

Onze Klantencases

Lees hier de casebeschrijvingen van opdrachtgevers die succesvol geholpen zijn door I-Experts. Hoe hebben wij projecten aangepakt en welke voordelen heeft het bedrijven opgeleverd? Zo heeft I-Experts Mercedes-Benz Financial Services ondersteund met de herinrichting van de bestaande SharePoint-omgeving en kan Engine dankzij de transitie naar werken in de Cloud nóg effectiever, efficiënter en sneller samenwerken. 

Meer klantcases lezen.

I-Experts - klantreview IJsselheem - Microsoft Teams

Dankzij Microsoft Teams kon werk bij IJsselheem gewoon doorgaan

Eind 2019 is Woonzorgconcern IJsselheem, een zorginstelling met zo’n 2.500 medewerkers, overgestapt naar een digitale werkplek in de cloud.

Makkelijker (samen) werken met Office 365

Microsoft biedt met SharePoint een praktisch platform voor informatieuitwisseling en online samenwerken. Office 365 maakt het (samen)werken makkelijker. Goed technisch beheer van de toepassingen vraagt veel kennis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar top
Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.

Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.