Ontdek wat Microsoft 365 voor jouw organisatie kan betekenen

De beste voorbereiding op een geslaagde transitie naar de Digitale Werkplek. Wil jij meer halen uit jouw Microsoft 365? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Met de Maturity Assessment van I-Experts krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Het Workplace Maturity Assessment

Het Microsoft 365 platform draait om meer dan PowerPoint, Word en Excel alleen. Afhankelijk van jouw abonnementen biedt Microsoft 365 meer dan 20 applicaties, zoals Power BI, Power Apps, SharePoint, Sway, Streams en Microsoft Teams. De meeste organisaties zijn zich dan ook niet bewust van de enorme hoeveelheid functionaliteiten die het Microsoft platform hen te bieden heeft.

Zonde, want als organisatie betaal je er wel voor. I-Experts heeft een methodiek ontwikkeld waarin we jouw organisatie volledig doorlichten en toetsen op 6 verschillende thema’s. Aan het einde van het assessment weet je waar je staat als organisatie, waar je naartoe kunt, maar vooral hoe hoe je meer kunt halen uit de tools die je al tot je beschikking hebt.

Security

Tegenwoordig is security belangrijker dan ooit. Vorig jaar steeg het aantal incidenten met hacking, malware of phishing met maar liefst 30%. Aan hand van enkele key elementen meten wij de beveiligingsstatus van jouw organisatie en geven we je advies op maat hoe jouw security verder te verbeteren om datalekken en inbraken te voorkomen. 

Inzicht

Data is alles. Helemaal in een tijd waarin de meeste medewerkers volledig digitaal werken. Bij het onderdeel "inzicht" nemen wij je organisatie met de groeiende hoeveelheid data onder de loep. Hoe zorg je ervoor dat de data je helpt om je resultaten te monitoren, beleid te bepalen en budgetten te beheren? Wij geven advies over het ontsluiten van belangrijke stuurinformatie over jouw organisatie, en de visualisatie hiervan. 

Business Processen

Iedere organisatie zit vol met processen die efficiënter kunnen worden ingericht. Het Microsoft 365 platform is hier uitermate geschikt voor. Wij onderzoeken waar je met je organisatie het meeste rendement kunt behalen door bepaalde processen te automatiseren zodat je met minimale inspanning maximaal kunt profiteren van je IT-omgeving. 

Integratie

Applicaties zo goed mogelijk laten samenwerken, dat is het doel van integratie. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig sluit het Microsoft 365 platform naadloos aan bij verreweg de meeste grote platformen. Tijdens het assessment onderzoeken we welke integraties we nog kunnen maken, en welke we kunnen verbeteren.

Communicatie & Samenwerken

Hoe gaat jouw organisatie om met alle communicatie binnen het bedrijf, en werken je medewerkers wel goed samen? Bij dit thema staan we stil bij deze cruciale onderdelen. Denk aan mail-/telefoonverkeer, persoonlijke informatie, je (social) intranet én alle communicatie die komt van de verschillende afdelingen. Hoe kan er effectiever, efficiënter én veiliger worden gecommuniceerd binnen jouw organisatie?

Adoptie

Gebruikersadoptie is onmisbaar voor succes. Hoe meer draagvlak voor een systeem of manier van werken, hoe sneller en beter je medewerkers ermee aan de slag gaan. Bij dit thema onderzoeken we in welke mate jouw organisatie haar medewerkers begeleidt bij veranderingen. Hoe worden nieuwe functionaliteiten gedeeld, hoe onboarden nieuwe medewerkers, en welke mogelijkheden zijn er om hierin te verbeteren? Iedereen zal moeten leren werken met nieuwe tools en applicaties.

Compliance

Hoe gaat jouw organisatie om met wet- en regelgeving? Denk bijvoorbeeld aan de AVG of de Archiefwet. Heeft jouw organisatie haar tools goed ingericht om aan alle regels te voldoen, en wat kan er geautomatiseerd worden? Wist je bijvoorbeeld dat je een personeelsdossier automatisch kunt laten verwijderen na een uitdiensttreding van een medewerker?

Meld je aan voor het Maturity Assessment

I-experts - Microsoft Gold Partner

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers. Het kan natuurlijk blijken dat je naast de beschikbare standaardoplossingen behoefte hebt aan een gedeelte maatwerk. Bijvoorbeeld om een applicatie net iets gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor jouw medewerkers. Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij denken altijd met je mee om digitaal samenwerken nog gemakkelijker en (kosten)efficiënter te maken voor jouw bedrijf.

Wat kan ik concreet verwachten?

Een Maturity Assessment is altijd maatwerk. Dat betekent dat we bij de start van het project onderzoek doen naar de focus van jouw organisatie. De ene organisatie wil zich bijvoorbeeld meer richten op security dan de andere. Uiteraard zijn er altijd een aantal onderdelen die je van ons kunt verwachten. 

  • Adviesrapport (what’s in it for me)
  • Resultaten interviews
  • Roadmap (inclusief ingevuld maturity ontwikkelmodel)
  • Fasering inclusief budgettering
Scroll naar top