Digitale werkplek test

Ben jij al een Pro in het gebruik van Microsoft teams of laat je nog veel functies onbenut? Microsoft teams bevat enorm veel functionaliteiten die er allen op zijn gericht om binnen een team effectief en veilig samen te werken.

Toch zien we regelmatig dat teams nog veel gebruik maken van andere applicaties, terwijl de functionaliteiten ook beschikbaar zijn binnen teams. Vaak gaat dit ten koste van de informatieveiligheid, efficiëntie en effectiviteit van het werk.

Ben je benieuwd welk risico jij loopt en of er kansen zijn? Doe onderstaande test en krijg direct tips om meer uit teams te halen!

Digitale werkplek test

Doe de test en krijg direct je score.

Digitale werkplekken spelen een grotere rol dan ooit, in een tijd dat iedereen thuis werkt. Nu we meer dan een jaar grotendeels op afstand werken merken we dat we bepaalde processen missen. Een goede samenwerking is de kracht van iedere organisatie. Een goede digitale werkplek ondersteund deze samenwerking optimaal. Met een digitale werkplek kun je slimmer samenwerken.

Het afgelopen jaar zijn veel organisaties gefocust geweest op het realiseren van een digitale werkplek voor alle werknemers. Nu de infrastructuur staat en het stof neerdaalt merken veel teams dat het snelle implementeren van een digitale werkplek ervoor heeft gezorgd dat het samenwerken niet altijd soepel verloopt op afstand.

Een belangrijk onderdeel van de implementatie is adoptie. Dat is waar veel organisaties nog onvoldoende tijd en kennis in hebben geïnvesteerd. Het is zaak dat je voor de adoptie van digitale werkplekken gebruik maakt van de kennis en ervaring van een (i-)Expert. Met bovenstaande test en tips krijg je inzicht in een aantal belangrijke verbeterpunten. Zo kun je direct zelf de eerste stappen zetten. Wij zetten onze expertise graag in om de adoptie van de digitale werkplek binnen jouw organisatie te verbeteren.

Scroll naar top