#EXPERTSTOGETHER

Werkprocessen automatiseren

Werkprocessen automatiseren gaat op een eenvoudige en duidelijke manier in een Social Intranet. Dit komt door de hulp van PowerApp. Met deze software kan er snel een werkende app worden ontwikkeld door de organisatie voor verschillende werkprocessen. Denk dan aan bijvoorbeeld aan het aanvragen van verlof, het declareren van kosten of het reserveren van werkplekken. Deze processen zijn relatief simpel, maar kosten wel tijd om te verwerken. Met Microsoft Power Apps kan een organisatie op een simpele manier zelf apps bouwen voor dit type processen en kunnen deze gemakkelijk worden benaderd via het Social Intranet.

Goed communiceren

Slim samenwerken

Snel kennis delen

PowerApp gebruiken gaat erg gemakkelijk en op een gebruiksvriendelijke manier. Hierdoor is er dus geen voorkennis nodig om aan de slag te gaan met jouw eigen apps. Zo worden processen binnen een organisatie op een simpele en snelle manier geautomatiseerd. Door Power Apps te gebruiken zorg je dus voor efficiëntere en robuustere processen omdat het via een geautomatiseerde App gaat. Menselijke fouten worden voorkomen en tijd wordt bespaard door het vermijden van onnodige vertraging in het process door menselijk handelen.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Mogelijkheid van het automatiseren van site provisioning

Verder is het mogelijk om ook site provisioning via het Intranet te automatiseren. Dit betekent dat via eenvoudige stappen nieuwe samenwerkingssites aangevraagd kunnen worden. Via deze stappen stel je op een gebruiksvriendelijke manier de noodzakelijke vragen om een nieuwe site of team aan te maken. Nadat de aanvraag is ingediend, wordt er een goedkeurinsworkflow opgestart. Bij akkoord wordt de nieuwe samenwerkingssite of het nieuwe team aangemaakt conform een vooraf gedefinieerd template. Door het gebruik van een template wordt er gezorgd voor uniformiteit en blijft alles passen bij de huisstijl. Zo zijn deze stappen efficiënt maar houd de organisatie toch grip op hun eigen Social Intranet en wordt wildgroei voorkomen.

De goedkeuringsworkflow kan voor iedere klant naar eigen voorkeuren ingericht worden. Werkprocessen automatiseren is eenvoudig en zorgt voor structuur en overzicht op ieder Social Intranet.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.