#EXPERTSTOGETHER

Smoelenboek

In grotere organisaties is het lastig om bij te houden wie nou precies op welke functie zit. Het geïntegreerde smoelenboek houdt dit allemaal voor iedereen bij. Hierdoor hoeft er dus niet meer gevraagd te worden naar nieuwe contactgegevens en kan er gelijk gecommuniceerd worden met degene naar wie jij zoekt. Er kan niet alleen op naam worden gezocht, maar bijvoorbeeld ook op functie, afdeling of vaardigheden. Zo kan de collega die jou verder kan helpen snel en gemakkelijk worden gevonden en ben je niet gebonden aan je eigen sociale kring binnen jouw organisatie. Met een smoelenboek geïntegreerd in het Social Intranet werkt iedereen binnen een organisatie dus beter en sneller met elkaar samen.

Goed verbonden

Slim samenwerken

Snel in contact

Ken je collega's

In een organisatie met flexwerkplekken of een organisatie met meerdere vestigingen is het soms niet realistisch om te verwachten dat iedereen elkaar kent. Het Social Intranet van I-Experts zorgt voor een betere onderlinge bekendheid én betrokkenheid. In het smoelenboek kun je gemakkelijk alle medewerkers binnen je organisatie opzoeken en informatie vinden. Denk aan; bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens, contactgegevens, verjaardagen en een beschrijving geschreven door de persoon zelf. Deze gegevens worden opgehaald vanuit één centrale plek zodat de informatie altijd actueel blijft.

Kortom, door het smoelenboek kunnen collega's elkaar snel vinden waardoor de communicatie tussen medewerkers sneller verloopt. Ook maakt het smoelenboek deze communicatie persoonlijker door informatie toe toevoegen als portretfoto's en een beschrijving. Zo wordt het Social Intranet nog socialer.

Social - Intranet (Smoelenboek)

Op maat

Hoe dit smoelenboek eruitziet kan ook worden aangepast aan de stijl van jouw organisatie. Kleur, form, structuur, filters, etc. kan allemaal worden aangepast aan de behoeften van jouw collega's. Zo weet je zeker dat iedereen elkaar gelijk snel en gemakkelijk kan vinden. 

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.