Smoelenboek

In grotere organisaties is het lastig om bij te houden wie nou precies op welke functie zit. Het geïntegreerde smoelenboek houdt dit allemaal voor iedereen bij. Hierdoor hoeft er dus niet meer gevraagd te worden naar nieuwe contactgegevens en kan er gelijk gecommuniceerd worden met degene naar wie jij zoekt. Er kan niet alleen op naam worden gezocht, maar bijvoorbeeld ook op functie, afdeling of vaardigheden.

Social - Intranet (Smoelenboek)

Chatten in een Social Intranet

In een organisatie met flexwerkplekken of een organisatie met meerdere vestigingen is het soms niet realistisch om te verwachten dat iedereen elkaar kent. Het Social Intranet van I-Experts zorgt voor een betere onderlinge bekendheid én betrokkenheid. In het smoelenboek kun je gemakkelijk alle medewerkers binnen je organisatie opzoeken en informatie vinden. Denk aan; bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens, contactgegevens, verjaardagen en een beschrijving geschreven door de persoon zelf. Deze gegevens worden opgehaald vanuit één centrale plek zodat de informatie altijd actueel blijft.

Kortom, door het smoelenboek kunnen collega’s elkaar snel vinden waardoor de communicatie tussen medewerkers sneller verloopt. Ook maakt het smoelenboek deze communicatie persoonlijker door informatie toe toevoegen als portretfoto’s en een beschrijving. Zo wordt het Social Intranet nog socialer.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
"Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!"

  • Interactief intranet: Ontdek de evolutie naar een interactief platform waar medewerkers samenwerken en content personaliseren.
  • Microsoft Viva: Verken hoe Viva samenwerking en connectiviteit verbetert met tools als Engage en Learning.
  • Mobiele focus en AI: Leer over mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor slimme functies op het intranet.
Naam(Vereist)

Op maat voor jouw organisatie

Hoe dit smoelenboek eruitziet kan worden aangepast aan de stijl van jouw organisatie. De kleur, vorm, structuur, filters, etc. kan allemaal worden aangepast aan de behoeften van jouw collega’s. Zo weet je zeker dat iedereen elkaar snel en gemakkelijk kan vinden. 

Meer weten over de functionaliteiten van ons Social Intranet? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Alles over het Social Intranet