#EXPERTSTOGETHER

Samenwerken en documenten

Met het Social Intranet van I-Experts kun je samenwerken aan documenten zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de beveiliging óf het onnodig opslaan van dubbele bestanden. Door samen te werken in de cloud wordt onnodig mailverkeer met de verschillende versies van documenten vermeden. Documenten worden door Microsoft Teams ook automatisch voorzien van een revisiedatum én eigenaar. Zo kunnen collega’s middels onze uitgebreide centrale zoekfunctie het document gemakkelijk terugvinden. Dat scheelt veel tijd, stress en voorkomt het gebruik van kopieën en verouderde, lokale documenten. 

Slim Samenwerken

Centraal in de cloud

Goed beveiligd

MicrosoftTeams-image (1)

Microsoft Teams zorgt ervoor dat het samenwerken in documenten mogelijk is. Een Social Intranet biedt daarnaast tal van mogelijkheden voor sociale interactie en het personaliseren van informatie. Denk aan het inrichten van teamsites en projectomgevingen, maar ook aan bloggen, chatten en het aanmaken van persoonlijke profielen. Hierdoor is feitelijk iedereen contentbeheerder, ieder met eigen taken en bevoegdheden. Het delen van nieuws is bijvoorbeeld niet meer uitsluitend voorbehouden aan de communicatieafdeling.

Kortom, samenwerken in een Social Intranet is veel dynamischer en interactiever dan samenwerken in Microsoft Teams. Het stelt bovendien de informatie- en communicatiebehoeften van de medewerker centraal.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Volledige integratie met Microsoft 365

"Altijd en overal toegang tot Word, Excel, PowerPoint en je meest gebruikte apps".

Dit alles gebeurt op het platform van Office 365, wat volledig geïntegreerd is met Microsoft 365. Dat betekent dat je via dit platform altijd en overal toegang hebt tot bijvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint en je meest gebruikte apps. Zo zit alles op één centrale plek, wat tijd en moeite kost omdat er niet meer gevraagd hoeft te worden naar een bepaald document van de vorige vergadering. Iedereen werkt namelijk vanuit dezelfde opslag.

Documenten zijn beveiligd door de cloud.

Doordat de documenten opgeslagen zijn op één opslag, namelijk in de cloud, zorgt deze voor een extra laag beveiliging over de documenten binnen een organisatie. Zo heeft een medewerker alleen toegang tot de documenten die hij/zij nodig heeft. Ook zweven er geen kopieën van documenten meer rond op de werkcomputers van de werknemers. Kortom, werken via de cloud is efficiënter en veiliger voor jouw data.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.